Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Cumhur İttifakı MHP İftarında buluştu
Cumhur İttifakı MHP İftarında buluştu
Erzurum’da 2 ayda 48 şirket kuruldu
Erzurum’da 2 ayda 48 şirket kuruldu
‘646 terörist etkisiz hâle getirildi’
‘646 terörist etkisiz hâle getirildi’
'Türkiye ekonomisi en çok büyüyen ekonomi'
'Türkiye ekonomisi en çok büyüyen ekonomi'
Erdoğan’dan birlik ve beraberlik mesajı
Erdoğan’dan birlik ve beraberlik mesajı
HABERLER>ASAYÄ°Ş
7 Nisan 2016 Perşembe - 13:58

‘Sorunu göreceğiz, çözümü üreteceğiz’

İçişleri Bakanı Sayın Efkan Ala: “ Eski Türkiye’de olduğu gibi sorunları görmemek bizim politikamız değildir. Sorunu göreceğiz, çözümü üreteceğiz ve millete layık olduğu veçhiyle güvenlik hizmetini sunacağız.’ dedi

‘Sorunu göreceğiz, çözümü üreteceğiz’

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 171. yılı dolayısıyla Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun katılımlarıyla Polis Akademisi Gölbaşı yerleşkesinde tören düzenlendi. Bu törende İçişleri Bakanı Sayın Efkan Ala, güvenlik hizmetinin vatandaşların, bireylerin, toplumun hak ve özgürlüklerini layıkıyla yerine getirebilmeleri için ihtiyaç duydukları bir kamu görevi olduğunu bildirdi.

 İÇ GÜVENLİK PAKETİ

Polis Teşkilatının da Türkiye'deki birçok alanda olduğu gibi kendisini reforme ederek yoluna devam ettiğini ve teşkilat yapısını yenilediğini aktaran İçişleri Bakanı Sayın Efkan Ala, geçen yıl çıkarılan İç Güvenlik paketiyle, polis teşkilatında, Türkiye'nin bugün içinde bulunduğu sorunlara çözüm üretecek şekilde teşkilatlanmasını sağlayacak reformu gerçekleştirdiklerini, çalışmaların devam edeceğini belirtti.

 YENİLEME VE GELİŞME

İçişleri Bakanı Sayın Efkan Ala, başarılı olmanın "olmazsa olmazı"nın sürekli kendini yenilemek ve gelişmek olduğunun altını çizdi. Polis Akademisi bünyesinde yetiştirilen yeni öğrencilerin üniversite mezunu olduğunu ve eğitim aldıktan sonra komiser yardımcısı olarak göreve başlayacaklarına işaret eden Ala, bunun, toplumun her kesimine hizmet sunan polis teşkilatının toplumun her kesiminden yetişen insanı kendi içerisinde istihdam ederek o kesimlere arzu ettikleri kamu hizmetini sunabilme anlayışının bir parçası olduğunu söyledi. Eş zamanlı, çok alanlı hizmet sunma anlayışıyla toplumun her kesimine güvenlik hizmetini götürmek için çalıştıklarına değinen Ala, eksiklikleri açıklığıyla ortaya koyup, kararlılıkla giderme konusunda tereddüt göstermeyeceklerini vurguladı.

 İçişleri Bakanı Sayın Efkan Ala şunları kaydetti: “ Eski Türkiye’de olduğu gibi sorunları görmemek bizim politikamız değildir. Sorunu göreceğiz, çözümü üreteceğiz ve millete layık olduğu veçhiyle güvenlik hizmetini sunacağız. Sizlerden beklentimiz, milletimize, memleketimize, vatandaşımıza, bu necip millete layık olduğu şekilde güvenlik hizmeti sunmanızdır. Bu bakımdan Allah’ın size verdiği aklı zinhar başka kimselere kiralamayacaksınız. Böyle bir şeyin imkanı yoktur ama tekrar altını çizerek hatırlatıyorum. Milletimizin size verdiği emeği kesinlikle millete hizmete dönüştürmenizi istiyoruz. O emeğin zinhar en ufak kısmı bile başka lobilerin hizmetine verilmemelidir, verilmeyecektir. Böyle olmamasının nelere mal olduğunu hep birlikte yaşadık maalesef, gördük. Değerli öğrenciler, sizlere milletimizin bize sunduğu her türlü imkanı sunuyoruz, sunacağız. Sizden beklentimiz de milletimize hizmet etmeniz, devletimize bağlı olmanızdır. Yeni kurduğumuz sistemle herkes işinde başarılı olursa yükselecek, herkesin yolu açık. Herkes bulunduğu yerde o anda yapması gereken işi yapacak, vermesi gereken hizmeti verecek.”

 

 
Regaib Kandili mübarek olsun
 
Erzurum sorumlusu sağ olarak ele geçirildi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
449 terörist öldürüldü
Genelkurmay Başkanlığı, devam eden operasyonlarda Nusaybin'de 7, Şırnak'ta ...
163 terörist etkisiz hale getirildi
Genelkurmay Başkanlığı, dün Mardin Nusaybin'de 7, Şırnak'ta 1 teröristin ...
384 terörist öldürüldü
Genelkurmay Başkanlığı, Nusaybin, Şırnak ve Yüksekova'da bölücü terör ...
 
Güvenlik güçlerine gönül desteği
Hakkâri'nin Yüksekova ilçesinde operasyonlara katılan güvenlik güçlerine ...
Allah'ın rahmeti üzerlerine olsun
Diyarbakır’daki bombalı saldırıda şehit olan 7 polisten Özel Harekat Polisi ...
"Ölürüm Türkiyem" türküsü ile uğurlandılar
Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde operasyonlar devam ederken, bölgeye sevk ...
 
215 terörist öldürüldü
Genelkurmay Başkanlığı, dün Mardin Nusaybin'de 4, Hakkari Yüksekova'da ...
3 ilde 23 terörist öldürüldü
Genelkurmay Başkanlığı, dün Mardin Nusaybin'de 14, Şırnak'ta 5, Hakkari ...
322 terörist öldürüldü
Genelkurmay Başkanlığı, Nusaybin, Şırnak ve Yüksekova'da devam eden operasyonlarda ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva