Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Kick Boksta Büyükşehir damgası
Kick Boksta Büyükşehir damgası
Erzurum’dan İran’a arama kurtarma desteği
Erzurum’dan İran’a arama kurtarma desteği
Genç Dadaşlardan milli görkemde fener alayı
Genç Dadaşlardan milli görkemde fener alayı
Oltulu Dadaşlar milli coşku yaşadı
Oltulu Dadaşlar milli coşku yaşadı
Dadaşlar 19 Mayıs coşkusunu paylaştı
Dadaşlar 19 Mayıs coşkusunu paylaştı
HABERLER>GÜNDEM
1 Temmuz 2009 Çarşamba - 00:21

MGK bildirisi sıradan

7 saat 40 dakika süren toplantı olağanüstü ancak toplantı sonrası yayınlanan bildiri oldukça sıradan..

MGK bildirisi sıradan

Genelkurmay Başkanı Başbuğ'un Türkiye'nin günlerdir tartıştığı belgeyi MGK'ya taşıyacağız sözleriyle gözlerin çevrildiği toplantı Çankaya Köşkü'nde sona erdi. MGK'nın Çankaya Köşkü'ndeki Haziran Ayı Olağan Toplantısı, 7 saat 40 dakika sürdü. Toplantı sonrası yayınlanan bildiri ortalama 7,5 saat süren olağanüstü MGK'ya göre oldukça sıradandı.

Başbuğ MGK'ya taşıyacağız demişti
Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ, basına sızdırılan 'İrtica ile Mücadele Planı'yla ilgili rahatsızlığını geçtiğimiz hafta net bir dille belirtmiş, konuyu Milli Güvenlik Kurulu'nun (MGK) gündemine taşıyacaklarını açıklamıştı.

Başbuğ, dün de Başbakan Tayyip Erdoğan ve Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) müşteşarı ile sürpriz görüşmeler gerçekleştirmişti.

Milli Güvenlik Kurulu'nun yaklaşık 8 saat süren toplantısının ardından MGK Genel Sekreterliğince yayınlanan bildiri şöyle:

''Toplantıda, ülke güvenliğini etkileyen iç ve dış gelişmelerin kapsamlı bir değerlendirmesi yapılmış; ülkemizin bütünlüğünü ve milletimizin birliğini ve huzurunu bozmaya yönelik her türlü faaliyete karşı yürütülen mücadelenin, halkımızın güven ve desteği ile sürdürüleceği belirtilmiştir. Bu konuyla ilgili çalışmalar da gözden geçirilmiştir.

Ayrıca devletimizin kurumlarını yıpratmaya yönelik beyan ve yayınlara ilişkin tepki ve düşünceler dile getirilmiş, bu tür faaliyetlerin ülkemize bir fayda sağlamayacağı teyit edilmiştir.

Kıbrıs sorununun çözümü
Kıbrıs sorunun adil ve kalıcı biçimde çözüme kavuşturulmasının bölgede güvenlik, istikrar ve refahın sağlanabilmesi açısından önem arz ettiği; Türkiye'nin, Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri'nin iyi niyet misyonu çerçevesinde yürütülmekte olan kapsamlı çözüm müzakerelerini ve bu bağlamda Kıbrıs Türk tarafının yapıcı çabalarını desteklediği, çözümün; siyasi eşitlik, iki kesimlilik ve eşit statüde iki kurucu devlete haiz yeni bir ortaklık çerçevesinde bulunması, garanti ve ittifak antlaşmalarının devamı, çözümün hukuki güvenlik ve kesinliğinin teminat altına alınması, ilgili tüm tarafların sürece zarar verecek yaklaşımlardan kaçınmaları ve Birleşmiş Milletler süreci ile parametrelerine sahip çıkmaları gerektiği vurgulanmıştır.

Türkiye-Irak ilişkilerinde son gelişmeler
Terörle mücadele boyutu dahil, Türkiye-Irak ilişkilerindeki son gelişmeler etraflıca değerlendirilmiştir

 
Albay Çiçek TUTUKLANDI
 
Benim sana güvenim yok Erdoğan
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 2 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
MÖKKEM DADAŞ OGUZHAN 11 Mayıs 2011 Çarşamba 12:59

biz okyanusta boguluyoruz siz kuru bataklıkta boguluyorsunuz milyonlarca kitlenin içinde art niyetli olur ****genel olarak seviyesiz iftira kıybet yorumunu sana iade ediyorum deve kuşu gibi kafanızı kuma gömüp at gözlügü şle bakarsanız gerçekleri göremezsiniz partizanlar

Yorumu oyla      0      0  
MÖKKEM DADAŞ OGUZHAN 10 Mayıs 2011 Salı 11:15

3 yıldır çekilen kasetleri şimdi seçim zamanı niçin piyasaya sürdiler süren kredi kartı ile bi akpli imiş haberlerde adam şeytana uymuş nefsine hakim olamamış şerefsizlik yapmış peki bunu tongaya düşüren siyasi rant olarak kullananlarda şerefsiz degilmi mümin müminin açıgını yüzüne vurmaz kenara çeker ikaz eder bunlar fitne fesat ***

Yorumu oyla      0      0  
MÖKKEM GARDAŞ 8 Mayıs 2011 Pazar 15:14

Ya halen daha MHP diyorsanız ben de pes diyorum. MHP liler işi gücü bırakıp karı kız kovalıyorlar. Bunlar mı memlekete iş yapacaklar. Yapmayın yani akıllı olun yani ne diyeyim yani. Allah hayrınızı versin. Fethullah Gülen'in günahını alınki okyanusta batasınız.

Yorumu oyla      0      0  
Öz Erzurumlu 6 Mayıs 2011 Cuma 11:47

Erzurum'un namusunu lekeletmemek için MHP'nin en az iki milletvekili çıkarması gerekir. Yoksa Bölücülerin bağımsız adayı çıkar. AKP'nin Bakan hariç, içlerinde bir İbrahim Aydemir var. Onun da son sıra da olması yazık. Daha iyi adaylar dururken bizi fazilete, muhyettine, kırkıncının Adnanına bıraktılar. Yazıklar olsun. Bakana ve Aydemir'e başarılar...

Yorumu oyla      0      0  
Gürhan Özorhan 3 Mayıs 2011 Salı 01:15

Sayın Ağrılı,Anketlerin yapılması yayınlanması ile güçlünün yanında boy gösteren basın,çirkin siyaset değirmeninin çarkları arasında öğütülmek istenen,Türk milletinin milli refleksi olan ülküçülerin toyu var.Tarih 12 Haziran 20011,Yer,T.B.M.M.Giriş için,PAROLA- SES VER TÜRKİYE.İşararet- sesine Seda Olalım.Hedef,Alayına Talibiz. Haydi dadaşlar,Ülkü adlı nazlı gelin sevdalılarını senin şevkatli kuçağına emanet ettik. Siz bizsiniz,Bizde siziz. Ülkü İle Kalınız.

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Albay Çiçek TUTUKLANDI
Albay Dursun Çiçek tutuklandı
DP'den çarpıcı bir iddia!
DP Genel Merkezinden yapılan bir açıklama ile hükümetin son yasa değişikiliği ...
MGK bildirisi nasıl yorumlanmalı?
Yaklaşık 8 saat süren MGK'nın açıklaması muhalefeti memnun etmedi. Peki, ...
 
'AKP dünyanın en başarısız hükümeti'
Türkiye Partisi Genel Başkanı Abdüllatif Şener, mevcut hükümetin dünyanın ...
Ekonomi savaş dönemine geriledi
Türkiye ekonomisi rekor bir küçülmeye imza attı. 2009'un ilk çeyreğindeki ...
8 subay İstanbul adliyesinde
Ergenekon soruşturması kapsamında ifade vermeleri için çağrılan 8 subay İstanbul Adliyesi'nde..
 
MAYINLARIN TEMİZLENMESİ
Milli Savunma Bakanlığı: NATO ile görüşmeler başladı
Asker bunları görevden alın diyor
Perinçek'in dergisi yayınladı. Ergenekon'da taraf olan polisler..
Paşa'nın komşusundan UZİ çıktı
Korumalar alarmda..
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva