Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Son 1 haftada 43 terörist etkisiz hâle getirildi
Son 1 haftada 43 terörist etkisiz hâle getirildi
Meteorolojiden Erzurum için kuvvetli yağış uyarısı
Meteorolojiden Erzurum için kuvvetli yağış uyarısı
Terör bitti, köylere geri dönüş arttı
Terör bitti, köylere geri dönüş arttı
AGF başvuru verileri açıklandı
AGF başvuru verileri açıklandı
Gazze'de can kaybı 34 bin 568'e yükseldi
Gazze'de can kaybı 34 bin 568'e yükseldi
HABERLER>SÄ°YASET
21 Şubat 2011 Pazartesi - 03:21

'İftirayla siyaset yapılamaz'

Bir takım dedikodu, iftira ve oyunlarla hizmetlerinin engellenmeye çalışıldığını öne süren Küçükler, “ Bu çalışmalarımızı görmezlikten gelen yaptığımız hizmetleri hazmedemeyenler iftiralar ve karalamalarla önümüzü kesmeye çalışıyorlar."dedi.

 İftirayla siyaset yapılamaz

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı olarak siyaseti ayrışma, çatışma, gerilim zemini olarak değil, tam tersine hizmet zemini olarak gördüğünü ifade eden Başkan Ahmet Küçükler, belediyecilik çalışmalarını değerlendirdi. Demokrasinin, hizmetin ve kalkınmanın yerelde başladığına inanarak 6 yıldır da yerel yönetimlerde bu anlayış ve şevk ile hizmet için çalıştıklarını ifade eden Başkan Küçükler, “28 Mart 2004 ve 29 Mart 2009 ‘da yapılan yerel seçimlerde halkımızın bizlere emanet ettiği yerel yönetimleri Sosyal Belediyecilik anlayışıyla ‘Halka hizmet hakka hizmet’ düsturu olarak yaşıyor ve bu emaneti gururla taşıyoruz. 6 yıldır sürdürdüğüm Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevi, ilk dakikasından son anına kadar ‘Ahlaklı siyaset’ ve ‘Ahlaklı demokrasi’ ilkesi altında denge ve hesap siyaseti değil, ülke ve millet çıkarları üzerine çalışmalarımızı sürdürüyoruz. “dedi.
İFTİRA VE KARALAMA
Bir takım dedikodu, iftira ve oyunlarla hizmetlerinin engellenmeye çalışıldığını öne süren Küçükler, “ Bu çalışmalarımızı görmezlikten gelen yaptığımız hizmetleri hazmedemeyenler iftiralar ve karalamalarla önümüzü kesmeye çalışıyorlar. Şunu söylemek istiyorum ki biz göreve geldiğimiz günden bu güne kadar şeffaflığı, hesap verebilirliği ve denetlenebilirliği en üst seviyede tuttuk. Tutmaya da devam edeceğiz. Erzurum Büyükşehir Belediyesi olarak kendimize nihai bir hedef koymuş bulunuyoruz. Kendi insanımızın yaşam standardını yükseltmek olduğunu gayet iyi biliyoruz. “ vurgusunu yaptı.
AB SÜRECİ VE ERZURUM
Küçükler, “ Bizler Avrupa Birliğine giriş süreci için çalışıyoruz ama bizim bu süreçte çabamızın esas amacı insanımızın yaşam standardının yükseltilmesi, daha çağdaş yasalarla hak edilen noktalara gelmek olduğu inancındayız. Büyükşehir Belediyesi olarak AB’ye hazırlanma sürecinde şehrimizde yapılan çalışmalarla çok mesafeler kaydettik. Avrupa Birliği üyesi ülkelerdeki şehirler statüsüne şehrimizi kavuşturduk Bütün bunları yapmadan önce kentimizi AB’ye giriş sürecine hazırlayıcı çalışmalar yaptık ve yapıyoruz bunu da binlerce yıllık tarihine sahip kentimizin bu değerlerine sahip çıkarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Alt yapıdan modern tesislerimizle yaşana bilir bir kent haline getirdiğimiz şehrimizi daha üst seviyelere taşıyacağız.” dedi.
SOSYAL BELEDİYECİLİK
Büyükşehir Belediyesi hizmetlerinde sosyal belediyeciliğe yoğunlaşıldığını ifade eden Küçükler şunları kaydetti, “ Göreve geldiğimiz. günden beri, sosyal belediyecilik anlayışıyla tüm gayretimiz, tüm mücadelemiz bu yöndedir. Geçen 6 yıl içinde yapmış olduğumuz hizmetlerle şehrin çehresini değiştirdik. Geçmiş 6 yıl içinde Erzurum için bir ekip ruhuyla hareket ettik, göreve geldiğimiz zaman bizleri bekleyen sorunları tek tek çözerek Erzurum’u daha modern bir kent görünümüne kavuşturduk. Göreve geldiğimizde vatandaşa verdiğimiz sözleri yerine getirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Gücümüzü milletten alıyor, milletimize aynı yönde bakıyor, milletimizin vicdanının sesi oluyoruz. Bu şehrin güzel insanlarının en güzel yaşam standartlarına ziyadesiyle layık olduğunu düşünüyoruz. Demokrasinin ve hizmetin yerelden başlayacağı ilkesinden hareketle, belediyelerimizin imkanlarını seferber ederek, şehrimizi güzelleştirmek için devasa projeleri gerçekleştirdik. Yıllar boyunca hizmet görmemiş sokakları, caddeleri hizmetle tanıştırdık. 6 yıl önce yola çıkarken sahip olduğumuz heyecanı, coşkuyu, enerjiyi ilk günkü gibi muhafaza ediyoruz. Milletimize kazandırdığımız hizmetlere devam etmek, şehrimizi çok daha ileri seviyeye taşımak, geleceğe hazırlamak için tam bir azim ve kararlılıkla yolumuzda ilerliyoruz. Bu aziz emaneti yüreğimiz gibi taşımaya devam edeceğiz. İstikrar ve güven içinde kalkınmamızı sürdüreceğimize canı gönülden inanıyorum. ‘Durmak yok yola devam’, ‘Durmak yok hizmete devam’ diyoruz..”

 
Erzurum'da Anayasa Zirvesi
 
Tesis var, İşletmeci yok..
YORUMLAR
 Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Boru Fabrikasıydı, Ahır Oldu
Erzurum Büyükşehir Belediyesi Eski Genel Müdürlüğüne Ait Boru Fabrikasının ...
Korkut, muhtarların nabzını tuttu
Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, İlçe sınırları içerisindeki mahalle ...
Çığlık, Erzurum'un yüreği oldu
AK Parti Erzurum Milletvekili Fazilet Çığlık, Demiryolları’nın aylık seyahat ...
 
Tepki böyle olur..
HAS Parti Erzurum İl Başkanı Teoman Kümbet, TCDD’nin seyahat dergisi ‘Raillife’in, ...
Aziziye'de doğru adım
Aziziye Belediyesi ile Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası ...
Bulutlar muhtarların nabzını tuttu
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, ziyarette, derneğin, muhtarların ...
 
Öztürk Erzurum'a ufuk çizdi
Vali Sebahattın Öztürk, “Erzurum kış sporları alanında yeni imkan ve altyapıya ...
Küçüklere muhtar desteği
Türkiye Muhtarlar Derneği'nde muhtarlarla bir araya gelen Büyükşehir Belediye ...
Vural'dan gözaltı değerlendirmesi
Tutuklanma talebiyle ağır ceza mahkemesine sevk edilen İl Başkanının serbest ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva