Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Işıkhan: 'İstihdam 32 milyon 423 bin kişiye yükseldi'
Işıkhan: 'İstihdam 32 milyon 423 bin kişiye yükseldi'
SGK’dan 7 bin anne ve bakıcıya destek
SGK’dan 7 bin anne ve bakıcıya destek
Şubat ayı işsizlik verileri açıklandı
Şubat ayı işsizlik verileri açıklandı
Gazze’de can kaybı 33 bin 729’a yükseldi
Gazze’de can kaybı 33 bin 729’a yükseldi
Türk Medyası Filistin’in yanında
Türk Medyası Filistin’in yanında
HABERLER>SPOR
21 Mart 2018 Çarşamba - 10:24

Erzurumspor play off için kazanmak zorunda

Giresunspor galibiyetiyle Spor Toto 1’inci Ligde yeniden çıkışa geçen Erzurumspor, bu hafta deplasmanda lig 3’üncüsü Ümraniyespor karşısında zorlu bir mücadeleye verecek

Erzurumspor play off için kazanmak zorunda

Giresunspor galibiyetiyle Spor Toto 1’inci Ligde yeniden çıkışa geçen Erzurumspor, bu hafta deplasmanda lig 3’üncüsü Ümraniyespor karşısında zorlu bir mücadeleye verecek. Playoff’a kalabilmesi için kalan 6 haftada puan kaybı yaşamaması gereken mavi beyazlı ekip sahasında yalnızca 1 yenilgisi bulunan Ümraniye’den 3 puan almaya çalışacak.

ÜMRANİYE MAÇININ ALTIPARMAK İÇİN ÖZEL ANLAMI VAR

Ümraniyespor karşılaşması Teknik Direktör Mehmet Altıparmak için de özel bir anlam taşıyan karşılaşma olacak.  Sezonun 2’inci yarısında Ümraniyespor maçıyla Erzurumspor’da göreve başlayan Altıparmak, ilk yarıda Erzurum’da oynanan  ve 0-0 biten karşılaşmanın hem rövanşını vermeme, hem de zirvedeki bir takımı devirme sınavı verecek.

ALTIPARMAK’IN 17 MAÇLIK KARNESİ

Spor Toto 1’inci Ligde 12’inci haftada Erzurum’da oynanan Ümraniyespor maçıyla birlikte, mavi beyazlı ekibin teknik yönetimine getirilen Mehmet Altıparmak, takımıyla 17 maçta 7 galibiyet, 7 beraberlik ve 3’de yenilgi yaşadı. Altıparmak döneminde Erzurumspor 27 gol atarken kalesinde 20 gol gördü ve 28 puan kazandı. Özköylü döneminde maç başına 1.0 puan kazanan Erzurumspor Altıparmak döneminde maç başına 1.6 puan elde etti.

ÜMRANİYESPOR’UN DURUMU

Erzurumspor’un konuğu olacağı Ümraniyespor ligde 50 puanla 3’üncü sırada yer alıyor. İstanbul ekibi sezonun başlangıcından bugüne çıktığı 28 maçında 15 galibiyet, 5 beraberlik ve 8 de yenilgi aldı. 40 gol kaydeden ekip 27 golü ağlarından çıkardı. Ümraniyespor iç saha puanı lig sıralamasında 35 puanla 1, dış saha puan sıralamasında ise 15 puanla 11’inci sırada bulunuyor.

İÇ SAHADA ERZURUMSPOR İLE BİRLİKTE EN BAŞARILI 2’İNCİ TAKIM

Ümraniyespor iç saha maçlarında Erzurumspor’dan sonra en başarılı 2’inci takım oldu. Mavi beyazlı ekip sahasında yenilgi almazken Ümraniyespor 1 maç kaybetti. İstanbul ekibi iç sahadaki 14 maçında11 galibiyet, 2 beraberlik ve 1’de yenilgi aldı. Sahasındaki maçlarında 28 gol atan ekip sadece 8 gol yedi.

ÜMRANİYESPOR’UN DEPLASMAN KARNESİ KIRIK

Ligde uzun süreli liderlik dönemleri de yaşayan Ümraniyespor Erzurumspor gibi, deplasmanda başarılı olamadı. 28 maçının 14’ünü deplasmanda oynayan İstanbul ekibi sadece 4 maç kazandı, 3 beraberlik ve 7 de yenilgi aldı. Deplasman maçlarında 12 gol atabilen ekip, kalesinden 19 gol çıkardı ve 15 puanda kaldı.

2. YARIDA 5 KEZ YENİLDİLER

Ümraniyespor sezonun ikinci yarısında oynadığı 11 maçında 6 galibiyet ve 5’de yenilgi aldı. Üst üste aldığı yenilgilerle ciddi bir çöküş yakalayan İstanbul ekibi hem liderlik koltuğunu bıraktı hem de ilk iki de yer alarak Süper Lige direk çıkma şansını da büyük ölçüde yitirdi. Ekip 11 maçında 14 gol attı, 10 gol yedi ve 18 puan kazanabildi.

İÇ SAHADA 1 MAÇ KAYIPLARI VAR

Ümraniyespor sezonun ikinci yarısında iç sahada 5 maç oynadı. Bu maçlarından 4’ünü kazanan ekip Eskişehirspor’a yenilerek, iç sahadaki tek yenilgisini aldı. İstanbul ekibi bu maçlarında 11 gol atarken kalesinde sadece 1 gol gördü ve 12 puan elde etti. Ekip dış sahada ise 6 maçının ikisini kazanırken 4’ünü kaybetti, 3 gol atarken kalesinde 9 gol gördü ve 6 puanda kaldı.

ÜMRANİYESPOR İÇ SAHA

Ümraniyespor, sezonun 2’inci yarısında  evinde Eskişehirspor’a 1-0 kaybederken Gaziantepspor’u 7-0, Adanaspor ve Giresunspor’u 1-0, Manisaspor’u ise 2-0 mağlup etti. Ekip deplasmanda ise Boluspor ve adana Demirspor’u 1-0’lık skorlarla yenerken, Gazişehir ve Denizlispor’a 2-0 İstanbulspor’a 2-1, Elazığspor’a ise 3-0’lık sonuçlarla yenildi

18 KASIM 2017’ DEKİ MAÇ

Erzurumspor sezonun ilk yarısında 18 kasım 2017’de Erzurum’da oynadığı maçta rakibiyle 0-0 berabere kalmış, ekip karşılaşmayı, Kaya Tarakçı, Stephane Acka, Murat Gürbüzerol (Mert Nobre), Hamza Younes (Burhan Eşer), Tolga, Gökhan Karadeniz (Haris Harba), Hakan, Taylan, Lokman, Jasmin Scuk, Erhan Çelenk’li kadrosuyla tamamlamıştı.

ERZURUMSPOR’UN KARNESİ

Ümraniyespor karşısında playoff mücadelesi verecek olan Erzurumspor Spor Toto 1’inci Ligde 40 puanla 9’uncu sırada bulunuyor.  Mavibeyazlı ekibin 28 maçlık karnesinde 10 galibiyet, 10 beraberlik ve 8’de yenilgi var. Erzurumspor 28 maçında 39 golde kalırken, kalesinde de 36 gol görerek ligin en fazla gol yiyen ekipleri arasına girdi.

ERZURUMSPOR DIŞ SAHA

Erzurumspor iç saha puan sıralamasında 32 puanla 2, dış saha puan sıralamasında ise 8 puanla 16’ıncı durumda. Erzurumspor passo lig turnike sorunu sebebiyle dışarıda oynamak zorunda olduğu Balıkesirspor ve Boluspor maçlarıda katıldığında deplasmanda 15 maç oynadı. Bu maçlarının 2’sini kazanan 5 beraberlik ve 8 de yenilgisi bulunan ekip 13 gol atarken kalesinde 24 gol gördü.

 

ÜMRANİYESPOR 2. YARI MAÇ KARNESİ

Boluspor 0-1 Ümraniyespor

İstanbulspor A.Ş. 2-1 Ümraniyespor

Denizlispor 2-0 Ümraniyespor

Tetiş Yapı Elazığspor 3-0 Ümraniyespor

Gazişehir 2-0 Ümraniyespor

Adana Demirspor 0-1 Ümraniyespor

Ümraniyespor  7-0 Gaziantepspor

Ümraniyespor 1-0 Adanaspor A.Ş.

Ümraniyespor 0-1 Eskişehirspor

Ümraniyespor 1-0 Giresunspor

Ümraniyespor 2-0 Manisaspor

 
Erzurumspor 6 final maçı oynayacak
 
Hasan Celal Güzel ebediyete uğurlandı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurumspor 6 final maçı oynayacak
Spor Toto 1’inci Ligde bitime 6 hafta kala play off mücadelesi öne çıktı.
Erzurumspor ve Giresunspor PFDK’lık oldu
Büyükşehir Belediye Erzurumspor Akın Çorap Giresunspor Spor Toto 1. Lig ...
‘Erzurum, EURO 2024 kamp merkezi olmaya hazır’
Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin en önemli spor yatırımlarından biri ...
 
Erzurumspor’un en büyük gücü taraftarı
Spor Toto 1’inci Ligde, sezonun bitimine 6 hafta kaldı. Ligde 29’uncu ...
Erzurumspor sahasında yenilmeyen tek takım
Erzurumspor Spor toto 1’inci Ligde sahasında maç kaybetmeyen tek takım konumunu devam ettirdi.
Erzurumspor ilk yarının 4 puan üstünde
Spor Toto 1. Lig’de sezonun ikinci yarısının en iyi performans sergileyen ...
 
Erzurumspor 28’inci haftaya damga vurdu
26 golün kaydedildiği haftanın en gollü maçı Erzurum’da oynandı. Mavi ...
Bakan Bak’tan Erzurum tasviri
Bakan Bak, ‘Erzurum’da şehidimiz Üsteğmen Muhammed Kır’ı binlerce kişiyle ...
Dağcılar şehitler anısına tırmanıyor
Türkiye'nin dört bir yanından Çanakkale’nin Bayramiç ilçesine gelen dağcılık ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva