Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Palandöken’de Kaf Laleleri açtı
Palandöken’de Kaf Laleleri açtı
Sağlıkçılardan Filistin için sessiz yürüyüş
Sağlıkçılardan Filistin için sessiz yürüyüş
Tunceli-Erzincan karayolunda heyelan
Tunceli-Erzincan karayolunda heyelan
Uyuşturucu operasyonunda 11 tutuklama
Uyuşturucu operasyonunda 11 tutuklama
KADES sayesinde şiddetten kurtuldular
KADES sayesinde şiddetten kurtuldular
HABERLER>GÜNDEM
27 Ocak 2011 Perşembe - 01:02

DABKON Başkanı Şener'e tebrik yağıyor!

TV8’de Erkan Tan’ın programına katılan DADAŞTV Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni aynı zamanda da, Doğu Anadolu Basın Konseyi Başkanı Selahattin Şener, Sivil Toplum örgütlerinin dile getirmesi gereken aksaklıkları tek tek sıralayarak, Türkiye içinden ve dışından binlerce Erzurumlu’nun hislerine tercüman oldu!

DABKON Başkanı Şener e tebrik yağıyor!

İŞBİLMEZ BİR YÖNETİM
2011 Koordinatörlüğüne getirilen Bekir Korkmaz’ın iş bilmez, başarısız bir yönetim sergilediğini söyleyen Şener, Oyunlar Erzurum’da yapılıyor olmasına karşın, Erzurum insanına maddi açıdan hiçbir getirisinin olmadığını, özellikle esnafın beklentilerinin karşılanmasını bırakın, adeta dışlandığının altını çizerek, “Korkmaz, sanki Başbakan’ı sabote etmeye çalışır bir üslup içinde hareket etmekte, esnafın tepkisinin hükümete yönelmesi için bilinçli bir gayret sarfediyor izlenimi vermektedir. Oyunlarla ilgili harcamalarda esnafın dışlanması ve Erzurum dışından firmalara ihalelerin verilmesi, esnaf arasında hükümet uygulaması gibi yansımakta, bu durumda haliyle hükümete zarar vermekte” değerlendirmesinde bulundu.
 
BÜTÇE KAMUOYUNDAN GİZLENDİ…
Koordinatörlüğün bütçesinin bir sır gibi saklandığını, Erzurum esnafından teklif alınmasına karşın alımların dışarıdan yapılmasının bir plan görüntüsü verdiğini de dile getiren Şener, “ Erzurum’da 2011 Koordinatörlüğünden şikayetçi olmayan kesim yok! Oyunların yapılacağı Palandöken sınırları içindeki “Palandöken Belediyesi” dahi dışlanmış, adeta gizli, saklı bir yöntemle 27 Ocak’a getirilmiştir.” Dedi.
 
BASINA UYGULANAN AKREDİTASYONDA CHP’YE AYRICALIK MI?
Basına uygulanan Akreditasyonun da çok haksız bir yöntemle tesbit edildiğini söyleyen DABKON Yönetim Kurulu Başkanı Şener,  “ Akredite edilen listeyi incelediğinizde gözünüze ilk çarpan şey, gazetecilikle ilgisi olmayan çok sayıda insanın gazeteci kimliği ile akredite edilmesidir. Yandaş kimi isimlerin eşleri gazeteci sıfatıyla akredite edilirken, Erzurum’dan veya dışarıdan müracaat eden onlarca gerçek gazeteci dışlanmıştır. Bu konuda en çarpıcı olan husus ise, Kurum bazında akredite edilen isimlerin önemli bir kısmının 2007 Genel seçimlerinde CHP adayı olan Erbaşar Özsoy’a yakınlığıyla bilinen kesimlerin ön planda olmasıdır. Tarafsız olmasını beklediğimiz Koordinatörlüğün benimsediği bu tarzı DABKON olarak kınıyoruz” açıklamasında bulundu.

 
Bölgemizde neler oluyor!
 
Öğrenci Kollektifleri Erzurum yolunda
YORUMLAR
Toplam 20 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
HAKAN 30 Ocak 2011 Pazar 12:51

Erzurum dışından sırf oyunları bedava seyretmek, uçak paralarını bedavaya getirmek için kaç kişi görevli adı altında geldi bir inceleyiniz bakınız neler var. Gönüllülere gelen kıyafetler haksız yere kaç kişiye dağıtıldı ve neden en az 700 kıyafet eksik çıktı ve kaç genç yok yere kovulur gibi gönüllülükten uzaklaştırıldı. Erzurum oyunlarında görüldü ki devletin malı hala deniz ve bal tutan parmağını yalamak yerine balı öylece götürür. Bu AKP, CHP, MHP farketmiyor ALLAH korkusu gerek.

Yorumu oyla      0      0  
DASKON 29 Ocak 2011 Cumartesi 21:37

Bu DASKON inşallah sadece gazetecilerin değil, bütün sivil toplumun sözcüsü olur. Kanal8'deki konuşmanızı izleyince bu düşünceler aklımdan geçti. Bazı haysiyetsiz gazeteci bozuntuları üç kuruş çıkar için memleketi satarken sizin Erzurum esnafını savunmanızdan dolayı çok büyük memnuniyet duyduk. Allah yardımcınız olsun. DABKON'a başarılar diliyoruz.

Yorumu oyla      0      0  
Yalan 29 Ocak 2011 Cumartesi 14:44

Selahattin bey Maalesefki yaşananlar Dadaşları kahrediyor, solcu kominist bölücü tehditçi şerefsizler orta yerde cirit atıyor ve işleri güçleri yalan söyleyip çamur atmak. Lütfen bunlara meydanı dar et. Bunları bütün dertleri Erzurumun dadaşlığını kırıp, akılları sıra özgür gündemlyeştirmek. Hey gidi namussuzlar hey asılı şerefsiz sizi ortaya çıkaran asker kaçağı, ayyaş ateistlerya. yakındır foyaları ortaya döküldüğünde göreceğiz.

Yorumu oyla      0      0  
Ahmet 28 Ocak 2011 Cuma 11:28

Tanıdığım bir erkek kuaförünü Universiade Koordinatörlüğünde gördüm. Boynunda asılı olan kartta her tarafa sınırsız giriş yapabilir ifadesi yer alıyordu. Sordum görevin ne? Görevim yok dedi. Peki bu kartı nasıl aldın dedim? Ben alırım dedi. Yıkılasın dünya dedim içimden.

Yorumu oyla      0      0  
Haklısınız 28 Ocak 2011 Cuma 02:07

Evet, Erzurum it sürüsüyle dolmuş. Ateist, ayyaş, haramzade, tehditci, şantajla para kotaran, at hırsızı, asker kaçağı bütün namussuzları yazın, yazın ki, millet kimin yüzünde kömür karası var kimin yüzünde namussuzluk yarası görsün.

Yorumu oyla      0      0  
ballo 27 Ocak 2011 Perşembe 18:11

Selo dayı duydum ki, gizli- açık bölücü köpekler ürüyorlarmış, Hoşt de itlere, korkmuşlardır yakında kıçlarını açıp millete ne mal olduklarını göstereceğinden.

Yorumu oyla      0      0  
altaylı 27 Ocak 2011 Perşembe 18:06

Selahattin bey, konuşmanızı tesadüfen dinledim ve Allah razı olsun işte bir adam çıktıda erzurumlunun sıkıntısı mertçe dile getirdi dedim. Bazı satılık kalemler var, CHP'li ateist it huylu, bunlar ürüyorlarmış, sen kervanı yürüt ve bu itlerinde maskesini aşağı çek. Millet olarak arkandayız. Hırsızlara aman yok! CHP gudikleri. AK Partinin yaptıkları kudurtuyor itleri.

Yorumu oyla      0      0  
urus 27 Ocak 2011 Perşembe 15:17

EDİTÖR: Şener'in Dedesi, epey tur atmış, malum urus, ermeni savaşı filan, yazdığına göre, sizin haneye de uğramış! Nenengile sor:))) bilirler:)))

Yorumu oyla      0      0  
Cemil şimşek 27 Ocak 2011 Perşembe 13:36

Helal olsun selahattin abime... Para alıp susan gazetecilere inat, tüm gerçekleri ortaya koymuş... Bekir korkmaz ve tayfası keselerini doldurdu...

Yorumu oyla      0      0  
bekir taner 27 Ocak 2011 Perşembe 12:58

Madem gazeteci başkanısın, devletin vali yardımcısını tehdit edecek kadar adileşen şerefsizlerin bütün namussuzluklarınıda yaz. Hatta kamu adına bu devlet millet düşmanı adamlardan şikayetçi ol.

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bölgemizde neler oluyor!
Doğu Anadolu Bölgemizde olup biteni okurlarımızın bir çırpıda görmesi ...
Erzurum Esnafı burnundan soluyor!
2011 Üniversiad Oyunları Erzurum için bir şans gibi görünse de, esnaf ...
Fevzi Budak görevine başladı...
Milli Eğitim müdürü Fevzi BSudak, bir süre önce, soruşturma gereği uzaklaştırıldığı ...
 
Universiade 2011'i Cumhurbaşkanı açacak
Dünya Üniversiteler Kış Oyunları, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün sözlü ...
Bölgede ne var ne yok!
Doğu Anadolu Bölgesinde yaşanan gelişmeleri bir çırpıda görmeniz için ...
Katil de maktul de Erzurumlu ama?
Sokak ortasında 7 çocuklu kızını öldüren baba, "Namus meselesi" dedi. ...
 
Gülyurt’tan EGC’ye taziye mesajı
Erzurum ve Bölgede Basın Camiasının Önder isimlerinden Durdemir Bilirdönmez’in ...
Varlığımızı onlara borçluyuz...
Sarıkamış Harekatı'nda şehit olan 90 bin asker, Bursa Kent Konseyi ve ...
Erkal gönülleri mest etti
25. Dünya Üniversiteler Kış Oyunları Genel Koordinatörlüğü Kültür Sanat ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva