Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Ömer Arda Kara Futsal U19 Millî Takımı'nda
Ömer Arda Kara Futsal U19 Millî Takımı'nda
MEB’den yeni bir ilk
MEB’den yeni bir ilk
Gazze’de can kaybı 35 bin 272’ye yükseldi
Gazze’de can kaybı 35 bin 272’ye yükseldi
Kurtulmuş: 'TBMM anayasa yapma yetkisine sahiptir'
Kurtulmuş: 'TBMM anayasa yapma yetkisine sahiptir'
Yılmaz yerel seçim yaklaşımlarını paylaştı
Yılmaz yerel seçim yaklaşımlarını paylaştı
HABERLER>SÄ°YASET
17 Şubat 2011 Perşembe - 07:27

Vural'dan gözaltı değerlendirmesi

Tutuklanma talebiyle ağır ceza mahkemesine sevk edilen İl Başkanının serbest bırakıldığını anlatan MHP Gurup Başkanı Vural, "Haksızlık karşısında konuştuğumuz için bizi hapse mi atacaklar, öldürecekler mi?" sözleriyle tepkisini dile getirdi.

Vural dan gözaltı değerlendirmesi

ZAFER ÇAKMAK/ANKARA (İHA) MHP Erzurum İl Başkanı'nın, Erzurum'daki oyunlarla ilgili bir basın toplantısı yapılarak oyunların koordinatörüne 14 bin lira maaş verilmesini eleştirdiğini anlatan MHP Gurup Başkanı Vural, bu basın toplantısından sonra il başkanının gözaltına alındığını açıkladı. Tutuklanma talebiyle ağır ceza mahkemesine sevk edilen İl Başkanının serbest bırakıldığını anlatan MHP Gurup Başkanı Vural, "Haksızlık karşısında konuştuğumuz için bizi hapse mi atacaklar, öldürecekler mi?" sözleriyle tepkisini dile getirdi.
VURAL’IN DEĞERLENDİRMESİ
MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, telefon dinlemeleri konusunda hiçbir tedbir almadığını belirterek, "Ben niye tedbir alayım. Ben bu ülkenin hür bir vatandaşıyım. Beni kimse tehdit edemez" dedi. MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın dün grup toplantısında MHP'ye TOKİ ile ilgili yönelttiği eleştirilere cevap verdi. Erdoğan'ın, 'TOKİ'nin kapısına kilit vurmuşlardı' sözlerine tepki gösteren Vural, "TOKİ bittiyse TOKİ'nin başındaki adamı niye önce müsteşar yardımcısı, sonra müsteşar yaptın? Madem yan gelip yattıysa neden onu müsteşarlığa getirdin" diye konuştu.
Toplu konut yapımının önemli olduğunu kendilerinin de kabul ettiğini belirten Vural, "Bugüne kadar toplu konutta yapılanlara teşekkür ediyoruz. Evi olmayan insana ev vermek elbette saygıdeğer bir davranıştır ama ev verirken rantı yandaşlara paylaştırmak kabul edebileceğimiz bir husus değildir. Bu konutlar yapılırken birilerine rant sağlanmasını sorgulamayacak mıyız?" dedi.
"MHP, PİSLİĞE BULAŞACAK PARTİ DEĞİLDİR"
Başbakan Erdoğan'ın, 'Sizin pisliklerinizi temizledik' ifadelerine de değinen Vural, MHP döneminin tertemiz olduğunu savunarak, "MHP, bir Başbakan'ın ifadesiyle pisliğe bulaşacak parti değildir" diye konuştu.
Basın toplantısının sonunda gazetecilerin sorularını da cevaplayan Vural, CHP İstanbul Milletvekili Çetin Soysal'ın, aralarında Oktay Vural'ın da bulunduğu 3 bin kişinin dinleme listesinde olduğunu açıkladığının hatırlatılması üzerine, Türkiye'de insanların dinlenmediğine ilişkin bir şüphenin bulunmadığını, bunun çok yeni bir şey olmadığını söyledi. O dinleme CD'lerinin nereye gittiğini bildiklerini kaydeden Vural, başkulağın kim olduğunu merak ettiklerini dile getirdi. Bugün Türkiye'de bir korku
imparatorluğu oluşturulmak istendiğini ifade eden Vural şöyle konuştu:
"Türkiye'de 'Mübarekleşen' bir iktidar var. Mısır'dakilere, Tunus'takilere tavsiye ediyorum, bu iktidarı örnek almayın. Bu iktidar giderek diktatörleşiyor."
"KORKU İMPARATORLUĞUNA TESLİM OLACAK ÜLKÜCÜ YOKTUR"
Vural, 'Siz böyle bir liste gördünüz mü?' sorusuna, "Ben böyle bir liste görmedim" karşılığını verdi. Dinlenmemek için bir tedbir alıp almadığının sorulması üzerine Vural şunları kaydetti:
"Benim kötü bir şeyim yok ki. Gizli saklım yok. Önemli olan bunları kötüye kullanacak bir irade olması. Ben niye tedbir alayım. Ben bu ülkenin hür bir vatandaşıyım. Beni kimse tehdit edemez. Korku imparatorluğuna teslim olacak ülkücü yoktur. Biz tunç yürekliyiz. Evren'in diktatoryasına karşı durmuşuz da Tayyiban'a karşı mı durmayacağız. Kimse benim iletişim kanallarımı kısıtlayamaz. Haberleşme hürriyetim kısıtlanıyorsa bunun baş sorumlusu Recep Tayyip Erdoğan'dır. Burası çetelerin yönettiği bir ülke
olamaz. Kendi kendimi kısıtlamam."
MHP Erzurum İl Başkanı'nın, Erzurum'daki oyunlarla ilgili bir basın toplantısı yapılarak oyunların koordinatörüne 14 bin lira maaş verilmesini eleştirdiğini anlatan Vural, bu basın toplantısından sonra il başkanının gözaltına alındığını açıkladı. Tutuklanma talebiyle ağır ceza mahkemesine sevk edilen İl Başkanının serbest bırakıldığını anlatan Vural, "Haksızlık karşısında konuştuğumuz için bizi hapse mi atacaklar, öldürecekler mi?" sözleriyle tepkisini dile getirdi.
Vural, geçen hafta Aydın'da Manisa Milletvekili Erkan Akçay ile katıldıkları bir toplantıda yaptıkları konuşmalar nedeniyle haklarında hazırlanan fezlekenin Meclis'e gönderildiğini dile getirerek, yaptıkları siyasi eleştirilerden dolayı, hakaret ettikleri gerekçesiyle Meclis'e fezleke gönderildiğini belirtti. Yargıçların, iktidarın baskısı altında olduklarını öne süren Vural, siyasi eleştirilerin bile hakaret olarak değerlendirildiğini söyledi. Vural, Başbakan Erdoğan hakkında bir televizyon programında
'Darbe Anayasasını savunanlar darbeci' dediği için dava açtığını ancak mahkemenin kovuşturmaya yer olmadığı kararını verdiğini açıklayarak, "Başbakan'ın bu millete 'darbeci' demesi görevi gereği olarak görüldü" şeklinde konuştu.

 
Gümüşenek Hoca, babasını kaybetti
 
Küçüklere muhtar desteği
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Kahraman 17 Şubat 2011 Perşembe 17:06

Korku imparatorluğu sözü mükemmel ve tamamen doğru Korku imparatorluğuna teslim olmuş Ülkücü mü arıyorsunuz gelin Erzuruma o zaman bol bol göreceksiniz.

Yorumu oyla      0      0  
Durmuş Erzurumlu 17 Şubat 2011 Perşembe 16:39

Oktay Vural dünyanın en beyfendi ve en iyi insanlarından biridir iddia ediyorum Telefonları dinleniyor kendisini yakından tanırım mükemmel bir insan ve AKP içerisinde olabilecek herşeyi ondan öğrenebilir insanlar bence,AKP de kendini seviyorsa ondan yardım almalıdır bu adam doğruları söyler bu insan güzel insandır erzurumun bu değerli Milliyetçilere sahip çıkması gerekir ve erzurumun kulağına küpe olsun Oktay Vural Ya diyarbakır yada siirtlidir helal olsun öğrenin biraz milliyetçiliği ondan.

Yorumu oyla      0      0  
Kurtboğan 17 Şubat 2011 Perşembe 16:37

14 Bin Lira maaşmı veriliyor?aklım almadı bunu resmen şoktayım Erzurumu resmen satın almışlar işsizlikten acımızdan ağzımız kokuyor Erzurumsatın alınıyor her köşesi her kesimden yöneticisi müdürü,Ülkücüleri v.s. herkes,bu kulağınıza küpe olsun erzurumlular Koyun gibi izleyin sadece bende dahil olmak üzere Koyunlaştık kömür, yiyecek yardımı resmen sarhoş etmiş herkesi,bir de gösterişli camiler Tesisler iyice sersemletmiş bu şehri yazıklar olsun satanlara ben bu paraları helal etmiyorum arkadaşş

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
MHP: 'Yolsuzlukları gündeme getireceğiz'
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum İl Başkanlığı'ndan bir açıklama ...
Taşhan'dan protesto tepkisi
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler’e, Rüstempaşa Çarşısı’ndaki ...
Belediye payları değişecek
Belediyelerin İller Bankası’ndan alacakları hizmet payı için ölçü kabul ...
 
Başbakan'dan Erzurum göndermesi
Ana muhalefet partisi liderinin yaptıkları eserleri görmediğini söyleyen ...
Kümbet iddialı konuştu
HAS Parti Erzurum İl Başkanı Teoman Kümbet, “Erzurum’un olimpiyatlara ...
Meclis Universiade 2011'i ele aldı
Erzurum İl Genel Meclisi 2011 yılı Şubat dönemi toplantılarına devam ediliyor.
 
Siyasette şok gelişme
Erzurumlu Avukat Mustafa Demirbağ, siyasi hayatına bundan sonra AK Parti de devam edeceğini söyledi
Üyeler Özdemir'le tartıştı
Erzurum Merkez Aziziye ilçesine bağlı Gelinkaya köyüne inşa edilecek HES ...
HAS Parti muhtarların nabzını tuttu
HAS Parti Erzurum İl Başkanlığı’nın sivil toplum ve meslek kuruluşlarına ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva