Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Akar’dan terörle mücadelede kararlılık vurgusu
Akar’dan terörle mücadelede kararlılık vurgusu
Yumaklı: 'Dünyanın 117 ülkesine tohum ihraç ediyoruz'
Yumaklı: 'Dünyanın 117 ülkesine tohum ihraç ediyoruz'
Yerlikaya: 'Türkiye'nin huzur için varız'
Yerlikaya: 'Türkiye'nin huzur için varız'
Kurtulmuş’tan şefkat ve merhamet vurgusu
Kurtulmuş’tan şefkat ve merhamet vurgusu
‘PKK'yı kıpırdayamaz, eylem yapamaz hâle getirdik'
‘PKK'yı kıpırdayamaz, eylem yapamaz hâle getirdik'
HABERLER>SPOR
9 Temmuz 2019 Salı - 16:20

Rizespor Erzurum’da

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İsmail Kartal, Vedat Muriç transferin karşılığında Fenerbahçe’den Oğuz Kaan, Tarık Çetin ve Burak Albayrak'ı kadrolarına katmak istediklerini belirtti.

Rizespor Erzurum’da

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İsmail Kartal, Vedat Muriç transferin karşılığında Fenerbahçe’den Oğuz Kaan, Tarık Çetin ve Burak Albayrak'ı kadrolarına katmak istediklerini belirtti.

Çaykur Rizespor, yeni sezon hazırlıklarını Mehmet Cengiz Tesisleri’nde sürdürüyor. Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde sürdürülen antrenmana geçtiğimiz günlerde sakatlanan yeni transfer El Kabir'in katılmadı. Sabah antrenmanının ardından hazırlıklarının Erzurum etabı için yola çıkacak olan Karadeniz ekibi, yapacağı güçlü transferler ile de sezona başarılı bir giriş yapmak istiyor.

Antrenman öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan İsmail Kartal, kampların ardından İtalya Serie A takımlarının bir tanesi ile hazırlık ve açılış maçı yapacaklarını dile getirdi. Kartal, “Kampımızın birinci ayağında bugün 6. antrenmanımıza çıkıyoruz. Asıl sıkı kampımız Erzurum’da başlayacak. Sonrasında Bolu’da bir programımız olacak. Bolu’nun ardından Ankara’da Spor Yazarları Turnuvası’na katılacağız. İtalya Serie A takımlarından bir tanesiyle açılış maçımız olacak. Sezon öncesi hem taraftarımızla buluşmak hem de kendimizi iyi bir takıma karşı test etmek amacımız olacak" şeklinde konuştu.

"Transfer çalışmalarımız sürüyor"

Transfer konusunda oyun sistemine ve şehrin bütünlüğüne uygun futbolcuları tercih ettiklerini sözlerine ekleyen İsmail Kartal, lige güzel bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi. Başarılı çalıştırıcı, “Transfer çalışmalarımız sürüyor. Gerçekten oyuncuyu bulup, ikna edip ve takıma katmak kolay değil. Sistemimize ve şehrimize uygun oyuncularımızla görüşmelerimiz devam ediyor. Eksik bölgelerimizdeki oyuncularla görüşmelerimiz devam ediyor. Raporlarımızı Sportif Direktör Yılmaz Bal’a sunuyoruz, görüşmeleri gerçekleştiriyor. Gönül ister ki en kısa zamanda bu transferler aramızda katılsın. Lige en iyi şekilde başlayalım. Hızlı bir şekilde çok çalışıyoruz. En kısa zamanda ihtiyacımız olan oyuncular aramıza katılacaktır. Ligde bu sezon başarılı ve güzel bir başlangıç yapmak istiyoruz” diye konuştu.

"Muriç, Rize'de kalmak istemedi"

Fenerbahçe'ye transfer olan Vedat Muriç’in Rize’de kalmak istemediğini de açıklayan Kartal, söz konusu transfere karşılık sarı-lacivertlilerden birkaç oyuncuyu kadrolarına katacaklarını ifade etti. Fenerbahçe'den Oğuz Kaan, Tarık Çetin ve Burak Albayrak’ı isteyen tecrübeli teknik adam, "Bir yıl sözleşmesi kalmış, kendisi gitmek istiyor. 'Ben Rize’de gerekli aşamayı yaptım, kalmak istemiyorum' dedi. Oyuncuya Galatasaray, Fenerhabçe ve Başakşehir talip oldu. Bu takımlar içerisinde kulüp menfaatlerine uygun en cazip teklifi Fenerbahçe Kulübü yaptı. Başkanımız ve yöneticilerimizle gerçekleşen görüşmeler sonrasında oyuncu Fenerbahçe ile anlaştı. Karşılığında 3-4 tane oyuncu bize gelecek. Bu oyuncular genç ve ileriye dönük oyuncular. Tapusu bizde olacak oyuncular. Bir tane daha futbolcuyu kiralık ya da satın alabiliriz. Onun çalışmalarını sürdürüyoruz. Rizespor’un menfaatleri doğrultusunda bu oyuncuları bonservisiyle birlikte Rizespor’umuza kazandırmak istiyoruz. Keşke şu anda tüm transferlerimiz aramızda olsa ama dediğim gibi kolay olmuyor. Bugün beş tane oyuncu getiririm ama bizim için sonrası önemli. Bu bir süreç sabırlı olacağız. Biz elimizden gelenin en iyisini yapıp burada başarılı olacağız" dedi.

 
Erzurum İŞKUR’da eğitim seferberliği
 
Karlıova’da devasa hortum görüntülendi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurumspor’da Lokman ve Obertan müjdesi
Spor Toto 1. Lig ekiplerinden BB Erzurumspor Teknik Direktörü Muzaffer ...
İbrahim Akdağ Erzurumspor’u seçti
Antrenmanda gazetecilere açıklamalarda bulunan başarılı orta saha oyuncusu ...
Akhisarspor lige Erzurum’da hazırlanacak
Spor Toto 1. Lig'de mücadele edecek olan Akhisarspor, 2019-2020 sezonu ...
 
Pote, Erzurumspor’da
Süper Toto 1. Lig ekiplerin BB Erzurumspor, son olarak Adana Demirspor’da ...
Erzurumsporlu Ergun Nevşehir Belediyespor’da
Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig ekiplerinden Nevşehir Belediyespor, ...
Denizlispor 5 Temmuz’da Erzurum’da kampa girecek.
Süper Lig'in yeni ekibi Denizlispor, 2019-2020 sezonunun ilk antrenmanını yaptı.
 
Gençlerbirliği Erzurum’da kamp yapacak
Teknik Direktörü Kaplan, “İnşallah sakatlık olmadan güzel bir sezon olur ...
1 haftada 2 şampiyonluk
Erzurum’da tek yumurta ikizi kardeşler katıldıkları Atletizm Türkiye Şampiyonasında ...
Erzurumsporlu 2 futbolcu Futsal U19 Milli Takımında
Futsal U19 Milli Takımı'nın Letonya maçları aday kadrosu açıklandı. Erzurumsporlu ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva