Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik
Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik
Erzurum’un şirketleşme performansı düşüşte
Erzurum’un şirketleşme performansı düşüşte
MEB’den Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli
MEB’den Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli
Hainler Avrupa’nın başına bela oldu
Hainler Avrupa’nın başına bela oldu
Şimşek: 'OVP arzulanan sonuçları veriyor'
Şimşek: 'OVP arzulanan sonuçları veriyor'
HABERLER>SÄ°YASET
9 Şubat 2024 Cuma - 11:56

Tekin’den Erzurum için birlik çağrısı

Tekin, ‘Erzurum kazansın, ilçemiz kazansın, ilimiz kazansın diyorsak gelin hep beraber ilimizin, Erzurum’umuzun, ilçelerimizin kazanması için taşın altına hep beraber elimizi koyalım. Erzurum'u sevmek, Erzurum'a hizmet etmek böyle bir şeydir’ dedi.

Tekin’den Erzurum için birlik çağrısı

Tekin, ‘Erzurum kazansın, ilçemiz kazansın, ilimiz kazansın diyorsak gelin hep beraber ilimizin, Erzurum’umuzun, ilçelerimizin kazanması için taşın altına hep beraber elimizi koyalım. Erzurum'u sevmek, Erzurum'a hizmet etmek böyle bir şeydir’ dedi

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Cumhur İttifakı'nın Türkiye'nin bekası teması üzerine kurulduğunu belirterek, “Türkiye bu anlamda Cumhur İttifakı'ndan dolayı, Cumhur İttifakı'nın bir arada olmasından dolayı ciddi kazanımlar elde etti” dedi.
Memleketi Erzurum’da AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışını gerçekleştiren Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Erzurum’a hizmet için Cumhur İttifakı adaylarının desteklenmesini istedi.
Erzurum'da SKM açılışında bulunmaktan dolayı gerçekten mutlu olduğunu ifade eden Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, “Sevinçliyim. Beni bağrınıza basıyorsunuz. Sizlere müteşekkirim. Allah sizlerden razı olsun” dedi.
SKM’lerin siyasi parti açısından bakıldığında seçimle ilgili yürütülecek seçimle ilgili yürütülecek çalışmaların ortaya koyulduğu bir karargah olduğunu anlatan Bakan Tekin, “Erzurum'da yaşayan Erzurumlular için SKM başka bir anlam ifade eder, o da şu; Erzurum'da gösterilen adayların, belediye başkan adaylarının Erzurum için, Erzurum ilçeleri için oluşturulacak projelerin hazırlanacağı bir karargah anlamına gelir. Yani sizlerden istirhamımız şu. Erzurum'da ilçelerde şu olsun, şu olmalı diyeceğiniz her ne varsa belediye başkan adaylarımız, büyükşehir belediye başkanımız adayımız burada oturuyor, sizlerin taleplerini bekliyor olacak. Söyleyeceğiniz Erzurum'da şöyle bir şey olursa, halkın şöyle bir ihtiyacı karşılanmış olur, diyeceğiniz her ne varsa, buyurun gelin. Bu SKM'yi beraber işletelim. Benim gözümde senin böyle bir anlamı var. Hep beraber buraya hayat kazandıralım, hep beraber burayı canlı hale getirelim. İstiyorum ki daha sonra şöyle bir şey olmasın. Keşke büyükşehir belediye başkanımız adayımız, ilçe adaylarımız şunları da taahhüt etseydi diyeceğimiz bir şey kalmasın. Gelin sizler burada fikirlerinizi söyleyin. Bizler de oturalım, değerlendirelim. Erzurum'a hep beraber nasıl daha fazla hizmet hep beraber edelim. Benim için SKM'nin anlamı bu. Altını çizmek istediğim ikinci husus şu. Hepimiz belli kamusal görevlere, siyasi görevlere aday olmadan önce beylik laflar ederiz. Deriz ki ben Erzurum'a hizmet etmek için aday oldum. Ben Aziziyeye Palandöken Uzundere'ye Tortum'a hizmet etmek için aday adayı oldum. Nihayetinde Erzurum kazansın istiyorum. Ama başkanımız da söyledi. Nihayetinde bir kişi aday olacak. O zaman aday adayı olan arkadaşlarımızın hepsi madem Erzurum kazansın, ilçemiz kazansın, ilimiz kazansın diyorsak gelin hep beraber ilimizin, Erzurum’umuzun, ilçelerimizin kazanması için taşın altına hep beraber elimizi koyalım. Erzurum'u sevmek, Erzurum'a hizmet etmek böyle bir şeydir. Ben yokum demek sizin açınızdan duygusal bir tepkidir. Ama varsa Erzurum'a katkı verecek bir hizmetiniz Erzurum'un kaybıdır. Siz Erzurum'a bu kaybı yaşatmayın lütfen. O yüzden aday adayı olarak başvuran bütün arkadaşlarımıza bu SKM'yi bir karargah haline dönüştürmelerini ben aday olsaydım şunu taarruz edeceğim dediği her ne proje varsa burada beraber planlayalım. Biz de katkı verelim. Bunu arzu ediyorum” diye konuştu.
"Cumhur İttifakı Türkiye'nin bekası teması üzerine kuruldu"
Cumhur İttifakı'na Erzurumlulardan destek isteyen Bakan Tekin, “Cumhur İttifakı gerçekten 2018, 2019, 2023 seçimlerinde Türkiye'nin bekası teması üzerine kuruldu. Türkiye bu anlamda Cumhur İttifakı'ndan dolayı Cumhur İttifakı'nın bir arada olmasından dolayı ciddi kazanımlar elde etti. Ben Cumhur İttifakı'mızın ortağı siyasi partilere de bir kere daha müteşekkirim. Bu seçimde Erzurum'da hep beraber bütün Erzurumlularla beraber aday adayı olup aday olamayan bütün Erzurumlu hemşehrilerimizle beraber Cumhur İttifakı'na dahil olan bütün siyasi partiyi ve seçmenlerle beraber Erzurum kazansın diye çaba sarf edeceğiz” şeklinde konuştu.
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, açılış programında bir grup atanamayan öğretmeni de dinledi. Bakan Tekin’e çiçek verip sorunlarını anlatan öğretmen adayları Bakan’dan sorunlarına destek isteyerek dosya verdi.
SKM açılış programına Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in yanı sıra, AK Parti Erzurum Milletvekili Mehmet Emin Öz, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu, ilçe belediye başkanları ve partililer katıldı.

 
ATAUNİ Anaokulu öğrencilerini ağırladı
 
Tekin Muhtarlarla buluştu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
‘Gündemimizde Türkiye’yi lider ülke yapmak var’
Erdoğan, 'Bizim gündemimizde enflasyon ve hayat pahalılığıyla mücadele ...
Büyükşehir 10 yerde halk pazarı açacak
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, kent merkezinde 10 adet Pazar yeri açılacağını açıkladı.
Sekmen ETSO’da iş dünyası ile buluştu
Büyükşehir Belediye Başkanı ve adayı Mehmet Sekmen, Erzurum Ticaret ve ...
 
MHP 55 belediye başkan adayını daha açıkladı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi'nde ...
Erzurumlulardan Kurum’a destek
Gaziosmanpaşa Merkez Camii’nde kandil programına katılan İBB Başkan Adayı ...
Bahçeli: Fitne ve dedikodular birer birer boşa çıkarıldı
Bahçeli, ‘İstikrar ve güvenliğimizi asla gevşetemeyiz. Hüsran ve eziyet ...
 
Bahçeli: ‘Memur ve işçilerimizin yüzünü güldüreceğiz’
Bahçeli, “Çiftçilerimizin sorunlarını çözeceğiz. Üzüm üreticilerimizin ...
MHP, aday listesi teslim tarihi belli oldu
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, ...
Yılmaz: 'Birlik içinde durmaksızın çalışacağız'
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Depremin hemen sonrasında nasıl ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva