Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik
Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik
Erzurum’un şirketleşme performansı düşüşte
Erzurum’un şirketleşme performansı düşüşte
MEB’den Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli
MEB’den Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli
Hainler Avrupa’nın başına bela oldu
Hainler Avrupa’nın başına bela oldu
Şimşek: 'OVP arzulanan sonuçları veriyor'
Şimşek: 'OVP arzulanan sonuçları veriyor'
HABERLER>GÜNDEM
16 Mart 2011 Çarşamba - 07:51

Avar'dan küresel yapılanma uyarısı

Gazeteci-yazar Banu Avar, Erzurum Güneş Vakfı tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında, “Hangi Dünya Düzeni?" konulu bir konferans verdi.

Avar dan küresel yapılanma uyarısı

ERZURUM gazetesi
 Gazeteci-yazar Banu Avar, Erzurum Güneş Vakfı tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında, “Hangi Dünya Düzeni?" konulu bir konferans verdi. Fırat ve Dicle'nin çıktığı yerin Palandöken olduğunu belirten Avar, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Dünyanın en stratejik bir şehrinde yaşıyorsunuz. Şu an bütün dertleri, burada yapılan su kongreleriyle Palandöken'i hedefliyor. Eğer Palandöken'deki Fırat ve Dicle su kaynaklarını ele geçirebilirlerse; biz fakir onlar zengin olacak.
Atatürk Üniversitesi Kültür ve Gösteri Merkezi'nde düzenlenen programda konuşan Avar, "Öğrenciler olarak sizin göreviniz köşelenenlerin kim olduğunu bulmaktır. Bakın ismi de köşe zaten. 5 üniversiteye Amerikan Corner açılıyor, biri sizin üniversiteniz. Yani buraya gelen herkesi Amerikanlaştırma projesidir. Amerikalıların sizin için ne düşündüklerini bulabilirsiniz" diye konuştu.
KÜRESEL OYUN
2001 yılı itibariyle 3. Dünya Savaşı'nın başladığını iddia eden Avar, şunları kaydetti:
”Şu anda düğmeye basıldı. O birileri çıkıp 'halk devrimi', 'halk hareketiymiş' der. Bu adamlar, ilk hareketi sosyal paylaşım siteleri üzerinden başlatanlar, Google’nin Kuzey Afrika Pazarlama Müdürü, diğerleri küresel şirketlerin reklam şirketleridir. Şu an bunu Türkiye'de başlatmak üzere bir hareket vardır. Bunlar bana ulaştılar mesela. Bunların hepsi reklam şirketlerinde çalışıyorlar. Çok ilginç. Reklam şirketlerinden birtakım adamlar ortaya çıkacak ve özellikle iki yönde gençlik ve kadınlar üzerinde çalışarak, bir harekete girişecek ve yığınları sokağa dökecek. Sonra diyeceğiz ki 'halk sokağa döküldü'. Ama öyle olmayacak çünkü denetimli muhalefet deniyor bunun adına, kontrollü muhalefet."
SOSYAL PAYLAŞIM SİTELERİ UYARISI
Televizyon ve sosyal paylaşım siteleri üzerinden insanların yönlendirilmek istendiğini ileri süren Avar, şöyle konuştu: “Birilerinin elinde bu iş. 3. Dünya Savaşı başladı ve küresel sermaye birbiriyle boğuşuyor. Bir şirketler savaşı bu aslında. Bunu anlamayalar halk hareketi sandı. Aslında öyle değil. Orada küresel sermaye içerisinde bir boğuşma yaşanıyor. Şii, Sünni ayrımı Bahreyn ve Suudi Arabistan'a sıçramış durumdadır. Daha sonra sıçrayacağı yer de Kürdistan'dır. Yani Irak'ın kuzeyindeki yeri kastediyoruz. Buraya sıçradığı andan itibaren Türkiye ciddi tehdit altına girecektir. Çünkü tıpkı Libya'dan kaçanların Tunus'a sığındığı gibi mezbahaya dönmüş olan bir coğrafyadan kaçanlar bize gelecektir. Bizim doğu sınırımız perişan olacaktır. Bunlarla birlikte girecek olan Peşmerge ajanları da buranın bölünmesini gündeme getirecektir"
ERZURUM, DÜNYANIN EN STRETEJİK YERİ
Fırat ve Dicle'nin çıktığı yerin Palandöken olduğunu belirten Avar, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Dünyanın en stratejik bir şehrinde yaşıyorsunuz. Şu an bütün dertleri, burada yapılan su kongreleriyle Palandöken'i hedefliyor. Eğer Palandöken'deki Fırat ve Dicle su kaynaklarını ele geçirebilirlerse; biz fakir onlar zengin olacak. Çünkü 2015 yılı itibariye bütün arabalar elektrikle çalışacak. Elektrik üretilmesi için de su lazım. İşte HES hikayeleri de buna bağlı. Bunu ele geçiren küresel şirketler trilyonlarca dolara konacak"

 
3 bin borçlu SGK'ya başvurdu
 
Asım Kurt'ta erzurum mührü
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 3 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
İlginç bir haber !! 17 Mart 2011 Perşembe 22:59

Buradada bir haberi çıktı çok ilginç şeyler anlatıyor Banu Avar _______________________________________ http://haber.mynet.com/detay/guncel/devlet-universitesinde-kurana-hakaret-etti/560980

Yorumu oyla      0      0  
Sezai Dadaş 17 Mart 2011 Perşembe 01:04

Yahu Banu Avar şu koyu Milliyetçi olan ve TRT'de belgeseller yapan yazar değilmi, hatta bu yüzden TRT'den kovuldu diye biliyorum, cesur yürekli ve doğruları söyleyen mert dürüst Milliyetçi kadınlarımızdan biridir kendisini yürekten kutluyorum bu yüzden atıldıysada yazık diyorum başka birşey demiyorum.

Yorumu oyla      0      0  
Lütfen Dikkat !! 16 Mart 2011 Çarşamba 14:00

Banu Avar'ın dediklerine ve tüm sözlerine büyük ciddiyetle dikkat etmek ve çok iyi incelemek gerekir çok güzel tespitleri var inceleyiniz lütfen. www.banuavar.com.tr.

Yorumu oyla      0      0  
serdar 16 Mart 2011 Çarşamba 10:09

2015 yılında bütün arabalar elektrik ile çalışacak. bu cümleyi kuran bir kişinin söyledikleri dikkate alınır mı? siz insanları ne sanıyorsunuz, her söylediğinize inanmak mı gerekir? bu sözü söylerken maliyet analizi yaptınız mı? Modası geçmiş sömürgecilik karşıtlığı yaparak bu milletin kudreti üzerinde "korku" şemsiyesi açmanıza gerek yok. Bu şehir manevi değerlerine son derece bağlı, ülkesinde ve dünyada oynanan asıl oyunların farkındadır. Cambaza değil, işaret ettiği parmağa bakmasını biliyor.

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
3 bin borçlu SGK'ya başvurdu
SGK Erzurum İl Müdürü Hulusi Bumin, 1 Mart’ta başlayan borçların yeniden ...
EGC saldırıyı gündeme taşıdı
Zafer Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Faruk Özkan’ın darp edilmesi ve Zafer ...
Akdağ'dan pankart tepkisi
Fatih Üniversitesi'nde 14 Mart Tıp Bayramı kutlama törenine katılan Sağlık ...
 
İzmir'de Dadaş coşkusu
– Erzurum’un düşman işgalinden kurtuluşunun 93’üncü yıldönümü, Erzurum ...
Saldırganlara tepki yağıyor
Erzurum'da yayın yapmakta olan yerel Zafer Gazetesi'ne yönelik gerçekleştirilen ...
Zafer'e çirkin saldırı
Zafer Gazetesi Yazı İşler Müdürü Faruk Özkan, kanun karşısında kendilerini ...
 
Vilayeti göreve çağırıyoruz!
Zafer Gazetesi ve matbaasına dönük baskın olayına EGC’den büyük tepki.
Pasinler milli coşku yaşadı
Erzurum'un Pasinler ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 93. yıl dönümü ...
SHÇEK'ten Kültür Projesi
Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu (SHÇEK) Genel Müdürlüğü'nce ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva