Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
'İsrail ile ihracat ve ithalat tamamen durduruldu'
'İsrail ile ihracat ve ithalat tamamen durduruldu'
PFDK kararları açıklandı
PFDK kararları açıklandı
Tekin Yeni Müfredat taslağını değerlendirdi
Tekin Yeni Müfredat taslağını değerlendirdi
Atatürk Üniversiteli öğrencilerden Filistin’e destek
Atatürk Üniversiteli öğrencilerden Filistin’e destek
Gazze'de can kaybı 34 bin 596'ya yükseldi
Gazze'de can kaybı 34 bin 596'ya yükseldi
HABERLER>TÜRKÄ°YE
1 Mayıs 2023 Pazartesi - 07:00

Kurtulmuş: Bayrağımızı daha yükseklere taşıyacağız

Zafer Partisi’ne mensup 300 teşkilat mensubu istifa ederek topluca AK Parti’ye katıldı.

Kurtulmuş: Bayrağımızı daha yükseklere taşıyacağız

Zafer Partisi’ne mensup 300 teşkilat mensubu istifa ederek topluca AK Parti’ye katıldı. Aralarında kurucular kurulu üyeleri, genel başkan danışmanı gibi isimlerinden de yer aldığı partililere AK Parti rozetini, AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş ve AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe taktı.
AK Parti İstanbul İl Başkanlığında, Zafer Partisi’ne üye 300 teşkilat mensubunun AK Parti’ye katılması nedeniyle rozet takma töreni gerçekleştirildi. Törene, AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş ve AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe katıldı. Kabaktepe konuşmasında, bir araya gelindiğinde daha güçlü olunduğunu belirterek yeni katılan üyelere ‘hoş geldiniz’ dedi.
AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş ise törende yaptığı konuşmada, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirerek, "Dün maalesef Türkiye'nin ana muhalefet lideri açıklama yaptı. Ya arkadaş bir kere de bu milletin duyduğu özgüvene sen de ortak ol. İşte yüz binlerce insan, 5 günde 3 milyonu aşkın İstanbullu TEKNOFEST’i gelip ziyaret etti. İnsanları gördünüz. Oradaki Türk savunma sanayinin ürettiği uçaklara, helikopterlere, İHA’lara, SİHA’lara yaklaşıp resim çekiyorlar, sarılıyorlar. Bir kere de bundan iftihar et. Bundan iftihar etmek yerine beyefendi ne diyor? Efendim ‘biz Yeşilköy Havalimanı'nı iktidara geldiğimizde Amerikalı falanca firmanın emrine vereceğiz’ diyor. O firmanın da CIA ile bir takım ortak projelerinin olduğu da biliniyor. Ama işin garip tarafı, değerli arkadaşlar Mustafa Kemal Atatürk'ün partisi olduğunu iddia eden partisinin genel başkanının hem de adı Atatürk Havalimanı olan Yeşilköy'deki festivalin başladığı ilk günde böylesine büyük bir hezeyanı ortaya koymuş olmasıdır” dedi.
“Siyaseten artık fikirlerin tartışılacağı bir noktada değiliz”
Türkiye’de bulunan vatanseverlerin bir arada olması gerektiğini dile getiren Kurtulmuş, “Siyaseten artık fikirlerin tartışılacağı bir noktada değiliz. Öyle bir noktadayız ki içlerindeki Türkiye'nin bu büyük projelerine karşı duydukları çekememezliğin çok ötesine geçmiş gayri milli bir duygudur. Onun için diyoruz ki Türkiye'deki vatanseverlerin bu ülkeyi sevenlerin, Cumhuriyetin temel değerlerine itibar edenlerin bu süreçte hep bir arada olması, beraber olması, güçlü olması ve ileriye doğru fevkalade büyük adımları atması gerekir” ifadelerini kullandı.
“Bu millet Aleviliği, Sünniliği bir ayrıştırma vesilesi olarak kabul etmez”
Kurtulmuş, "84 milyon hangi etnik kökene ait olursa olsun hepsi birdir, beraberdir, kardeşimizdir" diyerek, “Birisi kalkıyor diyor ki ben Sünni'yim öteki kalkıyor diyor ki ben Alevi'yim, e sorduk mu? Bu millet Aleviliği, Sünniliği bir ayrıştırma vesilesi olarak kabul etmez. Alevilik de, Sünnilik de bizim farklılıklarımız içerisindedir. Bu anlamda Sayın Cumhurbaşkanımızın dediğini bir kere daha hatırlatmak istiyorum. Bizim Alevilik, Sünnilik diye bir dinimiz yok. Bizim Müslümanlık diye bir dinimiz vardır ve bu halkında yüzde 99'ü Müslümandır. Bizim etnik kökenler üzerinden ayrışmamız asla söz konusu değildir. Bu coğrafyada yaşayan bu ülkenin vatandaşı olan her kardeşimiz 84 milyon hangi etnik kökene ait olursa olsun hepsi birdir, beraberdir, kardeşimizdir ve aynı kaderi paylaştığımız insanlardır” dedi.
“Hep beraber bu bayrağı daha yükseklere taşıyacağız”
AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş, konuşmasının devamında, "Sözümüz milletin sözüdür. Ahdimiz, milletin ahdi. Geleceğimiz milletin geleceğidir. Bu anlamda hep beraber bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız. Hep beraber Türkiye olarak yolumuza devam edeceğiz. Türkiye Yüzyılı hepimize hayırlı uğurlu olsun. Sizlerin bu katılımınızın Türkiye Yüzyılı yürüyüşüne katkı sağlayacağına yürekten inanıyorum. Bir kez daha hepinize hoş geldiniz, sefalar getirdiniz diyorum. Hep beraber bu bayrağı daha yükseklere taşıyacağız” ifadelerini kullandı.

 
Özer: 'Kadınların okullaşma oranı erkekleri geçti'
 
Aliyev: Türkiye Azerbaycan birliği ebedidir
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
‘Türkiye Erdoğan’la güvenlik istikrarını yakaladı’
Soylu, “Bu memlekette ne eksiklik gördüysek, ne yanlış gördüysek üzerine ...
'21 yıldır sadece eser ve hizmet siyaseti yaptık'
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir mitinginde yaptığı konuşmada, “Biz bu ülkede ...
‘Ülkemizi bölgesinin parlayan yıldızı hâline getirdik’
Cumhurbaşkanı Erdoğan, TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali’nde ...
 
‘14 Mayıs Cumhur İttifakı'nın zafer tarihi olacak’
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Türkiye yüzyılı için doğru adımlarla hemen şimdi ...
Dönmez’den Akkuyu NGS değerlendirmesi
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Akkuyu Nükleer Güç Santralinin ...
Tarihi yatırım
Erdoğan, “Ülkemiz, 60 senelik bir gecikmenin ardından da olsa dünyada ...
 
Oktay: 'Tüm Türkiye’yi kucaklaştırmanın peşindeyiz'
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, “85 milyon vatandaşıyla tüm Türkiye’yi ...
Oktay: 'Erdoğan'ın hepimizin gönlünde ayrı bir yeri var'
Oktay, 'Erdoğan'ın hepimizin gönlünde ayrı bir yeri var. Cumhurbaşkanımız ...
Oktay’dan Hızlı tren müjdesi
405 kilometrelik bu hat sayesinde Sivas'tan Ankara'ya 2 saatte, İstanbul'a ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva