Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Erzurum’un 3 aylık şirketleşme seyri açıklandı
Erzurum’un 3 aylık şirketleşme seyri açıklandı
Humanis’ten Ankara’da dev Atatürk sergisi
Humanis’ten Ankara’da dev Atatürk sergisi
Şimşek iddialara cevap verdi
Şimşek iddialara cevap verdi
Özhaseki: 'Duruşumuz asla değişmeyecek'
Özhaseki: 'Duruşumuz asla değişmeyecek'
Palandöken’de Kaf Laleleri açtı
Palandöken’de Kaf Laleleri açtı
HABERLER>SÄ°YASET
2 Kasım 2009 Pazartesi - 12:07

HALKIN SABRI TAŞIYOR!

Sağlık Bakanının 7 yıldır dişe dokunur bir icraat sergilememesi Erzurum'da kendisine dönük tepkilerin artmasına sebep oluyor!

HALKIN SABRI TAŞIYOR!

Hafta sonu Erzurum'a gelip bir dizi etkinliklerde bulunan Sağlık Bakanı'na halkın ilgisi yok denecek noktadaydı... Parti teşkilatlarından da katılımın çok az olmasının Bakan'ın Erzurum'a karşı takındığı vurdumduymaz tavırdan kaynaklandığı iddia ediliyor!
İlçelerde açılan Hastanelerin bir icraat gibi gösterilmesinin doğru olmadığına vurgu yapan Erzurumlular, "Bu devletin rutin hizmetleri. Ülkemizin her yerinde bu tür hizmet birimleri açılıyor. Bunu Erzurum'a bir inayetmiş göstermenin anlamı yok." şeklinde tepkilerini dile getirdiler.
Öte yandan işsizliği çığ gibi arttına da dikkat çeken vatandaşlar, "Bakan Bey bu konuda ne yapmıştır! 7 yıl geçmiş, kaç işsiz Erzurumlu iş sahibi olmuştur. Temizlik firmalarınca işe alınan elemanları dahi kendileri belirliyorlar. Her sene 100 işsiz Erzurumlu iş sahibi yapılsaydı 7 bin kişi kendisini kurtarmış olurdu. Bırakın 7 bin'i 70 kişiye bile bu el uzatılmamıştır." değerlendirmesinde bulundular.

Sağlık Bakanı Akdağ ise, Uzundere Devlet Hastanesi’nin açılışı için geldiği Erzurum’da sağlıkta dönüşüm programının hedefinde sapma olmadığını, sağlık reformu çerçevesindeki hizmetlerin kararlı biçimde sürdürüleceğini açıkladı. Akdağ, Erzurum’da randevulu sisteme geçileceğini belirterek, sistemle sağlıkta yeni bir ufuk çizildiğini vurguladı.

 
ERZURUM'A ZIRNIK YARARI OLMADI!
 
ERZURUMSPOR TEL TEL DÖKÜLÜYOR!
YORUMLAR
Toplam 9 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
palandökenli 9 Aralık 2009 Çarşamba 15:07

SORUYORUM YORUMCULARA DİĞER VELİLLERİN HİÇMİ, SUÇU YOK BİRAZDA ONLARI ELEŞTİRELİM DOĞRUYA DOĞRU BAKAN BEY VALLAHİ TRABZONDA OLMAYAN SAĞLIK HİZMETİNİ GETİRDİ KÖTÜ YORUMLAYANLARDA ECZACILAR ECZACILAR BEN PARTİLİDE DEĞİLİM SEVMEMDE AK PARTİYİ

Yorumu oyla      0      0  
Yazıklar Olsun 28 Ekim 2009 Çarşamba 23:54

yazıklar olsun sayın bakanımıza onun yüzünden ssk lı lar istediği hastanaeye gidebiliyor , istediği eczaneden ilaç alabiliyor , hiç bir güvencesi olmayan 15(onbeş) gün içinde yeşil kart alabiliyor her mahallede sağlık ocağı açıyor onun yüzünden kışın tekmanın dağ köyündeki hasta ölmüyor hastaneye helikopterle yetiştiriliyor hastaneler yatan hastanın ilacını temin ediyor eczaneler kan ağlıyor Doğunun en büyük son teknolojisiyle donatılmış hastanesini açıp üniversiteyi köreltti Yazıklar olsun

Yorumu oyla      0      0  
Sadık 28 Ekim 2009 Çarşamba 10:25

Recep Akdağ Tayyip beyin bakanıdır. Tayyip Beyi memnun etmek için yaşar. Bu sebeple Erzurum onu ilgilendirmez. yaptığı hastanenin de parası 2001 yılında DPT tarafından çıkarıldığı için yapılmıştır. Bu hastane kendisinden 2 yıl önce planlanmış ve ödeneği ayrılmıştır. Aksi halde bu hastaneyi de yapmazdı dolayısıyla üzülmeyin rahat olun. Ayrıca kapatılan üç hastaneyi de sakın unutmayın. Yani bir koydu üç aldı.

Yorumu oyla      0      0  
Recep DEMİR 27 Ekim 2009 Salı 14:03

SAĞLIK BAKANINA ÇOK SİTEM ETMEYİN HİZMET ETMEDİ DİYE.İSTANBULDA SAĞLIK KONUSUNDA KİMİN BAŞI AĞIRSA YANINA KOŞTUĞU BİR HEMŞEHRİMİZ VARDI ZAKİR ARAZ .TANIYAN BİLEN BİLİR ERZURUM NUMUNEDEDE EN ZOR DÖNEMLERDE BAŞHEKİMDİ. SAĞLIK BAKANI NA YAPTI BİLİYORMUSUNUZ DADAŞLAR BAKAN OLDUĞUNUN 3. AYINDA BU HEMŞEHRİMZİ ZEYNEP KAMIL BAŞHEKİMKLİĞİNDEN GÖREVDEN ALDI.SEBEP YOK,SORUŞTURMA YOK.ONUN ,İÇİN BAKAN BEYE HAKSIZLIK ETMEYİN ÇOK HİZMETLERİ VAR(!)

Yorumu oyla      0      0  
mert 26 Ekim 2009 Pazartesi 22:28

valla insanın içi acıyo dışardan görünce ben denizlide yaşıyorum burda milletvekilleri parti gözetmeksizin memleketlerine hizmet için yarışıyorlar.Vatandaşa olan ilgi alak üst seviyede. Bizim sağlık bakanımız kendi memleketi olan ispir e dahi elle tutulur gözle görülür bir proje gerçekleştiremediler malesef. -------------------------------------------------------------------------------- DOKTORLARIMIZ .... *Harvard Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gökhan Hotamışlıgil, obezite ve şeker hastalığına sebep olan geni buldu. • Goethe Üniversitesi cerrahlarından Prof. Dr. Tayfun Aybek, kalp krizini önceden haber veren 'çip' geliştirdi. • Gaziantep Üniversitesi Plastik Cerrahi Başkanı Doç. Mehmet Mutaf'ın dudak yarığı konusunda geliştirdiği ameliyat tekniği, Fransa'da en başarılı teknik' kabul edildi. • Finlandiya Kuopio Üniversitesi Biyokimya Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Neva Çiftçioğlu, böbrek taşlarına 'nanobakteri' adı verilen bir mikroorganizmanın yol açtığını kanıtladı. • Arkansas Üniversitesi Çocuk Elektrofizyolojisi Bölümü Başkanı Doç. Volkan Tuzcu, çocukların kalp ritim bozukluğunu ışın kullanmadan tedavi eden yöntem geliştirdi. • Amerikan Nature Dergisi, Türk doktor Murat Digiçaylıoğlu'nun 'beyin kanamasında n sonra hücrelerin ölmesini önleyen buluşunu duyurdu. • Harvard Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde araştırmalarını sürdüren Dr.Hande Özdinler, bugüne kadar işlevi bilinmeyen Prion isimli proteinin beyin hücrelerinin yenilenmesi açısından önemini ortaya koydu. • Houston Methodist Hastanesi Sindirim Hastalıkları Tıbbi Direktörü Prof. Dr. Atilla ERTAN, 'ABD'nin en seçkin 10 hekimi' arasına girdi. • İstanbul 70'inci Yıl Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim Araştırma Hastanesi cerrahlarından Dr. Cengiz Türkmen, ameliyat sonrasında kırılmayı ve ağrıyı önleyen 'omurlar arası sabitleyici' geliştirdi. • Memphis Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Semahat Demir, ABD'de Bilim-Sağlık Ödülü'ne layık görüldü. • Cornell Üniversitesi Kısırlık Merkezi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kutluk Oktay, kadınların menopozdan sonra da çocuk sahibi olabilmesini sağlayan bir yöntem geliştirdi. • Columbia Üniversitesi Kardiyoloji Direktörü Prof. Dr. Mehmet Öz'ün yazdığı 'You: The Owners Manuel' isimli kitap, ABD'de piyasaya çıktığı gün Harry Potter ve Da Vinci Şifresi'ni geride bırakarak, 350 bin adet sattı. . ÇOĞUDA OKUDUĞUNUZ GİBİ YURTDIŞINDALAR……………….. . . VEEEEEEEEEEEEEEE !!!!! . . .. .. Benim Sevgili Hemşerim, Köylüm • Türkiye Cumhuriyeti'nin Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ: Keneden korunmak için pantolon paçalarının çoraba sokulması gerektiğini buldu.....:)))))

Yorumu oyla      0      0  
para para para 26 Ekim 2009 Pazartesi 13:59

Parası yok bakanımın parası parası olsa varya erzuruma deniz bilem getirir. ya akıllım, siz bilmezsiz o ne memleket sevdalısıdır. ahh ah para varya para:))))))))))

Yorumu oyla      0      0  
HAYRET YA 26 Ekim 2009 Pazartesi 13:59

ya daha ne yapsın hastane yaptırıyor ya):

Yorumu oyla      0      0  
fatih AKINCI 26 Ekim 2009 Pazartesi 13:57

Bakanlıktan düşünce millet konuşur. Bencede memlekete hiçbirşey yapmıdı.

Yorumu oyla      0      0  
orhan kaleli 26 Ekim 2009 Pazartesi 13:57

şükür bakanı eleştiren bir haber çıktı.

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erdoğan, 21 Ekim'de Ağrı ve Erzurum'a Gidecek
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 21 Ekim Çarşamba Günü Bir Dizi Açılış Gerçekleştirmek ...
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva