Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik
Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik
Erzurum’un şirketleşme performansı düşüşte
Erzurum’un şirketleşme performansı düşüşte
MEB’den Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli
MEB’den Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli
Hainler Avrupa’nın başına bela oldu
Hainler Avrupa’nın başına bela oldu
Şimşek: 'OVP arzulanan sonuçları veriyor'
Şimşek: 'OVP arzulanan sonuçları veriyor'
HABERLER>SÄ°YASET
14 Nisan 2011 Perşembe - 09:22

Çapadağ'dan liste değerlendirmesi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yakutiye İlçe Başkanlığı görevinden istifa ederek Milletvekili aday adayı olan Muhittin Çapadağ, “Erzurum aday listesinde ismimizin olmayışı, hiçbir şekilde mücadele ve çalışma iştiyakımdan geri durmama sebep olmayacaktır.” dedi.

Çapadağ dan liste değerlendirmesi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yakutiye İlçe Başkanlığı görevinden istifa ederek Milletvekili aday adayı olan Muhittin Çapadağ, “Erzurum aday listesinde ismimizin olmayışı, hiçbir şekilde mücadele ve çalışma iştiyakımdan geri durmama sebep olmayacaktır.” dedi.
ÇAPADAĞ’IN AÇIKLAMASI
Mevcut sonuç karşısında mütevekkil olunması gerektiğini ifade eden Çapadağ, yaptığı yazılı açıklamada, şu görüşlere yer verdi: “Ayrıca aday arkadaşlarımın, partimin başarısı için elinden gelen gayreti ortaya koyacaklarına inancım tamdır. Biz ‘önce ülkem, sonra partim, sonra ben’ diyen bir anlayışa sahip bir siyasi partinin mensuplarıyız. Ülkemizin ve milletimizin bekası, değerlerimizin yaşatılması hususunda en çok sosyal maliyet ödemiş bir siyasi hareketin temsilcisi olan MHP’ye, Aziz Milletimizin 12 Haziran seçimlerinde ses vereceğini, desteğini esirgemeyeceğini ümit ediyorum. Erzurum ölçeğinde de düşündüğümüzde; kendi ruhu, kimliği ve tarihi bir misyonu olan şehri mübarek Erzurum un, ekonomik, sosyal, kültürel her alanda 2023’e layıkıyla taşınması için bir gönül seferberliği şuuruyla çalışacağımız dönemin arifesindeyiz. Siyaseti bir hizmet aracı olarak gördüğüm anlayış çerçevesinde aday  arkadaşlarımızla ve  beraber bu hedefin tahakkuku için azimli ve gayretli olacağımı ifade ediyorum.”

 
‘Onun yaşı kadar CHP’liliğim var’
 
Gel çık işin içinden..
YORUMLAR
Toplam 6 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
kutay yılmaz 4 Şubat 2014 Salı 15:55

İsimlerini bile yazma cesaretinde bulunamayan,yorum yapma adına aslında kişisel ezikliklerini ortaya koyan,bırakın davayı mahlaslarına (MHP li dadaş,Bir bilen) bile uygun olmayan bir uslupla'ülkücü olduğunu zanneden' kişilere duyurulur ki;ülkücü hareket Muhittin Çapadağ'ın gösterdiği tavrın davasıdır.Yani önce ülkem,sonra partim ve sonra ben.Bizler bu tavrı alkışlamamız gerekirken en azından bu dava adına hiçbir nefsi duruş sergilememiş bu arkadaşı takdir etmemiz gerekirken böyle'kıytırık'düşünce ve ifadelerle,kaçak güreş tutmak ancak ülkücü olmayanların,fitne musluklarının altına ağız açmasından başka bir şey değildir.

Yorumu oyla      1      0  
mhpli 20 Mayıs 2011 Cuma 18:52

şu yorum yapan 4 kişinin hep bir kuyudan çıktığı belli.ağız aynı,adam adaydayı olmuş.muhittin başkanı zerre tanımadıkları da ortada.onun ta ocaklardan beri yaptığı hizmetin kaçta kaçını yapmışsınız.sizin gibi çapsız hazımsız kişilerin bu harekete vereceği sadece kıskançlık virüsüdür...

Yorumu oyla      2      0  
MHP Lİ DADAŞ 19 Nisan 2011 Salı 09:39

yorum yapan arkadaş kalemine yüreğine sağlık.mhp yi yıpratanlar şimdilerde mhp üzerinden kendi reklamlarını yapma gayretindeler.kaçmalarını bir üst lige çıkış olarak yutturmak istiyorlar.fevzi den artakalan aralığa yerleşme yarışı olsa gerek.

Yorumu oyla      0      2  
BİR BİLEN 14 Nisan 2011 Perşembe 10:20

Tazı paniğinde tutku olur mu arkadaş?.. Seninle kürdanlar gibi diş temizleyeceklerse vazgeç kavak olmaktan.. Başını koltuğunun altına koy. Sana yürek saklayan hakikatini dinle. Freni yok bu yokuşların. Siyasetin merdivenleri ahlak ve hukuktur..C.OKÇU YAZISINDAN ALINMIŞTIR.

Yorumu oyla      0      0  
BİR BİLEN 14 Nisan 2011 Perşembe 10:16

Yüreğinden başka silahı olmayanlara sözüm yok.. Güle istediğin kadar zemzem dök. Gül zaten gül, gül zaten şebnem damlar. Sözüm berberde pire, kelebek bulmacasında akıl ayıklatanlara. Sözüm kendini sınatanlara.C.OKÇUDAN ALINTI YAPILMIŞTIR.

Yorumu oyla      0      0  
bir bilen 14 Nisan 2011 Perşembe 10:10

İlçe başkanlığını idare edemeyenler,yürütmeyi beceremeyenler Erzurumu hatta Türkiyeyi idare etme cesaretinde bulunuyorlar.15 kişilik bir yönetimi birarada tutamayanlar,ruhlarında oluşan manevi hazımsızlığı bastırmak için,alışmış oldukları maddi löpçülüğü yeniden elde etmek için geçmişte olduğu gibi bu günde tilki kurnazlığıyla manevralar yapıyorlar.listemiz hayırlı olsun.

Yorumu oyla      0      1  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
‘Onun yaşı kadar CHP’liliğim var’
12 Haziran’da yapılacak olan 24. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri öncesinde ...
CHP'de istifa şoku
CHP Erzurum eski İl Başkanı Tuncer Aktaş'ın 11 Nisan'da açıklanan milletvekili ...
Bunun adı Vefa..
12 Haziran Genel Seçimleri'nde İzmir'den aday gösterildikten sonra Erzincan'a ...
 
Bulutlar'dan şeffaflık vurgusu
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, seçimin ardından geçen 2 yıllık ...
Başkanlardan liste onayı
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) 24’üncü döneminde Erzurum’u temsil ...
Bulutlar'ın ilginç yorumu
Belediye başkanı olarak her gün ortalama 100 kişinin kendisinden iş talebinde ...
 
SP listesi açıklandı
Saadet Partisi (SP), Erzurum Milletvekili adaylarını açıkladı.
HAS Parti'de sürpriz yok
Halkın Sesi Partisi (HAS PARTİ), Erzurum Milletvekili aday listesini açıkladı. ...
Öztürk liste başı
Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum milletvekili aday listesi açıklandı. ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva