Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Ömer Arda Kara Futsal U19 Millî Takımı'nda
Ömer Arda Kara Futsal U19 Millî Takımı'nda
MEB’den yeni bir ilk
MEB’den yeni bir ilk
Gazze’de can kaybı 35 bin 272’ye yükseldi
Gazze’de can kaybı 35 bin 272’ye yükseldi
Kurtulmuş: 'TBMM anayasa yapma yetkisine sahiptir'
Kurtulmuş: 'TBMM anayasa yapma yetkisine sahiptir'
Yılmaz yerel seçim yaklaşımlarını paylaştı
Yılmaz yerel seçim yaklaşımlarını paylaştı
HABERLER>SÄ°YASET
17 Şubat 2011 Perşembe - 07:31

Küçüklere muhtar desteği

Türkiye Muhtarlar Derneği'nde muhtarlarla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, muhtarların sorunlarını dinledi, icraatlarını anlattı.

Küçüklere muhtar desteği

Türkiye Muhtarlar Derneği'nde muhtarlarla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, muhtarların sorunlarını dinledi, icraatlarını anlattı.
Önümüzdeki sezon yapılacak çalışmalar hakkında da muhtarları bilgilendiren Başkan Küçükler, "Belediye çalışmalarında muhtarlarımız görüşleri bizim için çok değerli. Bunun için fırsat buldukça muhtarlarımızla bir araya geliyoruz. Önümüzdeki çalışma döneminde de Erzurum’da hizmette yine ilklere imza atacağız" dedi.
MUHTARLARLA İSTİŞARE
2011 Kış Oyunları’nın kapanış törenlerinde Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler’e yönelik olarak sergilenen protestolara, sivil toplum kuruluşları ve sendikaların ardından bir tepkide muhtarlardan geldi Mahalle ve köy muhtarlarını ziyaret eden Başkan Küçükler, “Bizi yuhalayanlar Erzurumlu değildi, bizim zorumuza da bu gidiyor” dedi.
BAŞARIYA ENGEL OLMAK İSTİYORLAR
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Başarılı çalışmalarından ötürü rahatsız olan bir kesimin başarıyı gölgelemek için iftira kampanyası başlattıklarını iddia eden Küçükler, “Birileri iftira kampanyasına başladı. Yok eşinden boşandı. Yok görevden alındı diye. Yalan senaryoları yazıyorlar. Yok görevden alınmışız da 2011’den sonra alınacakmışsınız dediler. Bunları söyleyenler iftira atıyorlar. İftira kadar büyük bir suç iftira kadar ahlaksızca bir iş olamaz. Ama birileri bunu atıyorsa çeşitli mantıkla, gayeyle bu insanlar insanlık suçu işliyorlar. Yani iftira kadar büyük bir cinayet suç olamaz. Bize hırsız diyemiyorlar, arsız diyemiyorlar. Bizim özel hayatımızla ilgileniyorlar. Kimin buna hakkı var. Biz Hep sustuk. 6- 7 aydır sürdürülen iftira kampanyasına şimdi cevap veriyorum. Ayıptır. 6 yılda yapılan hizmetlerimizi kimse inkar edemez. 6 yılda yaptığımız hizmetler 60 yılda yapılmamış bu şehre” diye konuştu.
KÜÇÜKLERE İFTİRA SAĞANAĞI
Küçükler daha sonra şunları kaydetti; “Son dönemde eşimden boşanmışım. Yetkilerimin alındığını söylüyorlar, Yapılan iftiralar yetmez gibi ayrıca yaptığımız hizmetleri görmezden gelerek eleştiriyorlar. Bu şehrin alt yapısını tamamlamış durumdayız. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da görüntü güzelliğine önem vereceğiz. Bu şehir halkı ve Muhtarlar başımızın tacıdır. 2011 Kış Oyunları bir çocuğumuz gibi hassas bir projeydi. Hamd olsun yüzümüzün akıyla bitirdik. Ama kapanış sırasında yapılan çirkin bir olaydı. Açık konuşayım ki; Erzurum vatandaşlarım yapmadı ama dışarıdan gelenlere yuhalatması zorumuza gidiyor. Ben biliyorum ki Erzurumlu vatandaşlarım bu yuhalamayı yapmadılar bu planlı olarak yapılan bir harekettir. Son zamanlarda planlı olarak birileri yalan senaryoları yazıp iftiralara maruz kalmaktayız.”
TUNGA’DAN DESTEK AÇIKLAMASI
Muhtarlar Derneği Başkanı Nevzat Tunga ise muhtarlar adına yaptığı konuşmada, “Biz Muhtarlar Derneği olarak Başkanın yanındayız ve arkasındayız” diye konuştu
Muhtarların sıkıntılarını dile getiren Tunga, Başkan Küçüklerden sorunlarının çözümüne destek beklediklerini dile getirdi.
Başkan Küçükler ise, “Büyükşehir sorumlu olduğu yerlerde bütün problemleri çözeceğiz çözmeye hazırım. Büyükşehir Belediyesine ait ve bağlanan köylerin su ve yol sorunlarını çözdük. Ve çözmeye de devam edeceğiz. Benim görevim Erzurum’a hizmet etmek. Ben Erzurum’a ve Erzurumluya hizmet için buradayım. Bu yıl hemen tespit edip eksiklikleri derhal gidereceğiz” diye konuştu.
Başkan Küçükler, muhtarların istekleri olan bilgisayar konusunda da kendilerine yardımcı olacaklarını bildirdi.
Ziyaret sırasında söz alan Habip Efendi Muhtarı Yavuz İçkanmaz ise, “Başkanım senin doğruluğuna ben inanıyorum başkanım. Ben Ak Partili değilim ama sen bu şehri dünyaya tanıttın. Senin arkandayız” diye konuştu.

 
Vural'dan gözaltı değerlendirmesi
 
Öztürk Erzurum'a ufuk çizdi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Vural'dan gözaltı değerlendirmesi
Tutuklanma talebiyle ağır ceza mahkemesine sevk edilen İl Başkanının serbest ...
MHP: 'Yolsuzlukları gündeme getireceğiz'
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum İl Başkanlığı'ndan bir açıklama ...
Taşhan'dan protesto tepkisi
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler’e, Rüstempaşa Çarşısı’ndaki ...
 
Belediye payları değişecek
Belediyelerin İller Bankası’ndan alacakları hizmet payı için ölçü kabul ...
Başbakan'dan Erzurum göndermesi
Ana muhalefet partisi liderinin yaptıkları eserleri görmediğini söyleyen ...
Kümbet iddialı konuştu
HAS Parti Erzurum İl Başkanı Teoman Kümbet, “Erzurum’un olimpiyatlara ...
 
Meclis Universiade 2011'i ele aldı
Erzurum İl Genel Meclisi 2011 yılı Şubat dönemi toplantılarına devam ediliyor.
Siyasette şok gelişme
Erzurumlu Avukat Mustafa Demirbağ, siyasi hayatına bundan sonra AK Parti de devam edeceğini söyledi
Üyeler Özdemir'le tartıştı
Erzurum Merkez Aziziye ilçesine bağlı Gelinkaya köyüne inşa edilecek HES ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva