Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
'Güçlü Türkiye'nin yolu güçlü tarımdan geçer'
'Güçlü Türkiye'nin yolu güçlü tarımdan geçer'
Mayıs ayında yağan kar besicileri vurdu
Mayıs ayında yağan kar besicileri vurdu
'Siyasette rotamızı hep milletimiz çizdi'
'Siyasette rotamızı hep milletimiz çizdi'
Çintimar: 'Hedefimiz 25 kotayı alabilmek'
Çintimar: 'Hedefimiz 25 kotayı alabilmek'
Trendyol 1. Lig 9 Ağustos'ta başlayacak
Trendyol 1. Lig 9 Ağustos'ta başlayacak
HABERLER>GÜNDEM
22 Şubat 2011 Salı - 07:46

ESOB davası Ağır Ceza’da

ESOB Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri hakkında daha önceden Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen dava, Ağır Ceza Mahkemesi’ne intikal etti. ESOB Başkanı ve Yönetimi, 26 Nisan Salı günü 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıkacak.

ESOB davası Ağır Ceza’da

Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan zimmet davasından Asliye Ceza Mahkemesinde yargılanan ESOB Başkanı Rasim Fırat ve yönetim kurulu, Ankara Başsavcılığı tarafından açılan dava da Ağır Ceza Mahkemesi’ne intikal etti.
Avrupa Birliği Hibe Programları Çerçevesinde, birlik tarafından yapılan projelerde usulsüzlük yapıldığı gerekçesiyle Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığına Birlik Başkanı Rasim Fırat hakkında suç duyurusunda bulunan Matbaacılar Odası Başkanı Hikmet Karaca, davanın peşini bırakmadı. Rasim Fırat ve yönetim kurulu üyeleri, 26 Nisan tarihinde 1. Ağır Ceza Mahkemesinde zimmet suçlamasından hakim karşısına çıkacaklar.

 
Oyunlar bitti, Palandöken unutuldu
 
Dünya ermeni yalanlarını izliyor
YORUMLAR
Toplam 76 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 11 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Bir garip hikaye 3 Ekim 2011 Pazartesi 17:49

Hikayeler insanların hayal güçlerini de katarak uydurdukları olaylar dizisidir. Yalanı ancak yeni bir yalan kapatabilir, onuda başka yalanlar, böylece sürüp gider hikayeler. Bu sefer olmadı, yalanı kapatacak yalan bulunamadı, bu sefer kimse kanmadı. İŞTE 6 EKİM 2011 yalanın, insanların gözüne baka baka esnafın kanını emenlerin, hızmet adı altında rantiyecilik yapanların hesap günüdür. Avrupa projelerini kendşne ve yandaşlarına çıkarhane yapanların yüzleri olsa utanacakları gündür.UTANMAZLAR.

Yorumu oyla      0      5  
TÜRKİYE'de BİR İLK.!- 2- 1 Nisan 2011 Cuma 12:00

etmiştir. ESOB'da yapmış olduğu yolsuzluk ve zimmetlerle ön plana çıkan birlik başkanı rasim fırat ve ekibi, yapılan bu yolsuzluk ve usulsüzlükleri hazmedemeyip kamuoyu ve savcılıklarla paylaşan başta hikmet karaca olmak üzere, diğer oda başkanlarını da sindirmek amacıyla başlattığı odaları kapattırma çalışmalarını kamuoyu ve esnaf nefretle izlemektedir. bir insan ancak bu kadar küçülebilir, sadece kendine sadık olan oda başkanlarını koruyan, diğer odalarıda kapatan bu adamı lanetliyoruz. ESNAF.

Yorumu oyla      0      5  
TÜRKİYE'de BİR İLK.! 1 Nisan 2011 Cuma 11:50

Türkiyede ilk defa bir birlik başkanı kendine bağlı odaları kapattırmak için bakanlığa müracaat ederek, celepciler odası, besiciler odası ve mahrukatçılar odasını kapattırarak tarihe geçti.! (sebze hali odasınında mahkemesi devam ediyor.) diğer illerin birlik başkanları odalarının sayılarını arttırmak için mücadele verirken, bizim birlik başkanı tam tersi bir uygulamayla, seçimlerde kendine muhalefet eden odaları kapattırarak erzurum'un adına yakışmayan bir birlik başkanı olduğunu resmen tescil

Yorumu oyla      0      3  
DELEGEDEN KIRMIZI KART GÖRENİ, ANKARA İLK 11' ALIRMI.? 29 Mart 2011 Salı 10:11

Ak partinin temayül yoklamasında 57 oy gibi komik bir sonuç alan mustafa kumbasar, vekil olmak için bu seferde erzurumda görev yapan bazı esnaf başkanlarının yol ve konaklama masraflarını karşılayarak ankaraya götürdü. pişkinliğin bu kadarına da pes yani.! insan birazda hak ettiğine inandığı bir şeyin peşinden koşar. eğer delege bir vekil adayına kırmızı kart göstermişse, ankaradaki ak parti idarecileri seni ilk 11'e koyarlarmı.? daha esob'daki zimmet ve yolsuzluklar temizlenmemişken.!

Yorumu oyla      0      5  
gümüşlerin efen dizisi 27 Mart 2011 Pazar 11:00

Sebebini bilmem ama bu prıje efendileri kendilerine, yandaşlarına gider ayak ne koparsan kar peşindeler. Geçmiş projelerde, özellikle takı tasarımda, rasimin damadı cengiz, kızı mehtap, genel sekreter cüneyt, genel sekreterin babası bülent acır ve oda çalışanı halil bayağı hatıra muteber maaş almışlar, hani şu çöpe atılan ve ne olduğu bilinmeyen gümüşlerin projesi, hiç ortada olmayan oltu taşı efsanesi. Hani bir arkadaş bir senaryo yazmıştıya

Yorumu oyla      0      3  
ODALARI KAPATMAK YOLSUZLUKLARI ÖRTMEZ. 26 Mart 2011 Cumartesi 18:20

ESOB'un talebiyle erzurumda dün maalesef mahkeme kararıyla 3 esnaf odası kapatıldı. bu odaların kapatılması tamamen birlik başkanı rasim fıratın şahsi kaprislerinden kaynaklanmaktadır. odalarımızın kapatılması rasimin ve yandaşlarının zimmetini ve yolsuzluklarını örtmez, örtmemeli. birlik adına yapılan bütün projelerde yolsuzluk olmasına rağmen hala direnmeye çalışan rasim fırat ve yandaşları 26 nisandaki duruşmada mutlaka yüce mahkemeye hesap vereceklerdir. ve adalet yerini bulacak inşallah.

Yorumu oyla      0      4  
PROJE ASALAKLARI-2 23 Mart 2011 Çarşamba 12:22

şimdi ALLAH aşkına birileri merakımı gidersin. bakanlık müfettişi ve hikmet karaca bu olayı ortaya çıkarmamış olsaydı, bu paraların hangi cebe gittiğini kim bilebilirdi.? şunu çok merak ediyorum: bütün malzemeleri eksik alacaksın ve faturalarını tam kestireceksin, yolsuzluk ortaya çıkıncada ben bu paraları binaya harcadım diyeceksin, buna kargalar bile güler. binanın bütün masrafını tesk'in karşıladığını ve toplamda 2.800.000 tl. müteahhit firmaya tesk'in ödediğini kamuoyuna birileri açıklasın.

Yorumu oyla      0      2  
PROJE ASALAKLARI. 23 Mart 2011 Çarşamba 12:06

Şu avrupa birliği projelerinin kriterleri nedir bilmiyordum. fakat günlerdir kamuoyunu meşgul eden esob davasından esinlenerek biraz araştırma yaptım. sonra bir baktımki tamamen birilerine rant kapısı olmuş, mesela esob genel sekreteri de dahil birçok kişi projelerden küçümsenmeyecek kadar maaş alıyormuş. projede alınacak malzeme ve harcamalardan da birlik başkanı tek yetkili olduğundan, alınan bütün malzemeleri yarı yarıya alıyormuş. müfettiş bunu ortaya çıkarıncada binaya harcadık deniyormuş.

Yorumu oyla      0      2  
BAŞKANIN PİŞKİNLİĞİ-2 22 Mart 2011 Salı 09:33

kapatmak istediğin odalara üye vermediğin gibi mevcut üyelerinide başka odalara kaydırıyorsun. masken düştü rasim fırat, yaptığın yolsuzluklar ve usulsuzlükler yetmezmiş gibi birde odalarımızı kapattırmaya çalışıyorsun. herkesin bir hesabı var ALLAH'ında bir hesabı var. takke düştü kel göründü. artık yalanlarınla kimseyi kandıramayacaksın. hikmet bey, senin bakanlığa yazmış olduğun yazıyı bize göndermemiş olsaydı, biz hala birilerini suçluyor olacaktık. meğer bizi hançerleyen senmişsin. YAZIK..!

Yorumu oyla      0      3  
BAŞKANIN PİŞKİNLİĞİ..! 22 Mart 2011 Salı 09:22

Bir başkan düşünün, kendine bağlı odaları kapattırmak için san. tic. bakanlığına teklifte bulunacak ve daha sonra çıkıp gazetelerde "BİR MESLEK ODASI DAHA ÜYE YETERSİZLİĞİNDEN KAPANDI" deme pişkinliğinide gösterecek. adam hem erzurum esnafının hemde odaların kaderiyle oynayarak binlerce esnafın mağdur olmasına sebebiyet veriyor. birde utanmadan avukat aracılığıyla gazetelere ihtar göndermek suretiyle, "odaların kapatılma yetkisinin bakanlığa ait olduğunu belirtiyor." ey birlik başkanı sen o

Yorumu oyla      0      2  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Oyunlar bitti, Palandöken unutuldu
Erzurum kent merkeziyle Palandöken Kayak Merkezi arasındaki ulaşımı sağlayan ...
Erzurum Hatipoğlu'nu ağırladı
Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Doç. Dr. Nihat ...
Karadayı Group’tan yeni atılım
Erzurum’un Palandöken ilçesinde yıkılan İmar İskan bloklarının yerine ...
 
ENER'den Zirve çağrısı
Ener Strateji Merkezi Başkanı Vahdet Nafiz Aksu, Rail Life’de Erzurum’a ...
Ege'deki Dadaşlar dava açacak
İzmir'de bulunan Ege Erzurum Dernekleri Birliği Federasyonu, Erzurumlu ...
SYDV dua aldı
Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın, Erzurum merkez ve tüm ilçelerde ...
 
Erzurum MMO şubesine muhtaç
Makina Mühendisleri Odası (MMO) Erzurum İl Temsilciliği, şube statüsüne ...
Erzurum'da Anayasa Zirvesi
Anayasa Mahkemesi eski Raportörü Doç. Dr. Osman Can, Türkiye’de halkın ...
Erzurum adına bir leke daha!
Ali Korkut'tan inanılmaz cezalandırma yöntemi. Belediyenin Kadın Sığınma ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva