Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
'İsrail ile ihracat ve ithalat tamamen durduruldu'
'İsrail ile ihracat ve ithalat tamamen durduruldu'
PFDK kararları açıklandı
PFDK kararları açıklandı
Tekin Yeni Müfredat taslağını değerlendirdi
Tekin Yeni Müfredat taslağını değerlendirdi
Atatürk Üniversiteli öğrencilerden Filistin’e destek
Atatürk Üniversiteli öğrencilerden Filistin’e destek
Gazze'de can kaybı 34 bin 596'ya yükseldi
Gazze'de can kaybı 34 bin 596'ya yükseldi
HABERLER>SPOR
22 Nisan 2024 Pazartesi - 03:09

Hakan Kutlu: ‘Oyuncularımın canı sağ olsun’

Kutlu Gençlerbirliği maçı sonrasında yaptığı açıklamada, ‘Oyuncularımın canı sağ olsun. Hepsini yürekten tebrik ediyorum. Tüm sezon boyunca yüreklerini ortaya koydular. Bugün de yine sahada müthiş bir karakter örneği gösterdiler. Hepsine tekrar teşekkür ederim.’ dedi

Hakan Kutlu: ‘Oyuncularımın canı sağ olsun’

Erzurumspor Teknik Direktörü Hakan Kutlu Gençlerbirliği maçı sonrasında yaptığı açıklamada, ‘Oyuncularımın canı sağ olsun. Hepsini yürekten tebrik ediyorum. Tüm sezon boyunca yüreklerini ortaya koydular. Bugün de yine sahada müthiş bir karakter örneği gösterdiler. Hepsine tekrar teşekkür ederim.’ dedi

KUTLU’NUN DEĞERLENDİRMESİ

Basın toplantısında öncelikle hakemi değerlendiren Kutlu, ‘ Öncelikle karşılaşmanın hakeminden başlamak istiyorum. Oğuzhan hoca kusursuz maç yönetti. Bence bu sezonun flaş hakemlerinden biri. Özellikle kaybettiğiniz bir maçın ardından bunları söylemek zordur. Bir kez daha vurgulamak istiyorum bu hakem arkadaşımıza başarılar diliyorum, yolu açık olsun.’  diye konuştu..

FUTBOL ŞANSI RAKİPTEN YANAYDI

Kutlu, Erzurumspor’un takım halinde bu sezonun en iyi performansını sergilediği, futbol şansızlığı sebebiyle yakalanan pozisyonların golle sonuçlandırılmadığı ve futbol şansının rakip takıma yoğunlaştığını belirtti. Kutlu,Maça gelecek olursak, sezonun hatta takımın başına geçtiğim günden beri oynadığımız en iyi maçtı diyebilirim. 90 dakika boyunca oldukça fazla gol pozisyonuna girdik. Ancak olmadı bazen oynamak yetmiyor atmanız gerekiyor. Bugün atamadık ve şanssız iki gol yedik.

Oyuncularımın canı sağ olsun. Hepsini yürekten tebrik ediyorum. Tüm sezon boyunca yüreklerini ortaya koydular. Bugün de yine sahada müthiş bir karakter örneği gösterdiler. Hepsine tekrar teşekkür ederim. ‘ kaydını düştü.

SON İKİ SEZON

Erzurumspor’un iki sezondur küme düşmemek için mücadele verdiğini hatırlatan Kutlu, ‘Yaklaşık 2 sezondur her maçımız final, her maçımızın bir anlamı vardı. Çıktığımız her karşılaşmaya puan veya puanlar için çıktık. Nitekim sezona başlarken transferimizin kapalı olması ve geriden gelen bazı sıkıntılardan dolayı koyduğumuz hedef ligde kalmaktı. Bugün kaybetmemize rağmen çok yüksek ihtimalle bu sezonu rahat bir noktada bitireceğimizi söyleyebilirim. Son bir kaç hafta acaba Play-Off potasını yakalayabilir miyiz düşüncesiyle ve motivasyonuyla çıktık ancak bugün bu hedeften uzaklaştığımızı söyleyebilirim. ‘ ifadesini kullandı.

ERZURUMSPOR’DAKİ EKİP RUHU

Kutlu, ‘Bugüne kadar gerçekten müthiş bir uyumla geldik. Ekibim, oyuncu grubumuz, destek personelimiz, kulüp personelimiz, yönetimimiz, taraftarımız ve özellikle Kulüp Başkanımız Sayın Ahmet Dal’la uyum içinde çalıştık. Bunun meyvesi olarak da, iki sezon boyunca Erzurum şehrinin alışık olmadığı, ancak mecbur kaldığı bir hedefi gerçekleştirdik, takımımızı ligde tuttuk diyebilirim. ‘ dedi

ARTIK HEDEF SÜPER LİG

Basın toplantısında taraftara, Kulüp yönetimine, futbolculara ve takıma hizmet veren ekibe teşekkür eden Kutlu, ‘Önümüzdeki günlerde detaylı bir basın toplantısı düzenleyeceğim ve geniş kapsamlı açıklamalar yapacağım. Ancak bugünden belirtmek istiyorum. Artık önümüze bakma zamanı geldi. Şehirimiz, camiamız artık alt tarafa oynamak istemiyor. Taraftarımız sabrı kalmadı. Şehrimiz ve camiamızla birlikte hareket ederek önümüzdeki sezonun planlanmasını yapıp, transfer yasağımızın kaldırılmasıyla birlikte Erzurumspor’u hak ettiği yere, Süper Lig’e taşımalıyız diye düşünüyorum. Herkese desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum. ‘ sözleriyle basın toplantısını tamamladı.

 
Özbalta: 'Erzurumspor maçına odaklanacağız'
 
Orhan Ovacıklı taraftarın gönlüne taht kurdu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Özbalta: 'Erzurumspor maçına odaklanacağız'
Özbalta, 'Erzurumspor müsabakasına hazırlanacağız. Maç maç bakacağımız ...
Trendyol 1. Lig: Bandırmaspor: 1 - Tuzlaspor: 1
Trendyol 1. Lig'de. 31. haftasında Bandırmaspor evinde karşılaştığı Tuzlaspor ...
Trendyol 1. Lig: Eyüpspor: 0 - Boluspor: 0
Trendyol 1. Lig’in 31. haftasında Eyüpspor, sahasında Boluspor ile golsüz berabere kaldı.
 
Erzurumspor bu kez ceza almadı
TFF Hukuk Müşavirliğince PFDK’ya sevk edilen Erzurumspor’a ceza verilmedi.
Futsal kadınlarda Gümüşhane şampiyon
Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) ev sahipliğinde Türkiye Üniversite Sporları ...
Erzurumspor 6 puanlık maça çıkacak
ERZURUM GAZETESİ ÖZEL HABERİDİR - Erzurumspor bu hafta playoff yolunda ...
 
Erzurumspor 2. Yarıda 4’üncü sırada
ERZURUM GAZETESİ ÖZEL HABERİDİR - 2023 -2024 sezonunun ikinci yarısında ...
Erzurumspor – Gençlerbirliği maçını Aksu yönetecek
Erzurumspor’un Pazar günü 16.00’da çıkacağı Gençlerbirliği maçını Oğuzhan ...
TBF Mali Genel Kurulunu tamamladı
Türkiye Buz Pateni Federasyonu 5. Mali genel kurul toplantısı geniş katılımla yapıldı.
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva