Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
‘Erzurum doğalgazına kardeş geliyor’
‘Erzurum doğalgazına kardeş geliyor’
Erzurum bankacılıkta lider il
Erzurum bankacılıkta lider il
Gazze’de can kaybı 35 bin 34’e yükseldi
Gazze’de can kaybı 35 bin 34’e yükseldi
Göktaş’tan Gazze'ye destek çağrısı
Göktaş’tan Gazze'ye destek çağrısı
Kırsal kalkınma proje limitlerinde yüzde 100 artış
Kırsal kalkınma proje limitlerinde yüzde 100 artış
HABERLER>SPOR
15 Şubat 2011 Salı - 07:17

Genç yeteneklere ASA desteği

Erzurumlu, Ağrılı ve Hakkarili miniklerden sonra şimdi de, Muşlu çocuklar; Türkiye'nin gururu olmak için yollara düşüyor.

Genç yeteneklere ASA desteği

Muş'tan seçilen Anadolu Spor Akademisi Futbol Takımı İsviçre'nin Aarau Kentinde "Swiss Master Aarau" turnuvasında Türkiye'yi temsil edecek.
Kurulduğu günden beri, yüzlere çocuğun hayallerini süsleyen rüyaları gerçeğe dönüştüren Anadolu Spor Akademisi (ASA) yeni bir umuda yelken açmaya hazırlanıyor. İsviçre'de düzenlenecek olan futbol turnuvasında, Türkiye'yi temsil edecek olan Muşlu miniklerden oluşturulan ASA futbol takımı, bugüne kadar elde ettiği başarılara bir yenisini ekleyecek.
İSVİÇRE’YE GİDECEKLER
İstanbul'a uçakla gidecek olan ASA futbol takımı burada bir gece kaldıktan sonra İsviçre'ye uçacak. Muşlu miniklerden oluşturulan takımda, moraller üst düzeyde tutulurken, ASA Genel Koordinatörü Özcan Şimşek son hazırlıkların tamamlanarak gidiş saatinin beklendiği söyledi. Şimşek, Muş'tan seçilen miniklerin kendilerine olan özgüvenleri sayesinde, turnuvadan başarılı sonuçlarla döneceklerine inandıklarını vurguladı.
TURNUVA HAZIRLIĞI
ASA Muş futbol takımını gece-gündüz demeden turnuvaya hazırlayan Teknik patron Alparslan Tice, öğrencilerinin İsviçre'de Türk bayrağını göndere çekeceklerine sonsuz inancı olduğunu belirterek, "Oluşturduğumuz takım Muşlu miniklerin neler yapacağını dünyaya gösterecek. Olumsuz hava şartlarına rağmen minikler seçilebilmek için adeta birbirleriyle yarıştı. ASA futbol takımında yer alan miniklerin gözlerindeki gülümseme ve yüreklerindeki inançla İsviçre'de, dünya devlerini dize getireceğiz. ASA Muş'ta bir
hayali gerçeğe dönüştürdü. ASA'ya bu yolda desteklerini esirgemeyen başta Valimiz Ali Çınar, Milli Eğitim ve Genlik Spor İl müdürlerimize ayrıca, kapıları sonuna kadar Muşlu minikler için açan herkese hem kendi adıma hem de futbolcularım adına teşekkür ederim" diye konuştu.
YOĞUN PROGRAM
Yarın saat 15.10'da Muş'tan, havayoluyla İstanbul'a gidecek olan ASA futbol takımı bir gece burada kaldıktan sonra Çarşamba günü Zürih'e geçecek. 17 Şubat'ta başlayacak olan "Swiss Master Aarau" Futbol Turnuvası'nda C grubunda mücadele edecek Muşlu minikler burada, 2010'da İsviçre'de düzenlenen turnuvada şampiyon olan Brezilya'nın Recife ekibiyle, Fenerbahçe'yi Avrupa kuplarında saf dışı bırakan İsviçre'nin Young Boys ve İsviçre'nin Aarau takımları ile mücadele edecek.
Turnuvaya katıldıktan sonra tekrar yurda dönecek olan ASA Muş futbol takımı programda değişiklik olmazsa Ankara'da; Meclisspr, Ankaraspor, Gençlerbirliği gibi takımlarla da hazırlık maçı yapacak. Takım 26 Şubat'ta Muş'a dönecek.
ŞİMŞEK: İYİ HAZIRLANDIK
İsviçre yolculuğu öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Genel Koordinatör Özcan Şimşek, minik futbolcuları birer laleye benzeterek şöyle konuştu: "Muş'un lalelerinin İsviçre'de nasıl açacağını herkes görecek. O laleler, Türkiye'nin vitrini olacak. Buna ekip olarak yürekten inanıyoruz. Ağrılı minikler dünya devlerini dize getirirken herkes şaşkına dönmüştü. Daha sonra Hakkarili minikler daha büyük başarılara imza atınca, ismini bile söylediğimizde heyecanlandığımız futbol takımları bizim
yıldızlarımızı transfer etmek istedi. Şimdi sıra Muşlu miniklerde onlarda dünya arenasında kendine yer bulacak. Onlar, Muş'un lalesi dedim ya O laleler İsviçre'de açsın diye kucak dolusu sıcak sevgiyi Hukuk Danışmanımız Mesut bey sağladı, laleler açsın diye can suyunu, Mali Danışmanımız Filiz hanım taşıdı. O laleler İsviçre'de açarken herkese umut aşılasın diye gülümsemeleri, İç Mimarımız Hilal hanım aşıladı. Ve bu ekibe arka çıkarak o lalelerin İsviçre'ye gitmesini de Muş Valisi Ali Çınar sağladı. Biz
yürekten başarıya inandık yola çıktık. Bugüne kadar aldığımız başarılara Muşlu minikler İsviçre'de yenlerini ekleyecek".

 
Dualar birlik ve beraberlik için
 
Besicilere projeli destek
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Derby Büyükşehir'in
Bölgesel Amatör Lig 1.Grup'ta mücadele eden Erzurum Büyükşehir spor Pazar ...
Karate'de Avrupa başarısı
Avrupa Ümit Genç ve 21 Yaş Altı Karate Şampiyonası Sırbistan'ın Novi Sad ...
Çintımar kendini savundu
Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, 2018 Kış Olimpiyatlarına ...
 
Killian'dan mesaj var
25’nci Dünya Üniversiteler Kış Oyunları’nın bir değerlendirmesini yapan ...
Çintımar'dan kamp çağrısı
Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintımar, kentte bulunan Kış Oyunları ...
İlkler Tarihi'ne geçtik
Erzurum’da düzenlenen 25. Dünya Üniversiteler Kış Oyunları, muhteşem açılış ...
 
Onlardan öğrenecek çok şey var
25. Dünya Üniversiteler Kış Oyunları'nda en fazla altın madalyayı, 14 ...
Ruslar memnun gitti
Erzurum'da düzenlenen 25'inci Üniversiteler arası Dünya Kış Oyunlarında ...
Sağlık Sen'den Universiade teşekkürü
Erzurum Sağlık-Sen Şube Başkanı Abdullah Duman, 5 kıtadan gelen insanlara ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva