Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
‘Erzurum doğalgazına kardeş geliyor’
‘Erzurum doğalgazına kardeş geliyor’
Erzurum bankacılıkta lider il
Erzurum bankacılıkta lider il
Gazze’de can kaybı 35 bin 34’e yükseldi
Gazze’de can kaybı 35 bin 34’e yükseldi
Göktaş’tan Gazze'ye destek çağrısı
Göktaş’tan Gazze'ye destek çağrısı
Kırsal kalkınma proje limitlerinde yüzde 100 artış
Kırsal kalkınma proje limitlerinde yüzde 100 artış
HABERLER>SÄ°YASET
21 Haziran 2011 Salı - 09:20

Stockholm Sendromu tepkisi

AK Parti Grup Başkan Vekili Bekir Bozdağ, CHP liderinin AK Parti'nin aldığı oy oranını 'Stockholm Sendromu' olarak nitelendirmesine, "Türk Milletine karşı yapılmış bir saygısızlık" dedi.

Stockholm Sendromu tepkisi

AK Parti Grup Başkan Vekili Bekir Bozdağ, CHP liderinin AK Parti'nin aldığı oy oranını 'Stockholm Sendromu' olarak nitelendirmesine, "Türk Milletine karşı yapılmış bir saygısızlık" dedi.
Kırıkkale milletvekilleri Beşir Atalay, Oğuz Kağan Köksal ve Ramazan Can'a hayırlı olsun ziyareti için Kırıkkale'ye gelen AK Parti Grup Başkanvekili Bekir Bozdağ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, AK Parti'nin seçimlerde aldığı oy oranına ilişkin ''Stockholm Sendromu'' değerlendirmesine, "Bu, Türk milletine karşı yapılmış bir saygısızlıktır. Çünkü Türk her zaman sağduyusuyla, basiretiyle, bilgeliğiyle siyasilere yol gösterici olmuştur. Her seçimde doğru kararlar vermiştir. Siyasetçiye düşen milletin bu kararına saygı duymak, milletimizi rencide edici yaklaşımlardan uzak durmaktır" dedi. Eski İçişleri Bakanı, AK Parti Kırıkkale Milletvekili Beşir Atalay ise milletin CHP'ye güvenmediğini, sorunun güvende olduğunu, milletin abartılı ve yalan vaatlere oy vermediğini söyledi.
CHP’YE TEPKİ
Seçim sonuçlarında CHP'nin vatandaşı suçlayan bir sendroma yakalandığını ifade eden Bozdağ şöyle konuştu: "Kronik bir hastalık var CHP'de. Sayın Baykal bunu yapıyordu, sayın Kılıçdaroğlu gelince yeni CHP dedi ama son açıklamasına baktığımızda CHP'de yeni bir şeyin olmadığını, CHP'nin genetik kodlarının aynı şekilde devam ettiğini, geleneklerin değişmediğini görüyoruz. Seçim sonuçlarında yine Cumhuriyet Halk Patisi vatandaşı suçlayan bir sendroma yakalanmıştır. Aynı sendrom tekrar tekrar ortaya çıkıyor. Vatandaş 2002'de bir ders vererek CHP'ye anlattı ama CHP anlamadı. 2004'de bir ders daha verdi belli ki bu dersi de anlamamışlar, 2007'de bir daha ders verdi onu da anlamamışlar, halk oylamasında da ders verdi onu da anlamamışlar. Şimdi 2011'de son bir ders daha verdi onu da anlamamışlar. Belikli bu kadar derse rağmen anlamakta zorlanan bir CHP var. Esas sendrom bu. Ayrıca bu Türk milletine karşı yapılmış bir saygısızlıktır. Çünkü Türk her zaman sağduyusuyla, basiretiyle, bilgeliğiyle siyasilere yolgösterici olmuştur. Her seçimde doğru kararlar vermiştir. Siyasetçiye düşen milletin bu kararına saygı duymak, milletimizi rencide edici yaklaşımlardan uzak durmaktır. Ama maalesef CHP'de bu yaklaşımı bugüne kadar göremedim."
Milletin CHP'ye güvenmediğini söyleyen Atalay ise "Millet AK Parti'ye, liderine ve politikalarına güvenini bir kere daha teyit etti. Bu büyük bir güven olayıdır. Türkiye'de siyaset kurumu ile seçmen arasında en önemli sorun güven sorunudur. Siyasetçiye güven azalmıştı şu anda başbakanımızın şahsında ak parti o güveni sağladı. Bunlar CHP'yi değiştirmeye çalıştılar, alışılmışın dışında bir seçim kampanyası yürütmeye, sosyal kesimlerin sorunlarına eğilmeye kadar. Ama millete güven veremediler. Millet onlara güvenmedi. Onlar sorunu güvenlerinde arasınlar. Öyle abartılı yalan vaatlere millet oy vermiyor" dedi
 

 
PKK yol kesti, 2 aracı ateşe verdi
 
Türkçe'nin nabzı Erzurum'da atacak
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Palandöken Kent konseyi yeni binasında
Yaklaşık 1 yıldır alt yapı çalışmalarını yürüten Palandöken İlçesi Kent ...
Milletvekilleri teşekkür turunda
AK Parti Erzurum Milletvekilleri Adnan Yılmaz ile Dr. Cengiz Yavilioğlu, ...
Yılmaz'dan teşekkür turu
Ak Parti Erzurum Milletvekilliğine seçilen Adnan Yılmaz, Yakutiye Belediye ...
 
Dadaş vefasına teşekkür
AK Parti Milletvekili adayı İbrahim Aydemir, seçim sonuçlarının Türkiye, ...
Meclis köylere yoğunlaşacak
Erzurum İl Genel Meclisi Başkanı Bülent Taşkesenligil, 2015 yılının sonuna ...
Bunun adı terbiyesizlik..
CHP Kocaeli milletvekili Mehmet Hilal Kaplan'ın seçimi değerlendirme toplantısında ...
 
Hekimlerden CHP tepkisi
Erzurum Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nden Prof. Dr. Ahmet ...
'Erzurum'un sesi olacağım'
AK Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, İhlas Haber Ajansı Erzurum ...
Yavilioğlu'na coşkulu karşılama
AK Parti Milletvekili Dr. Cengiz Yavilioğlu, seçim sonrasında seçim bölgesi ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva