Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Erdoğan: ‘Yeni bir tarım süreci başlatıyoruz’
Erdoğan: ‘Yeni bir tarım süreci başlatıyoruz’
Işıkhan müjde verdi
Işıkhan müjde verdi
Yılmaz 'Aile Kurumu' yaklaşımını paylaştı
Yılmaz 'Aile Kurumu' yaklaşımını paylaştı
Şimşek’ten enflasyonla mücadele açıklaması
Şimşek’ten enflasyonla mücadele açıklaması
Piyasanın yıl sonu enflasyon beklentisi geriledi
Piyasanın yıl sonu enflasyon beklentisi geriledi
HABERLER>2011 UÄ°VERSÄ°ADE
11 Şubat 2011 Cuma - 20:14

ETB: Oyunlar kar getirdi

ETB Başkanı Hınıslıoğlu, Erzurum için yapılan tüm çalışmaların her kesim tarafından takdir ile karşılandığını belirtti.

ETB: Oyunlar kar getirdi

Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan İ.Hakkı Hınıslıoğlu, ve Yönetim Kurulu üyeleri AK Parti İl Başkanlığını ziyaret ederek İl Başkanı Murat Kılıç’la bir süre sohbet ettiler.
AK Parti İl Başkanlığına bugün bir ziyarette bulunan, Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı ve üyeleri AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç ile bir süre sohbet ederek bilgi alış verişinde bulundular.
KIŞ OYUNLARI TEBRİĞİ
Ziyarette bir konuşma yapan Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İ.Hakkı Hınıslıoğlu , AK Parti İl Başkanlığına yaptıkları ziyaretin bir nevi teşekkür ziyareti olduğunu belirterek AK Parti’nin referandum’da gösterdiği başarının , Üniversitelerarası Kış oyunlarında, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın şahsında tüm AK parti Hükümetinin Erzurum için harcadığı maddi ve Manevi tüm çalışmaları ve AK parti Erzurum il Başkanlığı yeni hizmet binasının da hayırlı olması dileklerini sunmak için böyle bir ziyarette bulunduklarını belirtti.
HINISLIOĞLU’NUN DEĞERLENDİRMESİ
ETB Başkanı Hınıslıoğlu, Erzurum için yapılan tüm çalışmaların her kesim tarafından takdir ile karşılandığını belirterek “ Bizler Erzurum’a hizmet etmeyi bir borç olarak algılamaktayız. Özellikle AK parti hükümetinin Üniversiteler arası Kış oyunlarında yaptığı öz verili ve kapsamlı desteklerini, Erzurum halkı hiçbir zaman unutmayacaktır. Bizler Erzurum’un bundan sonraki yıllarda ,daha fazla kış oyunları daha fazla turist ve daha fazla gelir sağlaması için çalışmalarımızı durmadan devam ettirmemiz gerektiğine inanıyoruz” dedi.
ETB Başkanı Hınıslıoğlu, ”Cumhuriyetimizin 100.yılında yani 2023 yılına kadar ülkemizin vizyon ve misyonuna yakışır bir şekilde dünya da kış sporları merkezi haline gelmeye kendimizi adamalıyız” şeklinde konuştu.
KAR NİMET OLDU
Başkanı Hınıslıoğlu, “Erzurum ‘da kar eskiden külfetti masraftı, şimdi ise bereket, gelir,para ve kalkınma demektir. Bu yüzden Erzurum ‘un bundan sonraki sloganının da “ Durmak Yok Kış Sporları almaya devam “ diye her kesimin benimsemesini istiyorum dedi
AK Parti İl Başkanı Murat kılıç ise, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ,Erzurum’a gerçekten farkı bir önem verdiğini belirterek ,tüm çalışmalarımızın destekçisi olacağını her aşamada belirttiğini söyledi.
İl Başkanı Murat kılıç, Üniversiteler arası Kış oyunlarının sadece bir başlangıç olduğunu asıl çalışmaların bundan sonraki dönemlerde yapılacağını sözlerine ekleyerek ,Hem kentsel dönüşüm noktasında hem de Erzurum ilinin marka şehir unvanının daha yükseklere çıkarılması noktasında tüm çalışmaların ivedilikle yapıldığını söyledi.
 

 
SP: Oyunların ne faydası oldu?
 
Çarşı, protestoya karşı..
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Ender İstanbul 16 Şubat 2011 Çarşamba 16:03

Abicim ne faydası olacak saçma Allah aşkına rezil olduk 3-4 misafir bayan ve erkek arkadaşlarımı getirdim şehrimle gurur duymak için tam bir rezalet yaşadım havaalanından indik ni cin top oynuyor bir tane servis yok şerefime yemin ederim,bir eski belediye otobüsü vardı yer yok köy otobüsü gibiydi aynen,taxiye bindik mecburen bu ne rezalettir,şehirde kimse yok yollar buz,Atlama kulelerine gitmek istedik,telsizlerde arabada mahsur kaldık izdiham anormal kalabalık millet yürüyerek üşüşmüş resmen ya

Yorumu oyla      0      0  
ömer 16 Şubat 2011 Çarşamba 14:40

evet işin içindekiler için çok karlı oldu. ama erzurum halkı için bir konser kadar faydası oldu. eğer halk kimsenin umurundaysa. şehir kazandı diyenler ya başka bir yerden bahsediyor ya da bizler başka bir kentte yaşıyoruz. erzurum bu dünya çapındaki 11 günlük organizasyondan hiçbirşey kazanamadı. haaa her zaman kazananlar hariç tabi.

Yorumu oyla      0      0  
bülent 12 Şubat 2011 Cumartesi 15:55

valla kış oyunları kış oyunları deniliyor benimde ümidim var ama inşaallah sonu iyi olur da su memeleketmiz biraz kalkınır .... ama insanların kafasının değişmesi sart bence ...öyleleri varki atlama kulelerine bakarak karnının doyacağını sanıyor... halkın biraz vasıflanması gerekiyor .... bence kendisini yetiştirmesi gerek

Yorumu oyla      0      0  
Adsız 11 Şubat 2011 Cuma 20:23

Hakkı hnıslıoğluya da bu yakışır. İşi gücü yalakalık, kimbe de demiyor ki senin Ernzurum'a bir faydan varmı? Bu güne kadar Erzurum için ne yaptın. Herşey şahsi ikballeri için yapılan lüzumsuz işler. İl başkanına Erzurumun problemlerinden bahset, işsizlikten bahset, Allah Erzurum'u bu müzminlerden kurtara...

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
SP: Oyunların ne faydası oldu?
Saadet Partisi (SP) Erzurum İl Başkanı Sedat Laloğlu, Erzurum'da düzenlenen ...
Erzurum, hayatlarını değiştirdi
Erzurum'da düzenlenen Üniversitelerarası Kış Olimpiyatları'nda tek madalya ...
Tesislere kamp yaklaşımı
Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintımar, 25. Dünya Üniversiteler ...
 
Universiade buz hokeyinin miladı oldu
Buz Hokeyi Federasyonu Başkanı Akın Kılavuz, Buz Hokeyi'nin Unıversıade ...
'İnşallah öyledir'
Erzurum Kalkınma Vakfı (Er-Vak) Başkanı Erdal Güzel, Yirmibeşinci Dünya ...
Bakan'dan eksiklik iması
Erzurum’da düzenlenen 25’inci Dünya Üniversiteler Kış Oyunları’nın bazı ...
 
Başarı ödül getirdi..
Erzurum’da düzenlenen 25. Dünya Üniversiteler Kış Oyunları’nda büyük bir ...
Universiade sınavını geçtik mi?
İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Erzurum Şube Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ferhat ...
Oyunlar bitti, sanat kaldı..
Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunları, 5 kıtadan 3 bin sporcuyu bir araya ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva