Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Erzurumspor yine PFDK’lık oldu
Erzurumspor yine PFDK’lık oldu
Gazze'de can kaybı 33 bin 899'a yükseldi
Gazze'de can kaybı 33 bin 899'a yükseldi
Tekin’den atama açıklaması
Tekin’den atama açıklaması
Koca randevu sisteminde yeni tedbirleri açıkladı
Koca randevu sisteminde yeni tedbirleri açıkladı
Gazze’de can kaybı 33 bin 797’ye yükseldi
Gazze’de can kaybı 33 bin 797’ye yükseldi
HABERLER>SPOR
16 Temmuz 2020 Perşembe - 15:36

Milli Birlik Günü’ne damgalarını vurdular

15 Temmuz hain darbe girişiminin 4. Yıl dönümünde Dadaşlar, bir kez daha demokrasi nöbeti için Caddelerdeydi. Erzurum GSİM sporcuları da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ne damgalarını vurdular.

Milli Birlik Günü’ne damgalarını vurdular

15 Temmuz hain darbe girişiminin 4. Yıl dönümünde Dadaşlar, bir kez daha demokrasi nöbeti için Caddelerdeydi. Erzurum GSİM sporcuları da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ne damgalarını vurdular.

Erzurum’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla binlerce vatandaş ellerinde Türk bayraklarıyla demokrasi nöbetini tuttu.  Nöbette sosyal mesafe ve maske kuralına dikkat edilirken Protokol de geceye büyük ilgi gösterdi.

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürlüğü tarafından organize edilen spor gösterileri de geceye renk kattı. 15 Temmuz 2016’daki hain darbe girişiminin 4’üncü yıl dönümünde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri Erzurum’da Cumhuriyet Caddesi’nde devam etti.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’I İZLEDİLER

Vatandaşlar ellerinde Türk bayrakları ile geldikleri alanda dev ekranlarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ulusa sesleniş konuşmasını izledi. Cumhuriyet Caddesi’ndeki vatandaşlara güvenlik güçleri korona virüs tedbirleri kapsamında sık sık maske ve sosyal mesafe kurallarına uyulması için uyarılarda bulundu.

Erzurum Valisi Okay Memiş, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, MHP İl Başkanı Naim Karataş ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil ile Spor Şube Müdürü Güngör Şenses, sporcular ve antrenörler de  meydana inerek vatandaşlarla birlikte demokrasi nöbeti tuttu.

Nöbet alanında konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, “Bugün, milli ruh ve coşkunun adeta devleştiği, necip milletimizin hainlere karşı birbirine kenetlendiği, zilletin esiri olanlarının milletin evlatları tarafından derdest edilip etkisiz hale getirildiği günün yıldönümü. O gün aynen bugün olduğu gibi bu meydanı sizler hiçbir talimat almadan, hiçbir anons yapılmadan burayı doldurdunuz. Devletimizin ve aziz milletimizin yanında olduğunuzu gösterdiniz” diye konuştu.

15 TEMMUZ’DA İHANETLE KARŞI KARŞIYA GELDİK

FETÖ terör örgütünün manevi ve dini değerleri kullanarak darbe girişiminde bulunduğunu kaydeden Erzurum Valisi Okay Memiş de, “Bundan 4 yıl önce bu ülke bir ihanetle karşı karşıya kaldı. Bir devletin, bir ülkenin düşmanı dışardan olursa çok şaşırmazsınız ve ona göre de tedbirlisinizdir. Ama ihanet içeride olursa biraz şaşırırsınız ve canınızı biraz daha fazla yakar. Maalesef biz 15 Temmuz 2016’da böyle bir ihanetle karşı karşıya kaldık. Bizim manevi, dini değerlerimizi istismar eden, bunları kullanan terör örgütüyle bu ülke maalesef karşı karşıya kaldı. Kahraman Türk ordusuna sızmış hain kişiler, bu milletin üzerine ateş etme gafletini gösterdi. Cumhurbaşkanımıza yönelik bir darbeydi aynı zamanda kahraman Türk ordusuna yapılmış bir darbeydi. Eğer başarılı olsalardı büyük ihtimalle bu ülkenin anahtarını da başka ülkede ki kökenlere vereceklerdi. Ama şükürler olsun bu senaryoya Cumhurbaşkanımızın talimatıyla kahraman milletimiz izin vermedi” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından nöbet, Mehter Takımının gösterileriyle devam etti. Vatandaşların 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde Erzurum’da tuttuğu demokrasi nöbeti kent genelinde okunan selayla son buldu.

 
PKK bitme noktasında
 
Ilıca’da köklü dönüşüm
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
‘Gençler asla unutmaz’
Kasapoğlu, “15 Temmuz, ülkemizin ve milletimizin bekası için gözünü kırpmadan ...
Şehitler için zirveye tırmandılar
Erzurum’da bir grup amatör sporcu 150 metre uzunluğundaki Türk bayrağıyla ...
Kardeşler 2. kez Erzurumspor finalini yönetecek
Erzurumspor’un Cumartesi günü evinde oynayacağı, final niteliğini taşıyan ...
 
Erzurumspor ligin kalesinde en az gol gören ekiplerinden
BB Erzurumspor son 5 yılda en az gol yediği sezonu geçiriyor. Bu sezon ...
Bursaspor'un gözü artık Play-Off'ta
Ekol Göz Menemenspor ile berabere kalan yeşil-beyazlılar, rakiplerinin ...
Erzurumspor – Ümraniye maçı için geri sayım
TFF 1. Lig'in 34. ve son haftasının programı, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından açıklandı.
 
Dadaşlar hız kesmeden hazırlıklara başladı
BB Erzurumspor TFF 1. Lig’in son hafta müsabakasında sahasında oynayacağı ...
Dadaşlar şampiyonluğa çok yakın
BB Erzurumspor dün deplasmanda oynadığı Altay’ı 1-0 mağlup ederek son haftaya ikinci sırada girdi.
Aydemir, 'Yüreğimizi koyduk, kazandık'
Altay Erzurumspor maçını tribünlerden izleyen AK Parti Erzurum Milletvekili ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva