Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Gazze’de can kaybı 34 bin 151’e yükseldi
Gazze’de can kaybı 34 bin 151’e yükseldi
Tekin’den Türkiye Yüzyılı ufku vurgusu
Tekin’den Türkiye Yüzyılı ufku vurgusu
GSB’den 57. Alay’a vefa
GSB’den 57. Alay’a vefa
Erzurum’da ‘Gelecek kuşaklar buluşuyor’ etkinliği
Erzurum’da ‘Gelecek kuşaklar buluşuyor’ etkinliği
Erzurum’un Mart ayı bölge payı yüzde 12,6 oldu
Erzurum’un Mart ayı bölge payı yüzde 12,6 oldu
HABERLER>SÄ°YASET
25 Mayıs 2022 Çarşamba - 14:14

Milletvekili Aydemir: ‘AK anlayış birleştiricidir’

AK Parti Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Biz birleştiren, bütünleştiren bir siyasi üslubun sahibiyiz. Bizim önceliğimiz birlik, beraberlik ve kardeşliktir. Fikir, inanç, teşebbüs hürriyetlerinin önünü açan bir davanın mensubuyuz' dedi.

Milletvekili Aydemir: ‘AK anlayış birleştiricidir’

AK Parti Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Biz birleştiren, bütünleştiren bir siyasi üslubun sahibiyiz. Bizim önceliğimiz birlik, beraberlik ve kardeşliktir. Fikir, inanç, teşebbüs hürriyetlerinin önünü açan bir davanın mensubuyuz. ‘ dedi.

‘İNANÇ AYIRIMI YAPAN İHANET EDER’

Milletvekili Aydemir, ‘Bu ülkede kim inanç ayırımı yaparsa ihanet eder, inanç hürriyeti noktasında herkes hür, herkes eşittir. Hepsi de bizim başımızın üstünde yer alır. Siyasi görüşü ne olursa olsun. İnsansa mesele bitmiştir, Aynı coğrafyayı paylaşıyorsak mesele bitmiştir, Onun derdi, bizim derdimizdir dedik ve diyoruz. ‘ kaydını düştü.

AYDEMİR’İN GÜNDEMİ

AK Parti Milletvekili Aydemir TBMM’de düzenlediği basın toplantısında siyasi ve ekonomik gündeme ilişkin notlar düştü, AK Parti Dış ilişkiler Başkanlığı kaydında Fransa’nın Nantes bölgesinde gerçekleştirdiği ziyaret ve istişare çalışmalarının sonuçlarını paylaştı.

‘NENEHATUN ANAMIZIN İZİNDEYİZ’

22 Mayıs 1955’te hakka yürüyen Milli kahraman Nenehatun’u vefatının 67’inci yıldönümünde rahmetle anan Milletvekili Aydemir, ‘Nenehatun annemiz şahsında tek bayrak, tek vatan, tek millet ve tek devlet için canlarını feda eden şehit annelerimizi ve gazilerimize minnettarız. Onların ufkuna sadık, yollarında sabitkademiz’ dedi.

AYDEMİR’DEN ECDADA VEFA

Selçuklu devletinin kuruluş yıldönümünü kutlayan Milletvekili Aydemir, Selçuklu’yu ifade eden özün birlik, beraberlik olduğunu vurguladı. Milletvekili Aydemir, AK Partinin de bu anlayışı siyasette temel unsur olarak kabul ederek, canlı ve diri tuttuğunu belirtti. Milletvekili Aydemir Selçuk Bey’den Alparslan’a, Melikşah’dan Sultan Sencer’e kadar mübarek ecdadımızı rahmet ve minnetle anıyoruz ‘ dedi.

FRANSA GEZİSİ DEĞERLENDİRMESİ

Milletvekili Aydemir, basın toplantısında yaklaşık beş gün Fransa'da kaldığını anımsatarak, Türk topluluğunun birlikteliğini koruduğunu, gelişmeleri takip ettiğini ve Fransız yasalarını içselleştirdiğini söyledi.

AYDEMİR’DEN ALA VE SIRAKAYA’YE TEŞEKKÜR

 ‘Dünyanın neresinde bir Türk vatandaşı varsa biz onlarla beraberiz. Sorunlarıyla ilgiliyiz, meselelerine çözüm üretmek peşindeyiz. ‘ kaydını düşen Milletvekili Aydemir,  AK Parti’nin Türkiye sınırları ötesinde Türk vatandaşlarının sorunlarıyla birebir ilgilenen bir siyasi anlayışı hayata geçirdiğini hatırlatarak, Fransa’daki çalışmalarını programlayan AK Parti Dış İlişkilerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Efkan Ala, AK Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı Zafer Sırakaya’ya ve Dış ilişkiler Başkanlığı üyelerine teşekkür etti.

GURBETÇİ TÜRKLERDEN YALAN VE İFTİRA SİYASETİNE TEPKİ

Milletvekili Aydemir, ‘Fransa’da gördüğümüz mühim olgulardan biri, vatandaşlarımızın ülkemizdeki gelişmeleri an be an takipleri ve muhalefetin yalan, iftira siyasetini bize aktarmaları, yalan ve iftira üreticilerine gösterdikleri tepkidir. ‘ dedi.

TERÖRLE KARARLI VE ETKİN MÜCADELE

Türkiye’nin terörle tarihi bir mücadele verdiği, hainlerin ses ve soluklarının kesildiğini ifade eden Milletvekili Aydemir, terörle mücadelede kaydedilen başarının sınırlar ötesine kadar yayıldığı, geçmişte Fransa’da Kürtlere hayatı dar eden hainlerin sahadan çekildiklerini, bunu Fransa’daki vatandaşların kendisine aktardıklarını ifade etti.

AYDEMİR’DEN NATO TESPİTİ

AK Parti Erzurum Milletvekili Aydemir, NATO'nun Türkiye'ye karşı politikalarına ilişkin, "NATO kendisini sigaya çekmeli, 'ne yapıyorum?' diye yanlışlarını düzeltmelidir." dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Millete Seslenişini hatırlatan Milletvekili Aydemir, Fransa'da da hayat pahalılığının arttığını belirtti.

AKŞENER’E ABDULHAMİT TEPKİSİ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, Sultan 2. Abdülhamit ile ilgili açıklamalarını anımsatan Milletvekili Aydemir, "Derdin ne senin? Abdülhamit ile ilgili Ermenilerin derdi var, senin derdin ne? Niye bunu gündeme getiriyorlar? Çünkü projeleri yok." diye konuştu.

MİLLET İTTİFAKI BİRBİRİNE GİRMİŞ DURUMDA

İYİ Parti Grup Başkanı İsmail Tatlıoğlu'nun, Millet İttifakı'nın adayına yönelik açıklamalar yaptığını aktaran Milletvekili Aydemir, "İYİ Parti Grup Başkanı açıkça CHP'ye savaş açıyor. Birbirlerine girmiş durumdalar. İYİ Parti Grup Başkanı açıkça Kılıçdaroğlu'na mesaj veriyor ve 'senden cumhurbaşkanı olmaz' diyor. Birbirleriyle güreş tutuyorlar. Kılıçdaroğlu, İstanbul'daki mitingde adeta adaylığını açıklıyor, diğeri ise 'senden cumhurbaşkanı olmaz' diyor." ifadesini kullandı.

‘TÜRKİYE’NİN DİK DURUŞU’

Milletvekili Aydemir, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "NATO'dan ayrılmak bile alternatif bir tercih olarak gündeme alınmalıdır" açıklamalarına ilişkin soruya ise "Türkiye'nin dik duruşu ve doğrular ekseninde taviz vermeyişi Fransa'daki insanlarımızı mutlu ediyor. Bir taraftan bize düşmanlık edenlerin yanında olacaksınız, bizim kuyumuzu kazacaksınız, öte yandan güvenlik şemsiyesi altında bizimle yan yana duracaksınız? Böyle bir şey olur mu? İsveç ve Finlandiya teröre destek veren iki ülke. NATO kendisini sigaya çekmeli, 'ne yapıyorum?' diye yanlışlarını düzeltmelidir." yanıtını verdi.

AYDEMİR’DEN ERZURUM DIŞINDA YAŞAYAN TARAFTARLARA ÇAĞRI

Milletvekili Aydemir’in gündeminde yine Erzurum ve Erzurumspor vardı. Süper Ligin İstanbul Ligi haline dönüşmekte olduğunu, bunun futbolun tabana yayılması, futbola ilginin devamı açısından sağlıklı bir gelişme olmadığını vurgulayan Milletvekili Aydemir, ligde 7 İstanbul ekibinin yer aldığını berterek, bu duruma bir çözüm üretilmesi gerektiğini ifade etti.

Erzurumspor’un yeniden Süper Ligde yer almasının lige ayrı ve özel bir coşku katacağını belirten Milletvekili Aydemir, Erzurum dışında yaşayan Erzurumspor taraftarlarına çağrı yaparak, kendilerinin de maça gideceklerini, Pazar günü  oynanacak olan İstanbulspor – Erzurumspor maçında tribünde yer almalarını istedi.

AYDEMİR: ERZURUMSPOR SÜPER LİGE ÇIKACAKTIR

Trabzonspor’un şampiyonluğunu kutlayan Milletvekili Aydemir, Sivasspor’un da lige ayrı bir hava kattığını, başarılarıyla gündem oluşturduğunu kaydederek, ‘İnşallah Erzurumspor da Süper Lige yeniden çıkarak, lige yeni ve özel bir ambiyans taşıyacaktır’ diye konuştu.

ŞEHİTLERE RAHMET NİYAZI

Basın toplantısının son bölümünde Pençe- Kilit operasyonunda şehit düşen kahramanları anan Milletvekili Aydemir, ‘Allah’ın rahmeti üzerlerine olsun. Vatan için, bayrak için, millet için, devletimiz için canlarını adayan şehitlerimizin hatıralarını hep diri tutacak, onların emanetlerini canımız pahasına korumaya devam edeceğiz. ‘ dedi.

 
Pasinler Geleneksel Okul Şenlikleri büyük ilgi gördü
 
Nöbetteki Aile sayısı 292'ye yükseldi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Gafiller ne istiyorlar tarihimizden’
Bahçeli, "Şunu da temiz bir vicdanla ifade ve iddia ederiz ki Atatürk'ü ...
ATAUNİ’de gıda sektörüne bilimsel yaklaşım
Atatürk Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşen Metaverse (Sanal Evren) ...
Orhan: ‘Enerjimizi sinerjiye dönüştüreceğiz’
Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Türkiye Enerji Kentleri ...
 
Karataş: ‘19 Mayıs ruhunu hep diri tutacağız’
MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve ...
Aydemir Gürcükapı projesini TBMM gündemine taşıdı
Milletvekili Aydemir’in basın toplantısında yine Erzurum gündemi vardı. ...
Bahçeli ekonomiyi değerlendirdi
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda ...
 
Türkiye, NATO’nun en büyük askeri güçlerinden biridir
Destici, “Türkiye, NATO’nun genişlemesiyle ilgili hiçbir zaman engelleyici ...
Varank, Gökyüzü Gözlem Etkinlik takvimini açıkladı
Varank, “Gençlerin aileleriyle 3 gece boyunca yıldızları, Ay'ı, gezegenleri ...
Bakan Kurum Büyükşehir’i ziyaret etti
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Erzurum Büyükşehir ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva