YORUMLAR
Toplam 22 yorum var Onay bekleyen 12 yorum var.
hadi ordan 24 Şubat 2011 Perşembe  23:15

milletvekillerinin prof olmalarinin avantaji nrdirki sanki kiyas ediyorsun onlar ne vermisler bi don bak hepside disardan gelmis disardan prof olcagina memleketten esnaf olsun hic degilse cay icirirken hesap yapmaz

Yorumu oyla      4      0  
ekrem hancı 24 Şubat 2011 Perşembe  16:46

Komik olmayalım beyler, Dr. Ömer tanfer neyse de, Hüseyin'den milletvekili olur mu? Hangi çağdayız, millet artık tek üniversite bitirmişleri bile gözardı ediyor en az iki dil bilen arıyor biz lise mezununun milletvekili mi yapkıracağız. Komik valla çok komik. Ger(ki) ETSO başkanı lise mezunu bile değil ama neyse ya kafamı yedirmeyin bana.

Yorumu oyla      1      5  
Muhsin Kafka 24 Şubat 2011 Perşembe  12:38

Arkadaşlar size bir şey sorayım: Acaba, Hüseyin veya Ömer Tanfer milletvekili olsalar erzuruma ne verebilirler? Bunu hiç sordunuz mu? yani, artık hangi çağdayız Ömer Bey 70'ine gidiyor, Hüseyin Bey ise, dünyadan habersiz, siyasete tesadüfen itilmiş bir kardeş, yani Ömer olmadı o zaman itilmiş kardeş olsun diye birşey olabilir mi? Erzurum buna layık mı? İşte görüyoruz ki, şimdiki milletvekilleri bile halktan onaylanmıyorlar. üstelikte bunlar hüseyin veya ömer bey ile kıyas edilir mi? yani insan olarak demiyorum aman yanlış anlamayın ama, milletvekilliği öyle havas ettim verin bana diyilecek iş değil demem o.

Yorumu oyla      0      4  
Çetin Cevüz 24 Şubat 2011 Perşembe  12:01

Haaa ha ha, güldürmeyin ya, ikisi birden aday. bari öbürüsedü olaymış. Tayyip Bey'e söğen o niye aday olmamışki.

Yorumu oyla      2      5  
ismişan 24 Şubat 2011 Perşembe  11:56

Kardeşim herkeste biliyorki, Ali tanfer başbakan'a hakaret etmiş. Bilmeyen mi var ki, şimdi bazıları yalanlamaya çalışıyorlar. Hem Başbakana hakaret et hem de aday ol. oldu mu? Zaten Tanfer'in İl başkanlığından gönderilmesi ne yüzdendiki. Bende olsam ne il başkanı nede vekil yapmam.

Yorumu oyla      1      4  
Doğruya doğru 23 Şubat 2011 Çarşamba  20:17

Bu söylentileri bilmeyen yok ki erzurumda. Hüseyin tanfer de biliyordu. Ali Tanfer niye başbakana o hakaretleri yamış. Ayıp değil mi? Şimdi kalkmış kapatackalr yok canım. doğruya doğru.

Yorumu oyla      1      5  
akpli 23 Şubat 2011 Çarşamba  18:36

Ya arkadaşlar size bişey söyleyim mi, bırakın bu adaylık madaylık işlerini de herkes kendi işine baksın. Milletvekillerimizden memnunuz. Bunlarda kim? İl Başkanlığında ne yaptıki şimdi ne yapacakmış. geçin bunları geçin.

Yorumu oyla      0      4  
ispirli muurat 23 Şubat 2011 Çarşamba  18:27

ya ispirli kardes bu adamlarin hepsini tanirim bu milletvekilinide herkes iyi bilir.arsiz hirsizligi tescilli olan bir adam ne kalkip onun ekmegine yag suruyorsun parami aldin yoksa bu aile iyi bir ailedir saibesi olmayan ender insanlardan biridir huseyin tanfer hakkiyle iyi yonetmis milletin hakkimi yememis yedirmemis onemli olamda budur milletvekili madem kufuru duydu onlara gununu gosterseydi ilbadkanlugindan aldirsaydi dedigi rarihten sonrada kac senne baskanlik etti iftirayla nasil yapacakt

Yorumu oyla      4      0  
istanbuldanim 23 Şubat 2011 Çarşamba  18:22

Yani bu durumu cozmek zor degil belliki milletvekilini ankrada bitirmisler simdi kalkip ona buna saldirmaya baslamis erzuruma zaten bole vekilde yakismaz bu ne iftiralar camur atmalar ayip yani bu il baskaniyken bir yolsuzluk bir hirsizlik bir arsizlik duyulmusmu ihalemi almis adammi kayirmis ne yapmis koca bi iftira yani bu portalin sahipleride cok buyuk gaflette adamlarin hakkinabu sekilde tecavuz etmkte dogru degil hak bunun hesabini sorar yapmayin haysiyetsuzlere uymayin yazik olur cidden

Yorumu oyla      3      0  
iltşklt 22 Şubat 2011 Salı  23:26

Ali tanfer meselesi siyasetin anası zaten karalama kampanyası komik iftira..belli ki bu milletvekili bu dönem milletvekili olamama kaygıları yaşayan biri önüne çıkabilecek engelleri ortadan kaldırmaya çalışıyor ama yapılan şey terbiyesizlik.. bir arkdşın yazdığı gibi bunu söylediği milletvvkili niye gittiğine pişman olup çıkıyor da oradan sen benim başbakanım hakkında nasıl böyle konuşursun demiyor?

Yorumu oyla      6      0  
iltşklt 22 Şubat 2011 Salı  23:23

ömer tanfer'e gelince halka laga luga yapmayın diye sağlık müdürlüğü esnasında halka seslenip bütün görsel ve yazılı basına nam salmış halkla hiçbir sosyal iletişimi olmayan halkın temsilciliğine aday olmasına rağmen halkı çokta sevmeyen bir insan. böyle olunca insan düşünüyor beni sevmeyen adam lisanslı olsa nolur beni nasıl savunacak diye. ve bir diğeri kardeşi abisi için çalışırken ve iki dönemde olamamışken şimdi neden kardeşinin karşısına çıkıyor.?

Yorumu oyla      6      2  
iltşklt 22 Şubat 2011 Salı  23:20

Milletvekili olsun olsunlar veya olmasın olmasınlar. bu tarz mevzular siyasette sık görünen durumlar. il başkanlığı döneminde sayın hüseyin tanfer lise mezunu olmasına rağmen siyatseti en iyi şekilde yaptı tek hatası ahmet küçükleri desteklemesi olmuştur. kapıları herzaman herkese açık yüzü hep güleç olmuştur... yememiş kimseye de yedirmemiştir. keza şunu tartmak lazım zaten il başkanlığını da abisi milletvekili olsun diye yapıyorken aday olsa 4. 5. sırada gidebilecekken neden kalkıpta koymadı..

Yorumu oyla      5      0  
aşkaleli naim 22 Şubat 2011 Salı  22:21

değerli arkadaşlar hüseyin bey 6 cı sıradan aday bunu böyle bilelim.fakat hüseyin bey dostunu düşmanını tanıyamadı çünki onun yüzüne gülen arkasındançirkin hakaretler ettiler.tabi kötü söz sahibinindir. bizler hüseyin beyin bu gafletten uyanması için çok gayret ettik ama ne yazıkki uyanamadı.şimdi onu tartıştıran sayın sözde herif milletvekili kurtarsın.zaten hüseyin beyi o zat bu şekilde tartıştırmaya sebep kılmıştr.

Yorumu oyla      6      1  
ispirli 22 Şubat 2011 Salı  19:40

aman aman ispirliler olarak hüseyin tanferi ak partiden aday olarak görmek istenmiyoruz çünkü ispir de 2004 yerel seçimlerinde başbakanımızın gönderdiği adayı hüseyin tanfer ak parti il başkanı olmasına rağmen desteklemedi bağımsız aday osman çakırı destekledi ispir hala onların sıkıntısını çekiyor aman aman sakın sakın hüseyin tanferi bizce ak partisinin yanına dahi bırakmayın erzuruma ve ispirimize hiç bir faydası olmaz

Yorumu oyla      0      8  
Hanifi 22 Şubat 2011 Salı  15:04

Her ikisininde artık siyasetten uzaklaşması lazım maddi durumları çok iyi trilyonluk Allah daha çok versin de siyasetten çıksınlar artık yetmezmi ? daha ne istiyorlar yazık valla.

Yorumu oyla      0      5  
dadas25 22 Şubat 2011 Salı  10:42

peki insan şu soruyu sormaz mı, başbakana küfür eden şahsa milletvekili ne cevap vermiş bundan da bir bahsetseydiniz...

Yorumu oyla      5      0  
erzurumlu25 22 Şubat 2011 Salı  10:41

valla açıkcası ortada bir kasıt var belli ayrıca bu milletvekilini az çok tahmin edebiliyorum sözü geçen insanlarla bu şahsı aynı kefeye de koymamak lazım her iki tarafı tanıyanlar kimin ne mal olduğunuda bilirler

Yorumu oyla      5      0  
Ahmet yuksel 21 Şubat 2011 Pazartesi  23:55

ABİ BUNLARIN İKİSİDE OLMAZ. NİYE Mİ? BİR. BAŞBAKAN İSTESEYDİ ADAMI SAĞLIK MÜDÜRÜ VEYA BAŞKA BİR GÖREVE GETİRİRDİ. İKİ, HÜSEYİN TANFER LİSE MEZUNU BİR ADAM VE DEĞİL MİLLETVEKİLLİĞİ BENCE İL GENEL MECLİS ÜYELİĞİ BİLE ÇOK GELİR. YİNE DE SAYGI DUYUYORUM. İKİSİ BİR ARADA OLABİLİR NİYE OLMASIN. SONUÇTA İKİ AYRI ŞAHSİYET DEĞİLLLERMİ. MESELA MHP Lİ ERTÜRK ÇİMEN'İN KARDEŞİ DE AKP DEN ADAY OLMADI MI?

Yorumu oyla      0      5  
erzm mrkz 21 Şubat 2011 Pazartesi  19:55

ayrıca bu söylentiler erzmda ne zamandır geziyor ben duydumda halk olarak siz daha yeni mi duydunuz haber zamanının bu tarihe gelmesi merak edilesi ve altında neden aranası gerçekten..kasıt var çok belli...

Yorumu oyla      4      0  
erzm mrkz 21 Şubat 2011 Pazartesi  19:53

siyaset bu herşey olabilir nesine şaşırıcaz ki. hayret ünlemleri koymayalım aman olayi dallandırıp budaklandırmayalım diyen sayın yorumcu sen zaten öyle güzel dallandırmışsın ki bize okuyup geçmek kalır bu bir. ikincisi sen nasıl bir gazetecisin ki taraflı haber yapıosun. normal hayatta bile bu tarz olaylara küfürlere kardeş dayanışmasının bozulmasına sık rastlanırken işin içine siyaset girince olaylar daha da kızışmış demek ki bu da hiç enteresan değil üç.

Yorumu oyla      4      0  
Zeki dadaş 20 Şubat 2011 Pazar  23:19

Yani Allah Allah demeyin demişsiniz de, ne diyelim bari onu söyleyin. Bu haber karşısında bir hayret ünlemi önerin lütfen.,

Yorumu oyla      2      5  
altaylı 20 Şubat 2011 Pazar  23:18

Bence bu olayın garip bir tarafı yok, olabilir elbette niye olmasın.

Yorumu oyla      7      0