Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
AK Parti’de kamp takvimi açıklandı
AK Parti’de kamp takvimi açıklandı
Erdoğan ekonomiyi değerlendirdi
Erdoğan ekonomiyi değerlendirdi
Erdoğan, Balkanlarda en çok beğenilen lider oldu
Erdoğan, Balkanlarda en çok beğenilen lider oldu
Gazze'de can kaybı 35 bin 223'e yükseldi
Gazze'de can kaybı 35 bin 223'e yükseldi
Işıkhan: 'Temmuz’u bekleyelim'
Işıkhan: 'Temmuz’u bekleyelim'
HABERLER>GÜNDEM
31 Temmuz 2010 Cumartesi - 09:51

Gözyaşına afişli tepki

MHP Erzurum il binasının balkonuna, Başbakan Tayyip Erdoğan ile Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın ağlayan fotoğrafları ile hazırlanan 'Ülken için hayır', 'Timsah gözyaşlarınız, bu milleti aldatamaz' sözlerinin yazısının bulunduğu pankart asıldı.

Gözyaşına afişli tepki

MHP Erzurum il binasının balkonuna, Başbakan Tayyip Erdoğan ile Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın ağlayan fotoğrafları ile hazırlanan 'Ülken için hayır', 'Timsah gözyaşlarınız, bu milleti aldatamaz' sözlerinin yazısının bulunduğu pankart asıldı. MHP İl Başkanı Zekai Kaya, "Güvenlik güçlerinin pankartı indirmemiz yönünde uyarıları oldu. Bu demokratik hakkımızdır. Seçim Kurulu kararlarına uygundur. Pankart bir süre kalacak ve daha sonra yerini başka sloganlarla süsleyeceğiz" dedi.

Pelit Meydanı'ndaki MHP Erzurum il binasının üst köşesinde Başbakan Erdoğan ve alt köşesinde Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın ağlayan fotoğraflarının yer aldığı, kırmızı zemin üzerinde 'Timsah gözyaşlarınız, bu milleti aldatamaz' ve 'Ülken için hayır' yazılı pankart asıldı. Pankartla ilgili açıklama yapan MHP İl Başkanı Zekai Kaya, şunları söyledi:

"Yedi askerimizin şehit olduğu gün grupta konuşma yapan Başbakan Erdoğan, Mustafa Pehlivanoğlu'nun mektubunu okurken 'timsah göyaşlarına' boğuldu. MHP olarak şehit bizim şehidimiz, dava adamı ise bizim dava adamımızdır. Onun çile çektiği, idam edildiği gün kendi neredeydi? Bugün mü şehitler aklına düştü? Demokratik tepkimizi koyma adına pankartımızı asmaya karar verdik. Güvenlik güçlerinin pankartı indirmemiz yönünde uyarıları olmuştur. MHP olarak bu bizim demokratik hakkımızdır. Elimizde Seçim kurulunun kararları mevcuttur. Pankartımız belli süre kalacaktır, daha sonra yerini başka sloganlarla süsleyecektir. Başbakan Erdoğan'ın 'MHP'liler bıçak, silah ve bunlar kandan besleniyor' söylemleriyle karşı karşıyayız. Başbakanın samimi olmadığını timsah gözyaşlarıyla vatandaşımızı referanduma kilitleme, 12 Eylül'den intikam alma adına söylemlerde bulunduğunu ifade ediyoruz. Başbakan Erdoğan'ın 12 Eylül yeni mi aklına geldi? ya da 27 Nisan muhtırası, 28 Şubat aktörlerini yargılamazken 30 yıl önceki 12 Eylül'ü bugün mü masaya yatırmak gerekiyor? Evet intikamımız vardır. 12 Eylül'de çektiğimiz sıkıntıları, idamları unutmuş değiliz. Ama halkı kandırmaya, aldatmaya yönelik bu tür açıklamalar bizi üzmüştür. Şundan da eminiz ki; 12 Eylül aktörleri yargılanamayacaktır. 30 yıllık sürenin zaman aşımına girmesi söz konusudur. Bunlar aldatmaca ve kandırmacadır. MHP ve ülkücülerle kimse boy ölçüşmeye kalkışmasın."

 
Kral'dan çok Kralcılara...
 
Sanayi kenti değiliz ama...
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Gidişat tehlikeli Lütfen okuyun ! 3 Ağustos 2010 Salı 00:01

Gidiş iyi değil durum tehlikeli vatanımızın birliği ve geleceğimiz tehlikede endişeliyiz tek yol MHP , Allah Türk'ü korusun...Bütün Vatansever Kürt kardeşlerimizi de sağduyulu olarak MHP ile birlik olmaya çağırıyoruz korku ve ezikliğin faydası yok olmayacak ,Terörün ve teröristin başı ezilecek yumuşak politikalar ülkeyi batağa götürüyor uyanın akıllı olun lütfen elinizi vicdanınıza koyun içinizdeki Milliyetçi duyguları açığa çıkarın artık.Milliyetçilik duyguları eğer zarar görürse ve bitirilirse bu ülkenin durumu çok kötüye gider ki zaten durum da bunu göstermektedir, Türklüğü ve Türklerin yaptıkları sorgulanıyor hesap soruluyor uyanın akıllı olun artık, Türk silahlı kuvvetlerinin eli kolu bağlanıyor bir olay çıksa hibirimizin yapabileceği birşey yok savunmasız duruma getirileceğiz !! birilerinin eliyle !!!saygılar.Allaha emanet olun.

Yorumu oyla      0      0  
teze gardaş 1 Ağustos 2010 Pazar 18:48

rahmetlinin babasının dedikleri onaylanmadı ama yaralı yürek abasının görüşlerini belli hiç duymamışsan, iki yüzlülük ele hemen elin kana sürir iftirayı basırsen, nereden bilirsen oradan geçindiğimi, mhp de akıl tutulması var bak ğardaş hayır verenler kervanında pkk da var, mhp gn başk yardımcısıda ağır küfürler etti ama oda anapa gitmiş biz hele şükür mhp bbp dışında kimseye oy vermedik, ama bu mhp ye asla dadaş tabandan haberiniz yok, ben ele senin gibi hakaret bilmirem gusura bahma gardaş !

Yorumu oyla      0      0  
Taze Ülkücü 1 Ağustos 2010 Pazar 10:37

Adın üstünde ESKİ... Yani işe yaramaz! Halbuki ben tazeyim. Taze dediysem yaşımı genç sanma 1970 lerden beri Ülkücüyüm. Çünkü Ülkücülük Türkeş'in fikridir. Hem kaçacaksın hem de Ülkücü ismini kullanacaksın. Bu ikiyüzlülüktür. oradan geçinen efendi. Şehit Pehlivanoğlu'nun Babası bile sizi kınıyor. BOP eşbaşkanının arabasına binenler artık onun düdüğünü çalarlar. Düdüğünüz size mübarek olsun. Biz her türlü bölücülüğe hayır dediğimiz için HAYIR da HAYIR var diyoruz. Kudurun!

Yorumu oyla      0      0  
eski ülkücü 1 Ağustos 2010 Pazar 06:44

rahmetli pehlivanoğlunu eski ülkücü, mhp ye göre paçavra çapulcu değilmi, başbakan timsah göz yaşı dökmeseydi rahmetliyi hatırlayan kaç mhp li vardı. mhp yönetenlerin geçmişine bakın lütfen ülkü ocaklarından gelen kaç kişi var, bu zihniyetin rahmetli muhsin yazıcıoğluna attığı iftiraları kin kusan demeklerini unutmak mümkünmü, bu gün başbakanın ağlaması sonucu hatırladıkları mustafayı cezaevinden kimlerin kaçırdığını idama giden yolun başında kimlerin ihbar ettiğini kaç mhpli bilir....

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Geçmişteki kararlarına tam zıt
Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, Danıştay'ın CHP Genel Başkanı Kemal ...
Güvenç 'mobbing'den tazminat ödeyecek
Yargıtay, Erzurum Milli Eğitim Müdürü Fevzi Budak'ı, 'haksız yere soruşturma ...
10 ilçede değişim
Kararnameyle Aziziye, Pasinler, Narman, İspir, Tortum, Uzundere, Çat, ...
 
Tecrübemizden faydalanmak isteyen olmadı
Erzurum’un uluslararası organizasyonu almasında büyük hizmetler veren ...
Şaşırtan uygulama memnun etti
Erzurum'un Olur ilçesine bağlı Ormanağzı köyü sakinleri köy camisinde ...
Selzedelere bir kötü haber daha
Sel yüzünden ekili arazileri hasar gören çiftçiler, devletten yardım eli ...
 
Erzurum'da göçük
Erzurum'da bir ahırın çökmesi sonucu enkaz altında kalan 3 kişi yaralandı. ...
Doktorlar sert konuştu
Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın tam gün yasasıyla ilgili açıklamalarını eleştiren ...
Kanuna aykırı nakil yapıldı
Belediyelerdeki fazla personelin kamu kurumlarına dağıtımında 5747 sayılı ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva