KANAL25
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Erzurum’da Mayıs'ta kar sürprizi
Erzurum’da Mayıs'ta kar sürprizi
YSK’nın yeni başkanı Serdar Mutta oldu
YSK’nın yeni başkanı Serdar Mutta oldu
Erzurum 3 ayda 86 marka çıkardı
Erzurum 3 ayda 86 marka çıkardı
Tekin gençlere seslendi
Tekin gençlere seslendi
Bakan Çiftçi’den çocuklara önemli mesaj
Bakan Çiftçi’den çocuklara önemli mesaj
HABERLER>SİYASET
7 Mayıs 2026 Perşembe - 05:27

İçişleri ve Adalet Bakanlıklarından DMM Projesi

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi ve Adalet Bakanı Akın Gürlek, internet üzerinden gerçekleştirilen organize dolandırıcılık faaliyetlerine karşı İçişleri Bakanlığı tarafından hazırlanan ‘Dolandırıcılıkla Mücadele Merkezi’ projesini görüştü.

İçişleri ve Adalet Bakanlıklarından DMM Projesi

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi ve Adalet Bakanı Akın Gürlek, internet üzerinden gerçekleştirilen organize dolandırıcılık faaliyetlerine karşı İçişleri Bakanlığı tarafından hazırlanan ‘Dolandırıcılıkla Mücadele Merkezi’ projesini görüştü.
İçişleri Bakanlığında gerçekleştirilen ve başta iki bakanlık arasında olmak üzere ilgili kurumlar arasında iş birliğinin güçlendirilmesi, internet tabanlı dolandırıcılık yöntemleriyle mücadelede mevcut mevzuatın geliştirilmesi, teknik altyapının güçlendirilmesi ve kurumlar arası koordinasyonun artırılması konuları ele alındı.

"Kurumlarımız arasındaki iş birliğini daha da ileri taşıyoruz"
İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, konu hakkında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda dijital mecraları istismar ederek haksız kazanç elde etmeye çalışan yapılara karşı tüm imkanları seferber ederek mücadele edeceklerini ifade etti. Bakan Çiftçi, şunları kaydetti:
"Adalet Bakanımız Akın Gürlek ile bir araya gelerek, internet üzerinden gerçekleştirilen organize dolandırıcılık faaliyetlerine karşı yürüttüğümüz mücadeleyi daha da güçlendirecek Dolandırıcılıkla Mücadele Merkezi projemizi ele aldık. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ortaya koyduğu güçlü vizyon doğrultusunda; vatandaşlarımızın huzurunu ve güvenliğini tehdit eden her türlü suç unsuruna karşı, kurumlarımız arasındaki iş birliğini daha da ileri taşıyoruz. Dijital mecraları istismar ederek haksız kazanç elde etmeye çalışan yapılara karşı; hukuki, idari ve teknik tüm imkanlarımızı seferber ederek mücadelemizi aralıksız sürdüreceğiz.
Toplantımıza katkı sunan Bakanımıza, Bakan Yardımcılarımıza ve ilgili birim amirlerimize teşekkür ediyorum."

Toplantıda iki bakanlıktan da yetkililer yer aldı
Toplantıya; İçişleri Bakan Yardımcıları Ali Çelik ve Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Adalet Bakan Yardımcısı Can Tuncay, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Ali Çardakcı, Emniyet Genel Müdürü Ali Fidan, İçişleri Bakanlığı Genel Sekreteri Harun Ersin Polat, Adalet Bakanlığı Ceza İşleri Genel Müdürü Hazım Aslancı, Ceza İşleri Genel Müdür Yardımcısı Şenol Taş, Ceza İşleri Daire Başkanı Kemal Ertürk, Jandarma Asayiş Başkanı Tümgeneral Murat Bulut, Jandarma Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanı Tuğgeneral Tamer Bilacan, Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanı Serdar Büyükleblebici, Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Daire Başkanı Tarıkhan Çetiner, Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanı Salih Gözüm ve Jandarma Mali Suçlar ve Suç Gelirleriyle Mücadele Şube Müdürü Jandarma Albay Kürşat Çilek katıldı.

 
Bakan Çiftçi’den çocuklara önemli mesaj
 
Tekin gençlere seslendi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Tekin St. Petersburg'da Türk öğrencilerle buluştu
Tekin, Millî Eğitim Bakanlığının Yurt Dışına Lisansüstü Öğrenim Görmek ...
Yıldırım: Sınır güvenliği kadar iç birlik de önemli
Türk Devletleri Teşkilatı Aksakallar Konseyi Başkanı Binali Yıldırım, ...
'AK Parti iktidarı üretenin ve emekçinin yanında'
İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, "Yerin metrelerce altında rızkını arayan ...
 
Kiel Belediye Başkanından Erzurumspor'a teşekkür
Erzurumsporlulara seslenen Yılmaz, "Bütün Erzurumlulara ve Erzurumsporlulara ...
MHP Kars İl Teşkilatı feshedildi
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kars İl Teşkilatı, fesh edildi. Kars ...
Erdoğan: Genel seçimler zamanında yapılacak
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir basın mensubunun genel seçimlerin ...
 
Erzurum Diplomasi Akademisinde yeni süreç
Erzurum Diplomasi Akademisi, artık "Erzurum Diplomasi Araştırmaları Merkezi" ...
Çiftçi: Gök vatanda tam hakimiyet hedefiyle ilerliyoruz
İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) ...
Tekin öğretim ve müze ilişkisini paylaştı
Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Star gazetesinin fikir eki "Açık Görüş" ...
 
YAZARLAR
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
Yurdagül’ün Tokadı: Babasının Malı Değil!
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Darfur’da kan, Sakarya’da çelik, futbolda utanç
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva