Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Gazze’de can kaybı 33 bin 797’ye yükseldi
Gazze’de can kaybı 33 bin 797’ye yükseldi
TÜİK: Ciro endeksleri yıllık yüzde 85,1 arttı
TÜİK: Ciro endeksleri yıllık yüzde 85,1 arttı
TÜİK: Ticaret satış hacmi arttı
TÜİK: Ticaret satış hacmi arttı
Erdoğan gündemi değerlendirdi
Erdoğan gündemi değerlendirdi
Işıkhan: 'İstihdam 32 milyon 423 bin kişiye yükseldi'
Işıkhan: 'İstihdam 32 milyon 423 bin kişiye yükseldi'
HABERLER>SPOR
5 Ocak 2023 Perşembe - 07:56

Erzurumspor’da hedef 2. yarıya galibiyetle başlamak

Antalya-Lara, Kundu bölgesinde hazırlıklarını sürdüren Erzurumspor’un hazırlık maçı programı belli oldu. Spor Toto 1. Lig’e verilen arada hazırlıklarına Antalya’da devam eden Ekip, 08 Ocak Pazar günü saat 15.30’da 2. Lig ekiplerinden Serik Belediyespor’la karşılaşacak.

Erzurumspor’da hedef 2. yarıya galibiyetle başlamak

Antalya-Lara, Kundu bölgesinde hazırlıklarını sürdüren Erzurumspor’un hazırlık maçı programı belli oldu. Spor Toto 1. Lig’e verilen arada hazırlıklarına Antalya’da devam eden Ekip, 08 Ocak Pazar günü saat 15.30’da 2. Lig ekiplerinden Serik Belediyespor’la karşılaşacak.

Antalya kampını tek hazırlık maçı ile tamamlayacak olan takım, 14 Ocak Cumartesi gerçekleştireceği son antrenmanla Antalya kampını noktalayacak. Erzurumspor, Antalya’da ki hazırlıklarını tamamladıktan sonra, Spor Toto 1. Lig’in 20. Haftası’nda karşılaşacağı Pendikspor maçı için İstanbul’a geçecek.

Ç. RİZESPOR ANTALYA’DA İKİNCİ DEVREYE HAZIRLANIYOR

Spor Toto 1. Lig’in ikinci devresi için Antalya’da kampa giren Çaykur Rizespor, hazırlıklarını sürdürüyor.

Spor Toto 1. Lig’in ilk yarısının sona ermesiyle lige verilen üç haftalık arada Antalya’da kamp yapan yeşil-mavili ekip teknik direktör Bülent Korkmaz yönetiminde çalışmalarını sürdürdü. Rizespor ikinci yarının ilk maçı olan Ankara Keçiörengücü deplasmanına kadar çalışmalarını Antalya Belek’te sürdürecek.

ALTAY’IN STOPER İKİLİSİ; TAKIMIN İSTİKRAR ABİDESİ

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altay forması giyen İbrahim Öztürk ve Eric Björkander, bu sezon aldıkları sürelerle takımın en istikrarlı iki oyuncusu oldu.

İzmir temsilcisi Altay’ın savunmacıları İbrahim Öztürk ve Eric Björkander, bu sezon aldıkları sürelerle takımın en istikrarlı iki oyuncusu oldu. 41 yaşındaki Öztürk, bu sezon Altay formasıyla 17 maç ilk 11 olmak üzere toplam 18 karşılaşmaya çıkarak bin 517 dakika süre aldı ve takımının bu anlamda lider oyuncusu oldu. Ayrıca tecrübeli savunma oyuncusu 3 gol de kaydederek takımına skor anlamında da katkı verdi.

Siyah-beyazlı ekibin bir diğer savunma oyuncusu 26 yaşındaki Eric ise bu sezon Altay formasıyla 17 maça ilk 11’de çıktı ve bin 503 dakika süre aldı. İsveçli oyuncu, bu anlamda İbrahim Öztürk’ten sonra en fazla süre alan ikinci oyuncu konumunda bulunuyor. Öte yandan başarılı savunma oyuncu gördüğü 6 sarı kartla takımın en çok sarı kart gören futbolcusu oldu.

GÖZTEPELİ EMİR ORTAKAYA, İSTİKRARIYLA DİKKAT ÇEKİYOR

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Göztepe forması giyen Emir Ortakaya, bu sezon sarı-kırmızılı takımda gösterdiği istikrarlı performansıyla dikkatleri çekiyor.

İzmir temsilcisi Göztepe’de forma giyen savunma oyuncusu Emir Ortakaya, sezon başında Fenerbahçe’den Göztepe’ye kiralık olarak transfer olmuştu. 18 yaşındaki oyuncu, sarı-kırmızılı takımda gösterdiği performansıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Ortakaya, bu sezon Göztepe formasıyla 2’si Türkiye Kupası olmak üzere toplam 19 maça çıkarken, bu maçlarda bin 684 dakika süre aldı ve takımının en fazla sahada kalan oyuncusu oldu. Böylece genç oyuncu, gösterdiği istikrarlı performansla adından söz ettirmeye başladı ve ligin belli bölümlerinde Fenerbahçe'nin genç oyuncusunu geri çağıracağı da iddia edilmişti. Öte yandan başarılı defans oyuncusu, bu süreçte skor üretmezken 4 de sarı kart gördü.

YENİ MALATYASPOR İKİNCİ YARI HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRDÜ

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor ikinci yarı hazırlıklarını Antalya kampında sürdürdü.

Spor Toto 1.Ligin ikinci yarı hazırlıkları çerçevesinde Antalya’daki kampını sürdüren sarı siyahlı ekip geçtiğimiz günlerde Teknik Direktörlük görevi için Yılmaz Vural ile anlaştı. Yeni hocasıyla birlikte ikinci yarı hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren Kaplanlar'da futbolcuların neşesi gözlerden kaçmadı. Ligin ilk yarısındaki performansı beklentilerin altında kalan Doğu Anadolu ekibi devre arasını iyi değerlendirerek ikinci yarıya yeni hocasıyla birlikte galibiyet ile başlamak istiyor.

Yeni Malatyaspor 15 Ocak Pazar günü saat 16.00’da sahasında oynayacağı Bodrumspor karşılaşması ile ikinci yarının startını verecek.

SAKARYASPOR’DA GOLLER KASSONGO, ASİSTLER NALEPA’DAN

Spor toto 1. Lig’in ilk devresinde Sakaryaspor’da Kabongo Kassongo 11 gol atarak maç başına gol ortalaması ile gol krallığında zirvede yerini alırken, asist krallığında bir başka Sakaryasporlu Michal Nalepa 6 asistle ikinci sırada yer aldı.

Spor Toto 1. Lig’de Sakaryaspor, Gençlerbirliği’nin 2-1 yenerek ilk devreyi 25 puanla 10'uncu sırada tamamladı. Sakaryaspor’un iki yabancı futbolcusu Michal Nalepa ve Kabongo Kassongo ise atılan gollerde ön plana çıkan iki isim oldu. Yeşil-siyahlılarda sezon başında kadroya katılan Polonyalı orta saha oyuncusu Michal Nalepa, ligde süre aldığı bin 78 dakika içerisinde 6 asiste imza attı. Polonyalı futbolcu ligin ilk yarısında ortalama 180 dakikada bir rakip filelerin havalanmasına katkı sağlayarak asist krallığında ikinci sırada yerini aldı. Ligin ilk devresinde asist kralı olan Ankara Keçiörengücü forması giyen Ibrahim Olawoyin ise 218 dakikada bir asist yapma başarısını göstererek toplamda 7 gol pasıyla birincilik koltuğuna oturdu. Asist krallığında Sakaryasporlu Nalepa 6 asistle ikinci sırada yer alırken, Bodrumsporlu Üzeyir Ergün 6 asistle üçüncü, Bolusporlu Gökhan Karadeniz 4 asistle dördüncü ve Adanasporlu Bennasser 4 asistle beşinci sırada bulunuyor.

Ligin ilk devresinde gol krallığı Sakaryaspor’da

Spor Toto 1. Lig’de 18 haftalık maç süresince bin 137 dakika süre alan ve sakatlığı sebebiyle 4 maça çıkamayan Kabongo Kassongo 11 gol attı. Demokratik Kongolu futbolcu sezonun ilk yarısında ortalama 104 dakikada bir rakip fileleri havalandırdı. Altaylı Marco Paixao ise ortalama 133 dakikada bir gol sevinci yaşadı. Marco Paixao ile attığı gol sayısı 11 gol ile aynı olan Kabongo Kassongo gol krallığında, maç başına gol ortalaması sonucu ile 1. Lig’in gol krallığında zirvede yer aldı. Ligin ilk devresinde gol krallığı sıralamasında; bu iki ismi Samsunsporlu Laura 9 golle takip ederken, Altınordulu Ahmet İlhan Özek 9 gol, Erzurumsporlu Eren Tozlu 8 golle sıralamayı oluşturdu.

Ayrıca, Rakip filelere 28 gol atan Sakaryaspor, ligin en çok gol atan ekipleri arasında bulunuyor.

GENÇLERBİRLİĞİ, TRANSFER YASAĞINI KALDIRDIĞINI DUYURDU

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği, 1,5 yıldır devam eden transfer yasağını resmi olarak kaldırdıklarını duyurdu.

Başkent ekibinin, resmi internet sayfası ve sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı, ‘Kamuoyuna Duyurulur’ başlıklı paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

“Geçmiş sezonlarda kulübümüzde oynamış olan 9 futbolcunun alacaklarından ve geçmiş dönemlerden devam eden vergi borçlarından kaynaklı, 1,5 yıldır FIFA’nın uygulamış olduğu transfer yasağı, Başkanımız Niyazi Akdaş ve Yönetim Kurulumuzun yoğun çaba ve girişimleriyle bugün itibariyle resmi olarak açılmış bulunmaktadır.”

 
ETÜ üst yönetiminde devir teslim gündemi
 
Aydemir: ‘Aziz Milletimiz Cumhurbaşkanımıza duacı’
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurumspor Antalya’da lig hazırlıklarını sürdürüyor
Erzurumspor FK Antalya’da girdiği kamp sürecinde hazırlıklarına yaptığı ...
Spor Toto 1. Ligde 2. Yarı seferberliği
Erzurumspor, Antalya kampında Spor Toto 1 Lig’in ikinci yarısına hazırlanıyor.
'Erzurum, ülkemizin sporda en iyi üç şehri arasında'
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, “Lisanslı sporcu sayısı 74 ...
 
Spor Toto 1. Lig 20-21. hafta programı açıklandı
Erzurumspor 20’inci haftada İstanbul deplasmanına gidecek. Pendikspor ...
1. Lig ilk yarı istatistikleri açıklandı
Spor Toto 1. Lig’de 2022-2023 sezonu ilk yarısında en çok gol atan takım ...
Erzurumspor iç ve dış saha verileri açıklandı
ERZURUM GAZETESİ - ÖZEL - Erzurumspor 3 maçla kendi sahasında en az sayıda ...
 
Orhan Ovacıklı ve Kaleci Göktuğ ilk 15’te
ERZURUM GAZETESİ - ÖZEL - Erzurumspor’dan Orhan Ovacıklı ve Kaleci Göktuğ ...
2022 Spor en’leri açıklandı
2022 yılı birbirinden renkli, coşkulu spor organizasyonlarına sahne oldu. ...
Kış Sporlarının adresi Palandöken oldu
Suni karlama yardımı ile pistlerini kayakseverler için hazır hale getiren ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva