Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Erdoğan: ‘Yeni bir tarım süreci başlatıyoruz’
Erdoğan: ‘Yeni bir tarım süreci başlatıyoruz’
Işıkhan müjde verdi
Işıkhan müjde verdi
Yılmaz 'Aile Kurumu' yaklaşımını paylaştı
Yılmaz 'Aile Kurumu' yaklaşımını paylaştı
Şimşek’ten enflasyonla mücadele açıklaması
Şimşek’ten enflasyonla mücadele açıklaması
Piyasanın yıl sonu enflasyon beklentisi geriledi
Piyasanın yıl sonu enflasyon beklentisi geriledi
HABERLER>GÜNDEM
27 Nisan 2012 Cuma - 08:09

Bu vahşetlere dur denilsin artık..

Erzurum'da üç yıl önce severek kaçıp evlenen 20 yaşındaki Elif Karanlıkbulut, 3 yaşındaki çocuğunun gözü önünde doğum gününde kocası tarafından 6 yerinden bıçaklanarak öldürüldü.

Bu vahşetlere dur denilsin artık..

Erzurum'da üç yıl önce severek kaçıp evlenen 20 yaşındaki Elif Karanlıkbulut, 3 yaşındaki çocuğunun gözü önünde doğum gününde kocası tarafından 6 yerinden bıçaklanarak öldürüldü.
Olay, dün akşam saat 19. 00 sıralarında Erzurum'un Yakutiye ilçesi Aşağı Sanayi semti 1. Bağcılar Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre; Elif ve Ömer Karanlıkbulut çifti yaklaşık üç yıl önce birbirlerini severek, kaçıp evlendi. Bir süre sonra çiftin Berat ismi konulan bir erkek çocukları dünyaya geldi. İlerleyen günlerde çift arasında sorunlar yaşanmaya başlandı. Sabit bir işi olmayan ve kağıt toplayarak geçimini sağlayan Ömer Karanlıkbulut, eve alkollü gelerek eşine şiddet uygulamaya başladı. Dün de eşi tarafından feci şekilde darp edilen Elif Karanlıkbulut, evi terk ederek polise kocası hakkında şikayette bulundu. Bunun üzerine polis tarafından gözaltına alınan koca, ifade verdikten sonra savcının talimatıyla serbest bırakıldı. Serbest kalan Ömer Karanlıkbulut, dün saat 19.00 sıralarında yanına M. S. K., A. E., ve T. K'yı alarak kendisinden boşanmak isteyen ve babasının evine sığınan eşinin evine baskın düzenledi. Sallama tabir edilen döner bıçağıyla eve baskın yapan öfkeli koca eşi Elif Karanlıkbulut'u 6 yerinden bıçakladıktan sonra araya girmeye çalışan Muhammet Koçak, Necati Koçak ve Selfinaz Yürek'i bıçaklayarak olay yerinden kaçtı.
Ağır yaralı olarak Erzurum Bölge Eğitim Hastanesine kaldırılan Elif Karanlıkbulut, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak doğum gününde hayatını kaybetti. Diğer üç kişi ise hastanede tedavi altına alındı. Polis olay sonrası kaçan öfkeli koca Ömer Karanlıkbulut ve diğer 3 kişi M. S. K., A. E., ve T. K'yı yakalayarak gözaltına aldı. Şüphelilerin emniyetteki sorguları sürüyor.
DOĞUM GÜNÜ ÖLÜM GÜNÜ OLDU
Türkiye'de kadına yönelik şiddet olaylarının bir türlü bitmediğini, Elif Karanlıkbulut'un da defalarca kocası tarafından şiddet gördüğünden polise şikayette bulunduğunu ancak devletin Elif'e sahip çıkamadığını ifade eden amcası Cebrail Kalkan, "Elif öldü. Bıçaklarla eve baskın yapıp kendisinden boşanmak isteyen Elif'i öldürdüler. Başbakana sesleniyoruz. Devlet bu kadınlara sahip çıkamıyor mu ? Koruma talebinde bulunmadı ancak defalarca polise gidip şikayette bulundu. Hastanede darp raporları var" dedi.
Elif'in doğum gününün ölüm günü olduğunu söyleyen ve bıçaklı saldırıda kolundan yaralanan 20 yaşında ki Karanlıkbulut'un teyzesi Selfinaz Yürek, "Elifin doğum gününde ölümünü gördük. Gencecik kız doğum gününde öldürüldü. Eve baskın yaptılar bıçaklarla öldürdüler. Her tarafı yerle bir ettiler. Bir şey yapamadık. Elif, polise şikayetçi oldu. Boşanacaktı. Öldürdüler" diye konuştu.
Öte yandan, Elif Karanlıkbulut, bugün öğle namazını müteakip Sanayi semtinde bulunan Yeni Cami'de kılınan cenaze namazının ardından Abdurahman Gazi Mezarlığında toprağa verildi.
Ayrıca cinayet sonrası Karanlıkbulut çiftinden geride kalan 3 yaşındaki Berat Karanlıkbulut, çocuk esirgeme kurumuna teslim edildi.

 
Yavilioğlu'na yeni görev
 
Ovit Projesi 13 Mayısta başlıyor
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Necip 2 Mayıs 2012 Çarşamba 14:59

güzel kardeşim bahar görmek istiyorsan İstanbula, izmire, egeye gel hayatını yaşa imkanın varsa.karda kışta yaşam çok zor Allah yardımcınız olsun.Allah sabırlar versin

Yorumu oyla      0      0  
Annem !! 1 Mayıs 2012 Salı 16:07

Güzel Annem yıllarca baskı ve şiddet gördü..birşey yapamadık..dayak yedi sürekli..hiçbirşey yapamadık şimdi depresyon hastası ve ağır durumda hayatı geçti gitti boşa geçti dayakla geçti..hesabı kimden soracağım babamdan mı ?? ne yapacağım ben ?? ömrümüz gitti erzurumda baskı ve şiddetle ne gördük ki hayatımız geçti boşa gitti..baharı bile göremeden..

Yorumu oyla      0      0  
Erzurum neden 29 Nisan 2012 Pazar 11:40

Gelişmiyor milyarlarca lira yatırımda yapsanız boş çünki kafalar geriye gidiyor neden? çünki kadına saygı yok şiddet var, kadınımız geri planda kadınlarımız baskı altında kadınlarımız iş hayatında v.s. hiçbir ortamda söz sahibi değil. o yüzden erzurumun gelişmesini boşuna beklemeyin..

Yorumu oyla      0      0  
Erzurumlu Bayanlar 27 Nisan 2012 Cuma 13:06

Bu şekilde şiddet uygulayan varsa ihbar edin bu hanzoları açığa çıkarın korkmayın.Bu canavarları polise şikayet edin rezil edin bunları !

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Oltu Havzasında erozyon tehditi
Edebiyat Fakültesi Coğrafya Bölüm Başkanı Prof. Dr. Saliha Koday, “Oltu ...
30 takım Erzurum'da kamp yapacak
Vali Sebahattin Öztürk’ü ziyaret eden turizmciler bu sene 30 spor kulübünü ...
SGK'dan pirim denetimi
SGK kayıtdışılıkla etkin mücadelesini sürdürüyor. Kurumca bu kapsamda ...
 
Sönmez postmodernizmi anlattı
Atatürk Üniversitesi Toplumsal Araştırmalar Merkezi ‘nin davetlisi olarak ...
Curlingte heyecan dorukta
Dünya Karışık Çiftler Curling Şampiyonası 3. Gün Yarışmaları tamamlandı. ...
Söylentisi var, kendisi yok..
Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası tarafından hayata geçirilmesi planlanan ...
 
ESOB'dan AVM tepkisi
Erzurum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Rasim Fırat, yasalaşması ...
Altınok'tan satış açıklaması
Erzurum İl Genel Sekreteri Selami Altınok, İl Özel İdaresine ait taşınmazların ...
Bu nasıl dönüşüm..?
Kentsel dönüşümün yoğunlaştığı Hacı Cuma Mahallesi’nde çöp konteynırlarının ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva