Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Erzurum’un 3 aylık şirketleşme seyri açıklandı
Erzurum’un 3 aylık şirketleşme seyri açıklandı
Humanis’ten Ankara’da dev Atatürk sergisi
Humanis’ten Ankara’da dev Atatürk sergisi
Şimşek iddialara cevap verdi
Şimşek iddialara cevap verdi
Özhaseki: 'Duruşumuz asla değişmeyecek'
Özhaseki: 'Duruşumuz asla değişmeyecek'
Palandöken’de Kaf Laleleri açtı
Palandöken’de Kaf Laleleri açtı
HABERLER>2011 UÄ°VERSÄ°ADE
14 Ocak 2011 Cuma - 11:26

Vali'den 2011 teminatı

Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk, 25'inci Dünya Kış Oyunları'nı izlemek için kente gelen misafirlere yer bulunamaması durumunda alternatif çözümlerin hazır olduğunu söyledi.

Vali den 2011 teminatı

Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk, 25'inci Dünya Kış Oyunları'nı izlemek için kente gelen misafirlere yer bulunamaması durumunda alternatif çözümlerin hazır olduğunu söyledi.
27 Ocak - 6 Şubat günlerinde gerçekleştirilecek 25'inci Dünya Kış Oyunları'na sayılı günler kala, çalışmalarla ilgili bilgi veren Vali Sebahattin Öztürk, Türkiye için çok yeni bir alan olan Kış Oyunları öncesi hazırlıkların bitme aşamasına geldiğini söyledi. Erzurum gibi orta ölçekte bir il için oldukça büyük bir faaliyet olan Kış Oyunları'ndan Türkiye'nin ve Erzurum'un yüzünün akıyla çıkacağını belirten Vali Öztürk, kar konusunda sorun yaşanmayacağını, 15 gün içerisinde kar yağması halinde herhangi bir sorunun kalmayacağını kaydetti.
UÇAK KİRALANACAK
Oyunları takip etmek için gelecek yerli ve yabancı turistlere yönelik çalışmanın sürdüğünü ifade eden Vali Öztürk, "İstiyoruz ki çok insan gelsin ve herkeste kalabilecek imkana kavuşsun ama Erzurum'un bu konudaki imkanları sonsuz değil. Hesapladığımız kadar insanın gelip kalacağını düşünüyoruz ve gelenlerin de otelcilik hizmeti konusunda sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum. Herkesin yatabileceği bir yeri temin etmeye çalışıyoruz ama her şeye rağmen bir eksiklik olursa, bunu uçak kiralayarak aşmaya çalışacağız. Turistleri gece Erzurum'dan Ankara'ya, gündüz de Ankara'dan Erzurum'a taşıyacağız. Tabi bu isteğe bağlı bir şey. Misafirlerimiz istedikleri takdirde bu imkanı da kendilerine sunacağız" diye konuştu.
GÜVENLİK SORUNU YOK
Organizasyonla ilgili güvenlik tedbirleri konusunda herhangi bir sorun olmadığını dile getiren Vali Öztürk, "Erzurum'da güvenlik sorunu zaten yok. Böyle büyük bir organizasyon icra edilirken doğabilecek bütün güvenlik ihtimalleri masaya yatırıldı ve buna göre tedbirler düşünüldü. Polis, jandarma ve özel güvenlik olarak her alana yetecek kadar personel takviyesi yapıldı. Erzurum'daki güvenlik personeli buna hazır olmasına karşın verilen seminerlerle duyarlılık en üst düzeye çıkarıldı" diye konuştu.
HAZIRLIKLAR TAMAM
Vali Öztürk, şöyle devam etti: "Kış Oyunları hazır olan kent, sporcuları, yabancı heyetleri ve turistleri en iyi şekilde ağırlayacak, güzel bir şekilde uğurlayacak. Bütün hazırlıklarımızı bunun için yaptık. Tesislerdeki eksiklikleri yok denecek düzeyde olanlar da 15 gün içerisinde tamamlanacak. Yapılan testlerle tesislerin kontrolleri de gerçekleştirilmiş oldu. Her gün organizasyonu yeniden masaya yatırıyor, herhangi bir eksik var mı diye bakıyoruz. Çünkü Oyunlar başladığı anda artık bu konuda yapılacak çok fazla bir şey kalmamış olacak."

 
Esnafın borç yükü arttı
 
Anket Sonuçları ne diyor?
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
KURNUÇ 16 Ocak 2011 Pazar 21:17

Mükemmel yatırımlar , yürekten tebrik ediyorum. Erzurumumuz için geç bile kalınmış ve özlemini çektiğimiz yatırımlardır bunlar, umarım daha da iyileri gelir, Erzurum tam bir cazibe merkezi haline gelir. Hem Erzurumlular hem de olmayanlar için cazibe merkezi olması özellikle dışarıdan çok sayıda insanımızı buraya çekecektir, daha da çok yatırım alacaktır, emeği geçenlere sonsuz teşekkürler.

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Universiade heyecanı tavan yaptı
25. Dünya Üniversiteler Kış Oyunları için inşa edilen curling salonu, ...
Universiade araçları test edildi
Erzurum'da 27 Ocak- 06 Şubat 2011 tarihleri arasında yapılacak olan 25. ...
universiade'de uluslararası açılım
Hollanda Lahey Kültür ve Tanıtma Ataşesi Ahmet Temurci, “Her yıl yaklaşık ...
 
Konaklı'da görsel ayıp...
2011 Dünya Üniversiteler Arası Kış Oyunları (Universiade)'nın bir bölümü ...
Erzurumlu curlingi sevdi
25. Dünya Üniversiteler Kış Oyunları için inşa edilen curling salonu, ...
Ruhsat düellosunda son perde
Palandöken ve Konaklı Kayak Merkezlerinde ruhsat sıkıntısı bulunan binaların, ...
 
Başarılı öğrencilere 2011 ödülü
Erzurum 2011 Genel Koordinatörlüğü Kültür Sanat Komitesi tarafından, Erzurum ...
Oyunlar Köyü tamamlandı
2011 Genel Koordinatörü Bekir Korkmaz, Yirmibeşinci Dünya Üniversiteler ...
Universiade meşalesi Karadeniz'deydi
Erzurum'da 27 Ocak-6 Şubat 2011 tarihleri arasında düzenlenecek 25. Dünya ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva