Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Meteorolojiden Erzurum için kuvvetli yağış uyarısı
Meteorolojiden Erzurum için kuvvetli yağış uyarısı
Terör bitti, köylere geri dönüş arttı
Terör bitti, köylere geri dönüş arttı
AGF başvuru verileri açıklandı
AGF başvuru verileri açıklandı
Gazze'de can kaybı 34 bin 568'e yükseldi
Gazze'de can kaybı 34 bin 568'e yükseldi
1. Ligde Erzurumspor özel sinerji oluşturdu
1. Ligde Erzurumspor özel sinerji oluşturdu
HABERLER>SÄ°YASET
27 Ocak 2011 Perşembe - 02:43

Polat liste bir mi?..

Has Parti seçim çalışmalarına yoğunlaştı. İl Başkanlığı düzeyinde yapılan etkinliklerde eski milletvekili Arslan Polat’ın yer alması, Polat’ın HAS Partiden birinci sırada aday gösterileceği şeklinde yorumlanıyor.

Polat liste bir mi?..

Numan Kurtulmuş’un Genel Başkanı olduğu HAS Parti, sivil toplum açılımı yaptı. HAS Parti Erzurum İl Teşkilatı, sivil toplum kuruşları ve sendika ziyaretlerini başlattı. Aralarında Erzurum eski Milletvekili Aslan Polat’ın da bulunduğu HAS Parti İl Yönetimi, Şehit Aileleri Derneği ile Türk Harb-İş Sendikası’nı ziyaret etti. Gündemdeki konular başta olmak üzere, HAS Parti’nin siyaset anlayışını STK ve sendika temsilcileriyle paylaşan partili yöneticiler, görüş alışverişinde bulunmayı da ihmal etmediler.
TETİK’İ ZİYARET
HAS Parti Erzurum İl Başkanlığı, sivil toplum kuruluşları ve sendikalara yönelik ziyaretlere başladı. Erzurum eski Milletvekili Aslan Polat’ın da katılımıyla önce Şehit Aileleri Derneği’ni, ardından Türk Harb İş Sendikası’nı ziyaret eden İl Başkanı Teoman Kümbet ve Yönetim Kurulu, parti programı ve siyaset anlayışlarıyla ilgili olarak bilgiler verdi.
Erzurum Şehit Aileleri Derneği’ni ziyaret esnasında konuşan HAS Parti Erzurum İl Başkanı Kümbet, “Şehitlerimiz ve onların bizlere emaneti olan aileleri, elbette herhangi bir değerle mukayese edilemezler. Milletin bekası, vatanın birliği ve bütünlüğünü muhafaza ederken canlarını feda eden evlatlarımız, hem milli, hem de manevi bakımdan bizim için mukaddestir.” diye konuştu.
ŞEHİTLER ÜZERİNDEN SİYASET OLMAZ
HAS Parti’nin, şehitler ve aileleri üzerinden siyaset yapılmasını reddeden bir anlayışa sahip olduğunu vurgulayan Kümbet, ister muhalefet olsun, isterse iktidar, bu tür bir tutum ve davranış içerisine girenlerin de, karşısında olacaklarını söyledi.
Şehit Aileleri Derneği Başkanı Hatem Tetik ise, bu durumdan kendilerinin de muzdarip olduklarını ifade ederek, “Artık kimlerin, neyin peşinde olduğunu çok iyi biliyoruz.” dedi. HAS Parti’nin Erzurum İl Teşkilatı’nca gerçekleştirilen ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu söyleyen Tetik, şehit ailelerinin hep yalnız bırakılmaktan yakındıklarını vurgulayarak, “Hatırlanıyor olmak, bizler için de büyük bir moral kaynağı oluyor.” ifadesini kullandı.
HAS PARTİLİ HEYET, AKYÜZ’LE GÖRÜŞTÜ
Şehit Aileleri Derneği’nin ardından Türk Harb-İş Sendikası’nın Erzurum Şubesi’ni ziyaret eden HAS Partili heyet, Başkan Hamza Akyüz’le de görüştü. İl Başkanı Kümbet, çalışan kesimin hak arama mekanizması olan sendikal yapıların büyük bir öneme haiz olduğuna vurgu yaparak, “HAS Parti, çalışan kesimin korunması, haklarının teminat altına alınması ve yaşam standartlarının yükseltilmesini öngören bir siyasi anlayışa sahip. Türkiye’de sendikaların ve temsil ettiği kesim olan çalışanların geldiği durum ortada. Bu manzaraya bakarak, ülkenin nasıl bir siyasi üsluba ihtiyaç duyduğunu kestirmek pekte zor değil.” diye konuştu.
Öte yandan sivil toplum kuruluşlarına yönelik olarak gerçekleştirilen ziyaretlere işaret eden Kümbet, “Sayın Genel Başkanımız, yurt gezilerini başlatmış bulunuyor. Sayın Genel Başkanımızın, sivil toplum kuruluşlarıyla sık sık bir araya gelinmesi gerektiği yönündeki görüşleri doğrultusunda, biz de çalışmalara başladık. Ziyaret ettiğimiz STK’ları hem parti programımız, hem de Genel Başkanımızın Erzurum’a gerçekleştireceği gezi öncesinde bilgilendiriyoruz.” şeklinde konuştu.
 

 
Bravo Bulutlar..
 
Küçükler'den CHP'ye tepki
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bravo Bulutlar..
Palandöken Belediyesi ile kısa adı (Bem-Bir-Sen) olan Belediye ve Özel ...
Ak Kadınlara yeni vizyon
AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı’na atanan Esma Kişioğlu, parti il binasında ...
CHP Gurubunda Erzurum konuşuldu
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Erzurum'da 'Bunlar bereketsiz, kar ...
 
Akdağ ağır konuştu..
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Erzurum'a kar yağmamasını 'Hükümetin ...
'Et teşviki devam edecek mi?'
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Zeki Ertugay, ...
Aziziye'den Sosyal Sorumluluk
Aziziye ilçesinde evi yanan vatandaşın imdadına kaymakamlık ile belediye yetişti.
 
'Erzurum hayalleriyle buluştu'
Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Erzurum’un hayallerinin bir bir gerçekleştiğini ...
Küçükler STV'de Erzurum'u anlattı
Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Samanyolu TV Haber’de Erzurum’u anlattı.
Akdağ da sert çıktı
Sağlık Bakanı Recep Akdağ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Erzurum ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva