Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Akar’dan terörle mücadelede kararlılık vurgusu
Akar’dan terörle mücadelede kararlılık vurgusu
Yumaklı: 'Dünyanın 117 ülkesine tohum ihraç ediyoruz'
Yumaklı: 'Dünyanın 117 ülkesine tohum ihraç ediyoruz'
Yerlikaya: 'Türkiye'nin huzur için varız'
Yerlikaya: 'Türkiye'nin huzur için varız'
Kurtulmuş’tan şefkat ve merhamet vurgusu
Kurtulmuş’tan şefkat ve merhamet vurgusu
‘PKK'yı kıpırdayamaz, eylem yapamaz hâle getirdik'
‘PKK'yı kıpırdayamaz, eylem yapamaz hâle getirdik'
HABERLER>SPOR
27 Aralık 2022 Salı - 08:34

Kasapoğlu: ‘Artık zaman Türkiye zamanıdır’

Kasapoğlu, "Türkiye'nin imkanları artık daha büyük hedeflere uzanmanın imkanlarıdır. O yüzden karşımda Türkiye Yüzyılı'na hazır bir gençlik görüyorum" dedi.

Kasapoğlu: ‘Artık zaman Türkiye zamanıdır’

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "Türkiye'nin imkanları artık daha büyük hedeflere uzanmanın imkanlarıdır. O yüzden karşımda Türkiye Yüzyılı'na hazır bir gençlik görüyorum. Türkiye Yüzyılı'na hazır bir spor gençliği görüyorum. Daha aydınlık, daha güçlü bir yüzyılı inşa edecek potansiyel, bir heyecan ve bu anlamda bir inanç görüyorum ‘’dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Osmangazi Belediyesince Bursa'nın Atıcılar semtinde yapılan Osmangazi Atletizm Salonu'nun açılışında yaptığı konuşmada, bu tesisin Avrupa'nın en nitelikli komplekslerinden olduğunu söyledi.

Türkiye'deki en modern iki atletizm salonundan biri olan tesiste şampiyonların yetişeceğini vurgulayan Bakan Kasapoğlu, şöyle devam etti: "Birileri diyorlar ki 'Bu kadar tesise ne gerek var?' Onların tabii eser siyasetinden, onların hizmet siyasetinden, üretmek nedir, ne manaya gelir, anladıkları yok. Bizler sizlerle birlikte eserlerimizle konuşuyoruz. Bizler icraatlarımızla sizlerle birlikte siyaset yapıyoruz ama onlar tabii bunu anlamıyorlar, anlamayacaklar. Boş lakırdılarla 'Ne gerek var?' siyaseti yapmaya devam etsinler. Bizler sizlerle birlikte üretmeye, durmadan bu millet için aşkla koşmaya devam edeceğiz. Bu aziz ülkenin birbirinden kıymetli 85 milyon vatandaşı için üretmekten, taş üstüne taş koymaktan, gece demeden, gündüz demeden, çok çalışmaktan büyük bir onur duyuyoruz, gurur duyuyoruz, şeref duyuyoruz."

Bakan Kasapoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğiyle, büyük engin vizyonuyla son 20 yılda ulaştırmadan sağlığa, teknolojiden sanayiye, eğitimden spora ve gençliğe her alanda Türkiye'nin imza attığı başarıların en güçlü şekilde ortada olduğunu dile getirdi.

Yurtlar ve gençler üzerinden istismar siyaseti yapmaya kalkışanlara hiçbir şekilde fırsat tanımadıklarını, tanımayacaklarını ifade eden Bakan Kasapoğlu, genç odaklı, eser odaklı siyaseti sürdüreceklerini belirtti.

"TÜRKİYE YÜZYILI'NA HAZIR BİR GENÇLİK GÖRÜYORUM"

Bakan Kasapoğlu, Türkiye'den bu sene uluslararası şampiyonalara katılan sporcuların 51 branşta 5 bin 300 madalya kazandığını aktararak, salgın sürecinin de içinde olduğu son 4 yılda bu rakamın 20 bini aştığını ulaştığı bilgisini verdi.

Sporda artarak, işlenerek devam eden bir başarı grafiğinin bulunduğuna dikkati çeken Bakan Kasapoğlu, "Bir ya da birkaç branşta değil, talep edilen her branşta sunulan mükemmel bir hizmet altyapısı, tesis envanteri var. Bununla birlikte her gün büyüyen insan kaynağı var." ifadesini kullandı.

Bakan Kasapoğlu, durmadan, duraksamadan spordaki gücü, başarıları ve sporu tabana yayma noktasındaki altyapıyı güçlendirmeye devam ettiklerini belirtti.

Milli Eğitim Bakanlığı ile hem spor liseleri hem de ilkokullarda öğrencilerin en az bir spor branşı öğrenerek mezun olması konusunda iş birliği yaptıklarını hatırlatan Bakan Kasapoğlu, şöyle konuştu:"Sevgili gençler, artık zaman Türkiye zamanıdır. Artık yeni süreç Türkiye sürecidir ve Türkiye Yüzyılı'dır. Gittikçe büyüyen sanayisiyle, inancıyla, imkanıyla, kudretiyle artık Türkiye'miz tüm sorunlarla en güçlü şekilde mücadele edecek bir noktadadır.

Teknolojisiyle, yatırımlarıyla, eserleriyle, icraatlarıyla, hizmetleriyle, kaynaklarıyla, tüm dünyaya adalet ve vicdan penceresinden bakan güçlü gençleriyle Türkiye artık kimsenin tutamayacağı, engel olamayacağı, önüne kumpas kuramayacağı bir ülkedir. Emek emek sevgiyle örülmüş bu hikayemizi asla kimsenin karalamasına izin vermeyeceğiz. Yalanlarla, manipülasyonlarla bu ülkeyi tökezletmeye kalkanların karşısında bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hep birlikte omuz omuza dimdik duracağız. Bizim için başka bir vatan yok. Son 20 yılda yaptığımız gibi el ele vererek, demokrasimize sımsıkı sarılarak, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın güçlü liderliğiyle, daha büyük, daha güçlü Türkiye idealimizi birlikte gerçekleştireceğiz. Bu kutlu yolda hem bugünümüz hem de yarınlarımızın en büyük teminatı siz sevgili gençlersiniz. İşte bu eserler, bu güçlü altyapı, gençlerimiz için gençlerimizi daha güçlü yarınlara hazırlamak içindir "dedi.

Bakan Kasapoğlu, 14 bin 500 metrekare alanda inşa edilen Osmangazi Atletizm Salonu'nun 6 kulvarlı pistiyle, sırıkla atlama, uzun atlama, 3 adım atlama, gülle atma ve yüksek atlama alanlarıyla, 830 seyirci kapasitesiyle, protokol alanlarıyla atletizmin tüm branşlarına cevap verecek nitelikte olduğunu, halkın günün her saati burada spor yapabileceğini sözlerine ekledi.

 
TCMB Reel kesim güven endeksini açıkladı
 
Erzurum Bölgede 2, ülkede 49’uncu sırada
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bilazer: ‘Öne geçtiğimiz anda sıkıntı yaşıyoruz’
Spor Toto 1. Lig'in 19. haftasında Boluspor, sahasında karşılaştığı Erzurumspor ...
Karafırtınalar: ‘Haftayı güzel bitirdik’
Spor Toto 1. Lig'in 19. haftasında Boluspor, sahasında karşılaştığı Erzurumspor ...
Erzurumspor’dan bir hayal kırıklığı daha: 3 - 1
TFF’nin aldığı kararla, transfer tahtasını açamadığı için 3 puanı silinerek, ...
 
Büyükekşi, 1. Lig Kulüp Başkanları ile bir araya geldi
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Spor Toto 1. Lig ...
Erzurumsporlu Alperen Milli Takım aday kadrosunda
Futsal U19 Milli Takımımızın Hırvatistan'da katılacağı Futsalweek U19 ...
Çelenk: ‘Erzurumspor’dan sonra oyun tarzımı değiştirdim’
Erzurumspor'un eski futbolcusu Erhan Çelenk, yaş aldıkça oyun tarzında ...
 
Erzurumspor – Bolu maçını Özçiğdem yönetecek
Erzurumspor’un Pazar günü deplasmanda çıkacağı Boluspor karşılaşmasını Melis Özçiğdem yönetecek.
Palandöken ilgi odağı oldu
Türkiye’de en erken kayak sezonunun açıldığı Palandöken Kayak Merkezi’nde ...
Lisanslı sporcu sayısında rekor düzeyde artış
Bakan Kasapoğlu, “Spor Türkiye’nin son 20 yılda Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva