Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
1. Ligde Erzurumspor özel sinerji oluşturdu
1. Ligde Erzurumspor özel sinerji oluşturdu
Hakem Akademisinden, 81 İlde Eğitim uygulaması
Hakem Akademisinden, 81 İlde Eğitim uygulaması
TCMB yılsonu TÜFE beklentilerini paylaştı
TCMB yılsonu TÜFE beklentilerini paylaştı
Bolat: 'Dış ticaret açığı geriledi'
Bolat: 'Dış ticaret açığı geriledi'
Gazze’de can kaybı 34 bin 535’e yükseldi
Gazze’de can kaybı 34 bin 535’e yükseldi
HABERLER>SÄ°YASET
30 Ocak 2014 Perşembe - 16:07

İl Başkanı ''Kastedilen Hocaefendi değil''

AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç düzenlediği basın toplantısında İçişleri Bakanının tepki çeken konuşmasına açıklık getirdi.

İl Başkanı  Kastedilen Hocaefendi değil

Hocaefendinin ne adı geçiyor ne de o kestediliyor, Paralel yapıdan bahsediliyor diyerek tepkileri azaltmaya çalışan Kılıç konuşmasında satır başlarıyla şunları söylüyor:

“Sayın İçişleri Bakanımızın hafta sonunda katıldığı Erzurum’da aday tanıtım toplantısında konuşması oldu. İzlediğimiz kadarıyla biraz bekleyelim ne oluyor dedik. Fakat izlediğimiz kadarıyla öyle bir algı yönetimi öyle bir gerçekleri ters düz etme mantığıyla karşı karşıya kaldık ki bu durum karşısında bizlerde hayret içinde kaldık. Sayın bakanımız orada hakikaten hizmete gönül verenlerle bu hizmeti veya hizmetin içinde yuvarlanmış birtakım mihraplara kendisi bizzat konuşmalarıyla ayırdı. Bu konuşmayı istismar etmeye çalışan sayın bakanımız ve AK Parti İl Teşkilatını yıpratmaya çalışanlar için el insaf diyorum” diye konuştu.
"BAKANIMIZIN İFADELERİNİN HİÇBİRİNDE HOCA EFENDİNİN NE İSMİ VAR NE DE KASTEDİLİYOR"
İçişleri Bakanı Efkan Ala’nın hafta sonu Erzurum’da yaptığı konuşmasının hiç birinde hizmet hareketine yönelik olmadığının altını çizen Kılıç, ”Bakanımızın ifadelerinin hiç birinde hoca efendinin ne ismi var ne de kastediliyor, kastedilen şey paralel yapıdır. Paralel yapıyı kast ederek sen oradan çekil, o gerçekten samimi olan insanların duygularını istismar etme deniliyor. Fakat belli bir basında nasıl oluyorsa bir anda bir algı yönetimi başlıyor. Sayın Bakanımız adeta o malum basın tarafından linç edilmeye çalışılıyor. Erzurum’un kendi şehrinde vatandaşlarının gözünde nasıl itibarsız hale getirilir diye kampanya yürütülüyor. Burada kastedilen şey paralel yapıdır. Burada kastedilen şey devletin kurumları içerisinde örgütlenmiş ve burada paralel yapı oluşturmuş adeta bir çete gibi çalışan yapılardır. Bunu farklı şekilde göstermek isteyenler bakanımıza haksızlık ediyorlar” dedi.
Hiç kimsenin kendisin milletten daha üstün görmemesi gerektiğini belirten AK Parti İl Başkanı Kılıç, ”Aslında vefasızlık olarak kastettiğimiz şey 11 yıldan beri bu ülkeye hizmet etmiş başbakana karşı sürdürülen linç kampanyasıdır. Birtakım yayın kuruluşlarının aslında cemaat hareketi ve hizmet hareketinin önünde bir engel olduğunu düşünüyorum. Yaptığı yayınlarla, yazdığı köşe yazılarıyla aslında hizmet hareketinin önünde büyük bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Burada aslında hizmete gönül veren insanların gazetenin veya televizyonun yayın politikalarını incelemelerini arz ediyorum” dedi.

 
Hainlik iş başında!
 
ETÜ başarıyor!
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Osmanlı Torunu 30 Ocak 2014 Perşembe 16:27

Fethullah Hocaefendi'nin saldıkları kıldıkları sizi çalar çırpar. Zulüm arşa dayandı, sizin yaptığınızı kemalistler yapmadı. O teeccüdlerde kalkan eller varya Murat Kılıç onlar haramzadelerin kursaklarını delecektir. Siyaset yoluyla kursak doludran kim olursa olsun zehir zıkkım olacaktır. Gelelim bakana. Bakan belki erzurumu bilmiyor olabilir erzurumlu olsada erzurumla ilgisi yok. peki sen demedinmiki yav bu evliyadır ve bizim hemşerimizdir. sakın ona laf etme. Birde en yakın arkadaşın Muhyettin Aksak cemaati KCK ya benzetmiş. Birşey demiyorum abdesliyem sizi Allahımın kahhar kapısına havale ediyorum. O bildiği gibi yapsın, yaparda saten sabredip seyredelim.

Yorumu oyla      3      2  
ERZURUMLU BİR ACİZ 30 Ocak 2014 Perşembe 16:22

MURAT EFENDİ BEN KULAĞIMA GÖZLERİME Mİ İNANACAĞIM YOKSA SANA MI? YAPILAN HAKARETLER YETMİYOR BİRDE MİLLETİ CAHİL YERİNE KOYUP SEN HAKARET EDİYORSUN. AYIPTIR YAPTIĞIN, SENKİ BU CEMAAT SAYESİNDE ORADASIN BARİ YALAN SÖYLEYİP BİR DE MİLLETE BÜTÜN BÜTÜN HAKARET ETME. EFGAN ALA'DAN ÇOK SENİ KINIYORUM BİL.

Yorumu oyla      3      2  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Arkadaşlarından Ali Sait'e tepki var!
Dini hassasiyeti yüksek bir ailenin mensubu bir ismin marksist leninst ...
Yunus Ağabey de İstifa Etti....
Tanıyan herkesin ağabey diye hitap edip saygı duyduğu Yunus Polat AK Parti'den ...
AK Parti'de Hocaefendi İstifaları...
Ak Parti il teşkilatında beklenen istifalar başladı. İçişleri Bakanı Efkan ...
 
Efgan Ala'ya büyük tepki!
İçişleri Bakanı Efgan Ala’nın Erzurum konuşmasının yankıları sürüyor. ...
HAS'da AK Şok!
HAS Partililer Ak Parti’de hayal kırıklığı yaşıyorlar!
Bakan'dan Hoca'ya fena fırça
İçişleri Bakanı Efkan Ala, isim vermeden Fethullah Gülen’e yönelik yaptığı ...
 
AK Parti'de 29 ilin ilçe adayları belli oldu
AK Parti tarafından 29 ilin (11'i büyükşehir) ilçe adayları belli oldu. ...
AK Parti’de düşman çatlatma ziyareti
Milletvekili Muhyettin Aksak ve İl Başkanı Murat Kılıç’ın “olursa istifa ...
Çırak hepsini çırak çıkarttı!
Gittiği her yerde “ben daha çıkağım” diyerek tevazu gösteren Erzurum Milletvekili ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva