Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Aşkale'de Gastronomi Çalıştayı düzenlendi
Aşkale'de Gastronomi Çalıştayı düzenlendi
Taekwondo’da Oltu damgası
Taekwondo’da Oltu damgası
4 yılda 2 mahkemeden görevsizlik kararı
4 yılda 2 mahkemeden görevsizlik kararı
Çomaklı, ÜAK’da tespitlerini paylaştı
Çomaklı, ÜAK’da tespitlerini paylaştı
Tortum'da yaşayan bir insan hazinesi
Tortum'da yaşayan bir insan hazinesi
HABERLER>ASAYÄ°Ş
16 Mart 2011 Çarşamba - 07:45

'Erzurum'un huzurunu bozdurtmam..!'

İbrahim Çelik’in kendi isteğiyle merkeze alınmasının ardından Erzurum Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Halil Turgut Yıldız, ilk açıklamasını yaptı. Yıldız, “Devletin ve kanunların üzerinde egemen bir başka güç daha olmaz, olamaz.” dedi.

 Erzurum un huzurunu bozdurtmam..!

Erzurum Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Halil Turgut Yıldız, toplumun huzur ve sükûnunu bozmaya yönelik her türlü girişim ve eylemin, karşısında Emniyet teşkilatını bulacağını söyledi. Aynı zamanda Erzurum doğumlu olan Emniyet Müdürü Yıldız, huzur ve güvenliğin garantisi olan polis teşkilatının, üzerine düşen her türlü görevi layıkıyla yerine getirme bilinci taşıdığını, bu bilinç sayesinde dosta güven, toplumun huzurunu bozmaya çalışan kişi ya da gruplara ise gözdağı verildiğini vurguladı.
ERZURUM HUZUR KENTİ OLARAK KALACAK
Yıldız, “Bu şehrin huzurunu ve asayişini düşünmek, huzur ortamına kastetmeye yönelik girişim, fiil ve her türlü eylem, karşısında teşkilatımızı bulur. Çok açık ve net bir biçimde ifade ediyorum; Erzurum’un huzurunu bozdurtmam, gerekeni mesai arkadaşlarım ve teşkilat mensuplarımla birlikte en iyi biçimde de yaparım.” şeklinde konuştu.
Erzurum’un, tarih boyunca sevgi, kardeşlik, birlik ve beraberlik sembolü bir şehir olarak nam yaptığını, bu niteliği bugün de layıkıyla muhafaza ettiğini dile getiren Emniyet Müdürü Yıldız, bundan sonraki süreçte de, kentin bu vasfına halel getirmeyeceklerini ifade etti. Yıldız, “Devletine, birlik ve bütünlüğüne, kanuna, nizama ve genel ahlak kurallarına riayet edenler bizim başımızın tacıdır. Fakat bu yapıya zarar vermeyi düşünen ya da bu yönde girişim, hal ve hareketlerde bulunan kişiler ve gruplar, kim olurlarsa olsunlar, karşılarında teşkilatımızı bulacaktır.” ifadelerini kullandı.
YILDIZ: ERZURUM’A AİT DOKUYU TAŞIYORUM
Kendisinin Erzurum doğumlu olduğunu ve 13 yılını Erzurum’da geçirdiğini hatırlatan Emniyet Müdürü Halil Turgut Yıldız, şehrin insanına, kültürüne ve dokusuna yabancı olmadığına dikkati çekerek, “Dadaşköy’de dünyaya geldim. Türk Silahlı Kuvvetleri mensubu olan babamın Erzurum’da bulunduğu 13 yıl boyunca ben de bu şehirde büyüdüm, bu şehrin havasını teneffüs ettim. Erzurum insanının sahip olduğu yapıyı, yaşam biçimi ve kültürlerine yabancı birisi değilim. Şehri de çok iyi tanıyorum. Göreve başlayalı 6 gün oldu ve inanın hiç yabancılık çekmedim, çünkü bu şehre ait dokuyu taşıyorum.” şeklinde konuştu.  
Şahsının ve idaresinde bulunan Erzurum Emniyet Teşkilatı’nın kapısının her zaman ve herkese açık olduğunu vurgulayan Emniyet Müdürü Halil Turgut Yıldız, “Ortak paydamız Erzurum ve Erzurum’daki huzur ve asayiştir. Bu bağlamda kolektif her türlü çalışmaya, ruh ve fikir birlikteliği oluşturmaya her zaman varız. Erzurum halkının bu kısa süre zarfında şahsıma göstermiş olduğu ilki ve alakadan dolayı da, ayrıca bahtiyarım. Ben de bu teveccühe layık olabilmek için elimden geleni yapacağım.” dedi.
 

 
EGC saldırıyı gündeme taşıdı
 
AK Parti seçime hazır
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ACİZ OLAN TCK.mı.? YETKİLİLERMİ.? 17 Mart 2011 Perşembe 09:05

Şu CMUK yasası çıktığından bu tarafa Türkiye'de dengeler değişti. 1993 yılından sonra çeteler türkiyenin her tarafını ahtapot gibi sarmaya başladı. öyle hadiseler yaşandıki TC başbakanına rağmen adamlar türk ticaret bankasını bile gasp etme cesareti gösterdiler. son günlerde, devlet dokunulamayana dokunmaya başladığında ise, azda olsa ümitlenmeye başladık. baktıkki türkiyede değişen bir şey olmamış. Örnek gazete baskını: ADAMLAR SİLAHLI ve AMAÇLARI BELLİ. sonrası.! sonrası yok. suçlu olan mağdur

Yorumu oyla      0      0  
16 Mart 2011 Çarşamba 19:59

syn müdürüm hoş geldiniz duyduğuma göre erzurumlu sayılırmıssınız sizden ricamız Şu erzuruma çeki düzen vermenizdir

Yorumu oyla      0      0  
HOŞGELDİNİZ SAYIN MÜDÜRÜM... 16 Mart 2011 Çarşamba 14:25

Erzurumda gece kumarından da nemalanan bir çok gayri meşru insan var ve bu kumar olayları herkesçe bilinmektedir. merdiven altı denen harabe evlerde ve tabelasız bir çok yerde gece zarları ve kumarları oynatılmaktadır. mesela kongre caddesi civarında birçok gece kumarhaneleri vardır. dere mahallesi camisinin civarında kumarhaneler olduğu söyleniyor. cum. caddedeki özel idare işhanında gece kumarı olduğu söyleniyor. işte bu kumarhaneleri çalıştıranlar da hem tehlikeli hemde çetedirler. sayglar

Yorumu oyla      0      0  
HOŞGELDİNİZ SAYIN MÜDÜRÜM... 16 Mart 2011 Çarşamba 13:14

Sizden tek ricamız, erzurum'un asayiş sorunlarına bir an önce parmak basmanız. erzurumda ciddi manada tehlikeli ve ufakda olsa vatandaşı ve esnafı rahatsız eden guruplar bulunmaktadır. cumhuriyet caddesinde öğrencileri rahatsız eden bir sürü insan müsvettesi var. mumcu caddesi barlar sokağı olmuş, bir sürü ipsiz sapsız özellikle dershane civarında kız öğrencileri rahatsız etmekteler. geçen gün sizde şahit olmuşsunuzdur yerel bir gazete ve matbaamız bir gurup tarafından basılmıştır takdirlerinize

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ayın Polisi açıklandı
Erzurum Emniyet Müdürlüğü tarafından ayın polisi Muhabere Elektronik Şube ...
Emniyet’ten eğitim atağı
Oltu Halk Eğitim Merkezi‘nde kurs gören kursiyerlere Madde Bağımlılığı ...
Faciaya ramak kaldı
Erzurum'da freni patlayan şehir içi yolcu taşımacılığı yapan otobüsü, ...
 
Akçil Erzurum’a veda ediyor
Hakimler ve Savcılar Yüksel Kurulu (HSYK) tarafından Danıştay üyeliğine ...
Emniyet'te Yıldız'ımız parladı
Erzurum doğumlu 1. Sınıf Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız, 38 yıl aradan ...
Kara'dan istinaf tarifi
Türkiye’de 9 bölgede kurulan ve son zamanlarda adı sıklıkla duyulmaya ...
 
Işık ihlaline cezalı önlem
Erzurum Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ...
Ulaştırma ceza yağdırdı
Erzurum Ulaştırma Bölge Müdürlüğü tarafından Ocak ve Şubat ayları boyunca ...
Buldan'dan protesto
Iğdır KCK davası kapsamında Erzurum 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde tutuklu ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva