Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Erzurumspor 6 puanlık maça çıkacak
Erzurumspor 6 puanlık maça çıkacak
Türkiye 3 aday gösterdi
Türkiye 3 aday gösterdi
Gazze'de can kaybı 33 bin 970'e yükseldi
Gazze'de can kaybı 33 bin 970'e yükseldi
Kadına yönelik şiddetle mücadelede yeni süreç
Kadına yönelik şiddetle mücadelede yeni süreç
Çelik: 'Cumhurbaşkanımızın desteği tamdır'
Çelik: 'Cumhurbaşkanımızın desteği tamdır'
HABERLER>SPOR
5 Mayıs 2016 Perşembe - 14:31

Sekmen: “Herkesin emeği var”

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un şampiyonluğunda herkesin emeğinin olduğunu söyledi.

Sekmen: “Herkesin emeği var”

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un şampiyonluğunda herkesin emeğinin olduğunu söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in zaman zaman sertleştiği toplantıda, bazı basın yayın organlarında çıkan haberlere tepki gösterildi. Erzurum’da herkesin Mavi Beyaz sevdasında buluşması gerektiğinin altını çizen Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, “Erzurumspor’umuz şampiyon oldu. Mutluyuz gururluyuz. Sevincimiz ve coşkumuzu 2. Lige taşıyarak hedefimiz olan süper lige bir adım daha yaklaşacağız. Gayretimizi bu yönde harcayacağız.” Dedi

ANLAM VEREMİYORUM

Kulüp Başkanı Avukat Ali Demirhan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Erzurumspor Tesisleri’nde basın toplantısı düzenleyen Başkan Sekmen, “Sosyal medyada ‘Belediye Başkanı Kupayı kaldırır mıymış’ iddialarıyla birtakım şeyler gördüm. Bu takımın şampiyonluğunda herkesin emeği var. Kupayı kaldırmanın eleştiri konusu olmasına bir anlam veremiyorum” dedi.

SEKMEN’DEN HAKLI SİTEM

Toplantıda Adanaspor’un şampiyonluk fotoğraflarını gazetecilere gösteren Sekmen, şunları kaydetti: “Adanaspor şampiyon oldu. Adana’da kupayı kaldıranlardan biri de AK Parti Genel Başkan Yardımcısı bir önceki Kültür Bakanımız Ömer Çelik. Takımımız şampiyon oldu. Bu şampiyonluktan herkes pay alsın. Ben payımı aldım, mutlu oldum. Erzurumlu hemşerilerimin de mutlu olduğunu gördüm. Mutluluğu eleştirmek etik değil. Birileri ‘Takımımız şampiyon olmuş. Bu şampiyonluğu nasıl aşağı çekeriz’ diye gayret gösteriyor. Biz niye birbirimizi kötüleyelim. Ben şöyle görüyorum: Yerel basın taraftardır. Şehirden taraftardır. Şehrin birliğinden, kalkınmasından, dirliğinden taraftardır.”

ADALET ÖNÜNDE HESAP VERECEKLER

Bazı basın yayın organlarının şampiyonluk sevincine gölge düşürme gayreti içerisinde olduğunu üzülerek gördüğünü dile getiren Başkan Sekmen, “Arkadaşlar Erzurumspor bu şehrin profesyonel takımı. Bazı aslı astarı olmayan çirkin iddiaların haberleştirildiğini görüyoruz. Bunlar mutlaka adalet önünde hesap verecektir. Yalan yanlış haberlerle şampiyonluk sevincine kimse gölge düşüremez. Buna müsaade etmeyeceğiz.” diye konuştu

KULÜBÜN BORCU YOK

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Külüp başkanı Ali Demirhan da, Mavi Beyazlı takımın halkın teveccühüne mazhar olduğunu ifade etti. Başkan Demirhan, şöyle devam etti: “Biz şampiyon olduk. Beni bu kulübe başkan olmaya davet eden Sayın Mehmet Sekmen’dir. Erzurumspor kamunun malıdır, halka açıktır. Halkın teveccühüne sahip olmuş bir kurumdur. Buraya ciddiyetle yaklaşanlar, burayı ciddiye alan kişiler ve kurumlar bizim için değerlidir. Biz Allah’ın izniyle bir yola çıktık. Ben sonuna kadar Başkanım ve yönetimimle beraberim. Ali Demirhan gittiği zaman bu kulübe sahip çıkacak olan Büyükşehir Belediye Başkanımızdır. Gelirimiz 6 milyon 716 bin TL’dir. Şuana kadar harcadığımız giderimiz 6 milyon 143 bin TL’dir. Kasamızda da 821 bin TL’miz var. Futbolcu primlerinin hepsi ödendi. Teknik ödemelerin hepsi yapıldı. Futbol takımımızın deplasman giderlerinin hepsi yapıldı. Personel maaşları ödendi, SGK, vergiler ödendi, sağlık giderleri ödendi, spor malzemeleri ödendi. Bazı arkadaşlar diyor ki ‘SMS’ten gelen paraları ne yaptınız?’ ‘Biz Türkiye’nin en büyük beşinci camiasından birisiyiz’ diyoruz. Türkiye’de 10 tane takımın sahip olduğu SMS kampanya hattına sahibiz. Biz ayda 60 bin mesaj bekliyorduk, o heyecanla o işe girdik, bize bugüne kadar gelen mesaj sayısı 5 aydır 3 bin 367’dir. Yaklaşık 20 bin liraya tekabül ediyor. Bunun 2 bin tanesi Murat Arslan’ın kendi mesajıdır. O parada bizim Halk Bankası’ndaki hesabımızda duruyor. Dokunmadık ona, biriksin dedik. Biz başarıyı yakaladık. Bu başarı, bize karşı olan zihniyete karşı bir zaferdi benim için. Şehrin zaferiydi, şehirdeki iyi niyetlerin zaferiydi, inananların zaferiydi. Bundan sonra da biz hatalarımızı gördük, nerede zaaf noktaları olduğunu gördük. Allah’ın izniyle biz 2. Lig’de de şampiyon olacağız. Şampiyonluk primi olarak, Başkanım ev veriyor ve maç primi veriyoruz.”

TRANSFER KOMİTESİ KURULDU, AHMET YILDIRIMLA DEVAM

Önümüzdeki sezonla ilgili sorulan soruları da cevaplayan Başkan Demirhan, Transfer komitesini kurduklarını duyurdu. Başarılı olmuş isimlerle yollarına devam edeceklerini belirten Başkan Demirhan,  transfer çalışmalarına başladık. Hocamız kalacak. Başarılı olan isimlerle yollarımızı ayırmamız söz konusu değil. Gideceklerle kalacaklar listesini hazırladık. Bütçemizi onayladık. 4 veya 5 tane takviye yapacağız.” Bilgisini paylaştı

Konuşmaların ardından Başkan Sekmen’e Erzurumspor forması hediye edildi. Toplantı sonrası gazeteciler ve Başkan Sekmen Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un şampiyonluk kupasını kaldırdı.

 

 
Özel Sektöre “Erzurum Bahçesi” çağrısı
 
Cumhurbaşkanı’ndan 2023 vurgusu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bakan Kılıç’tan Erzurumspor'a Destek
YAVUZ TOPAL-Bakan Kılıç 2. Lige çıkan Erzurumspor'a destek sözü verdi.
'Şampiyonluk sözü vermiştik yerine getirdik'
AK Parti Erzurum Milletvekilleri Mustafa Ilıcalı ve İbrahim Aydemir, İl ...
Aydemir: ‘Erzurum, sporda AK Sayfa açmıştır’
Milletvekili Aydemir, Erzurum’un sosyo ekonomik performansındaki yükselişin ...
 
Dilmen’e Tepki
YAVUZ TOPAL-Yıllar sonra gelen şampiyonlukla coşan Dadaşlar özel bir kanalda ...
Hedef Süper Lig
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Büyükşehir Belediye ...
Erzurum'da sportif coşku
Erzurumspor takımı, havalimanında mehter ekibi ve taraftarlar tarafından coşkuyla karşılandı.
 
50 patenci İl birinciliği için yarıştı
Erzurum Sürat Pateni İl Birinciliği yarışmaları nefes kesti. Birbirinden ...
Termalspor Süper Lig’de
Erzurum’un hentboldaki gururu Termalspor, Süper Lig’e yükseldi. Termalspor, ...
Tire maçının hakemi açıklandı
Erzurumspor’un deplasmanda oynayacağı, Spor toto 3’üncü Lig 1’inci gurupta ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva