KANAL25
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Montella: Bin tane zafere bedel bir maç oldu
Montella: Bin tane zafere bedel bir maç oldu
Kendi yaptıkları sallarla yarıştılar
Kendi yaptıkları sallarla yarıştılar
Milli Takım kupaya galibiyetle veda etti: 3 - 2
Milli Takım kupaya galibiyetle veda etti: 3 - 2
Çiftçi: 'Bu yol inançla yürüyenlerin yoludur'
Çiftçi: 'Bu yol inançla yürüyenlerin yoludur'
Tekin'den istişare vurgusu
Tekin'den istişare vurgusu
HABERLER>GÜNDEM
26 Haziran 2026 Cuma - 09:47

'Sıfır Atık ile Doğaya Saygı Duy'

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, çevreye duyarlı şehircilik anlayışı doğrultusunda sürdürülebilir çevre politikalarına katkı sunmaya devam ediyor.

 Sıfır Atık ile Doğaya Saygı Duy

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, çevreye duyarlı şehircilik anlayışı doğrultusunda sürdürülebilir çevre politikalarına katkı sunmaya devam ediyor.
Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Sayın Emine Erdoğan’ın himayelerinde yürütülen Sıfır Atık Hareketi kapsamında, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile OPET iş birliğinde hayata geçirilen "Sıfır Atık ile Doğaya Saygı Duy" Projesi çerçevesinde Erzurum’da çevre temizliği etkinliği düzenlendi.
Prof. Dr. Fuat Tanrıverdi Koruluğu’nda gerçekleştirilen programa Erzurum Vali Yardımcısı Mehmet Faruk Kazdal, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Başdanışmanı Hüseyin Koçan, OPET Sürdürülebilirlik ve Kurumsal İletişim Lideri Gül Altan Yeltik, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Ali Laloğlu ile çok sayıda gönüllü katıldı.
Etkinlikte gönüllülerle birlikte çevre temizliği yapan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Başdanışmanı Hüseyin Koçan, çevreye sahip çıkmanın ortak bir sorumluluk olduğuna dikkat çekerek, Sıfır Atık anlayışının yalnızca geri dönüşümden ibaret olmadığını, üretimden tüketime kadar hayatın her alanını kapsayan güçlü bir bilinç hareketi olduğunu ifade etti.
Koçan, yaptığı konuşmada, "Çevreyi korumak bir günlük faaliyet değil, gelecek nesillere karşı taşıdığımız sorumluluğun en önemli göstergelerinden biridir. Sıfır Atık anlayışı; kaynaklarımızı verimli kullanmayı, israfı önlemeyi ve doğayla uyumlu bir yaşam kültürünü benimsemeyi esas almaktadır. Erzurum Büyükşehir Belediyesi olarak çevreyi koruyan, doğal kaynakları önceleyen ve sürdürülebilir şehircilik anlayışını güçlendiren projeleri kararlılıkla hayata geçirmeye devam ediyoruz." dedi.
Türkiye’nin yedi bölgesinde yürütülen proje kapsamında düzenlenen çevre temizliği etkinlikleriyle yaklaşık 9 bin 500 kilometrelik güzergâhta çalışmalar gerçekleştirilirken, iki ay içerisinde 2 tonun üzerinde atık toplanarak geri dönüşüme kazandırıldı.
Çevre bilincinin toplumun her kesiminde yaygınlaşmasına katkı sunan etkinlikte katılımcılar, doğaya bırakılan atıkları toplayarak geri dönüşüm sürecine kazandırdı.

 
A Milliler'de galibiyet golü Kaan Ayhan'dan
 
Oltu Belediyesi'nden kene ile mücadelede yoğun mesai
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Orman yangını büyümeden kontrol altına alındı
Bingöl merkez ilçeye bağlı Gökçeli köyünde çıkan orman yangını, ekiplerin ...
'Ehlibeyt'e hürmet ve bağlılık bu milletin özüdür'
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde düzenlenen ...
PalanExtreme 2026 heyecanı devam ediyor
İçişleri Bakanlığı himayelerinde; Erzurum Valiliği, Erzurum Büyükşehir ...
 
Valilikten Kaymakamlara veda etkinliği
Vali Aydın Baruş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan ...
İl Sağlıktan 'Hareket Yaşını Öğren' kampanyası
İl Sağlık Müdürü Dr. Gürsel Bedir'in de katılarak destek verdiği etkinliklerde, ...
Öğretmenler mesire alanında buluştu
Oltu ilçesinde faaliyet gösteren Mehmet Akif Ersoy İlkokulu öğretmenleri, ...
 
Mustafa Akal Camisi'nde ilgi çeken tasarım
Lalapaşa Mahallesi Çaykara Caddesi'nde 1982 yılında ibadete açılan yaklaşık ...
Yurt dışından Erzurum’a bin 309 kişi göç etti
TÜİK Uluslararası Göç İstatistikleri, 2025 verilerini paylaştı. 2025 yılında ...
Kerbela Şehitleri dualarla anıldı
Iğdır'da Muharrem ayının 9. gecesi olarak kabul edilen Tasua Gecesi'nde ...
 
YAZARLAR
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
Yurdagül’ün Tokadı: Babasının Malı Değil!
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Darfur’da kan, Sakarya’da çelik, futbolda utanç
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva