Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Erzurum’un araç varlığı 150 bin eşiğinde
Erzurum’un araç varlığı 150 bin eşiğinde
Erzurum Mart ayı 2. El Taşıt verileri açıklandı
Erzurum Mart ayı 2. El Taşıt verileri açıklandı
TCMB faizi sabit tuttu
TCMB faizi sabit tuttu
Gazze’de can kaybı 34 bin 305’e yükseldi
Gazze’de can kaybı 34 bin 305’e yükseldi
‘Kadına şiddeti normalleştirmeyeceğiz’
‘Kadına şiddeti normalleştirmeyeceğiz’
HABERLER>SPOR
4 Kasım 2009 Çarşamba - 13:33

ERZURUMSPOR İÇİN TEK ÇÖZÜM VAR!

Erzurumspor’un içinde bulunduğu hazin durumla ilgili eski Gençlik ve Spor Genel Müdürü Atalay’dan net bir çözüm teklifi var. Eski Yöneticiler yargılansın! Konuya ilişkin olarak hem 2011’i hem de Erzurumspor’u kaleme alan Posta Gazetesi Spor Yazarı Faik Gürses, köşesinde şu görüşlere yer verdi:

ERZURUMSPOR İÇİN TEK ÇÖZÜM VAR!

Erzurum, 2011 oyunları ve Erzurumspor
 
İki gün geçirdik Erzurum'da. Havaalanından kente giderken gördüğüm değişim, çağdaş bir kentin müjdesini veriyordu. Sonra tarihi mekanları gezdik. Ulu Cami, Çifte Minare. Gördüğümüz manzara ile kahrolduk. Pislik, çirkinlik adına ne varsa oradaydı. Belediye Başkanı söz verdi restorasyon için. Üzüntümüz biraz olsun hafifledi.
 
Derken Erzurumspor gündeme geldi ve aynı zamanda mazi. GSGM eski Genel Müdürü Mehmet Atalay bir açıklık getirdi yeni Erzurumspor'u yaratma adına ve "Bütün eski yöneticiler için suç duyurusunda bulunur, yeni bir yönetim atarım. Kimsede bir şey diyemez" dedi. Bu da makul bir çözümdü. Çünkü çaycı eski parayla 500 milyar almış, kulüp müdürü de bir o kadar para. Ne ala memleket değil mi?
 
Derken 2011 Universiade Oyunları için yapılan seminerde buluştuk. Burada Doğu Anadolu Gazetecileri Başkanı Feridun Özsoy'a ayrı bir teşekkür paragrafı açmam lazım. Ve tabii ki tesisler için İl Müdürü Fatih Çıntımar ile yine Mehmet Atalay'a. Kayak Federasyonu Başkanı'nı dinlerken ise başım döndü. Biz haberden şikayet ederken Özer Ayık, yılın en önemli haberlerini 30 dakikalık söyleşisi sırasında verdi. Ben "Bunları niye duyurmadınız" derken de "Haklısınız" demeyi ihmal etmedi.
 
Meğerse biz kayakta hem tesis hem de sporcu açısından nereye gitmişiz de haberimiz yokmuş. Zaten haberimiz olsa bunlar haber olurdu! Şimdilik dört milli takım, yabancı antrenörler eşliğinde yurt dışında çalışıyormuş. Ama tesisler... Gidip görmek lazım. Bize iki gün yetmedi. Yetmezdi de. 2011'den sonra Erzurum, Kış Olimpiyat Oyunları'nı da alırsa şaşırmayın. Kar külfet değil nimet getirecek kadar esnafla bütünleşmiş durumda. Yeter ki bilinçli olalım. Ama kentin daha fazla sosyalleşmesi lazım. Biraz fazla din iman öne geçmiş. O da olsun ama diğerleri de olsun. Alkışlar Erzurum'da bu yapıtları gerçekleştirip emeği geçen, didinen, uğraşan herkese. Oturup nemalananlara ise Mehmet Atalay gerekeni söyler.

 
KADEM BASTI
 
ÖZDEMİR'E TEPKİ VAR!
YORUMLAR
Toplam 9 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
yavuz güven 11 Kasım 2009 Çarşamba 00:16

Sn. Mehmet ATALAY ve Erzurum Spor'a emeği geçen değerli hemşehrilerim. Hüseyin İNAN beyefendinin söylemiş olduğu şeyler ciddi ithamlar içermekte ve yazmış olduğu şeyler dönemin idarecileri hakkında önemli açıklamar arz etmektedir. bu açıklamar kayıtsız kalmamalı geçmiş dönemde eğer hırsızlık yapılmış sa ki yapılmış...!! lütfen bu yöneticiler'e yargı yolu açılsın ve aldıkları pardon çaldıkları paralar tekrar klüp kasasına iade edilsin. erz. sporun başarısı için bu mutlaka gerçekleşmeli

Yorumu oyla      0      0  
Hüseyin İnan 5 Kasım 2009 Perşembe 21:22

ErzurumSpor Klübünün eski yöneticilerinin YARGIYA HESAP VERMELERİ gerektiği hususundaki düşüncelerinize aynen katılıyorum, hem de Kulübün eski yöneticilerinden biri olmama rağmen. Bir netice alamasam da, bu düşüncemi, dönemin mülki amirlerine ve basın mensupları vasıtasıyla da kamuoyuna açıkça deklare ettiğimi bilmenizi isterim. Saygılarımla... Hüseyin INAN

Yorumu oyla      0      0  
LOKMAN YÖRENÇ 4 Kasım 2009 Çarşamba 23:22

BUNLAR TABİKİ YARGILANSIN BUNLARLA BERABER GEZMİ POLAT'TA YARGILASIN ERZURUMU YEDİ KAYIPLARA KARIŞTI ANASINI AĞLATTILAR ERZURUM SPORUN HALA SPOR İL MİLLİ MÜDÜRÜ VALİSİ BELEDİYE BAŞKANI KIŞ UYKUSUNA MI YATTILAR NEZAMAN HESAP SORACAKMIŞLAR

Yorumu oyla      0      1  
DADAŞIM 4 Kasım 2009 Çarşamba 13:56

yahu sizin işiniz yokmu ..takım amatöre düşüyor siz neyin hesabını yapıyorsunuz bu iş neye benziyor kız geneleve düşmüş keşek dışarı çıkmasına izin vermeseydik demeya benziyor maçanız yiyorsa gidin takımı alıp başkanlık yapsanıza laf edeceğinize..

Yorumu oyla      1      0  
ufuk Arıkan 4 Kasım 2009 Çarşamba 13:53

peki diyelim bu adamların çalıp çırptıkları ortaya çıktı. o zaman ne olacak.

Yorumu oyla      0      1  
para para para 4 Kasım 2009 Çarşamba 13:52

bana kalırsa mustfa ılıcalı da yargılanmalı. bekinr ılıcaylıyı takımın başına bela eden de oydu.

Yorumu oyla      0      0  
fatih AKINCI 4 Kasım 2009 Çarşamba 13:52

Siyaset hesapları veya para götürme hesapları bu sayede ortaya çıkmış olur.

Yorumu oyla      0      0  
nazif tokacı 4 Kasım 2009 Çarşamba 13:51

Bu görüşlere katılıyorum. Eski yöneticiler hakim huzuruna çıksınlar.

Yorumu oyla      0      0  
KEMALETTİN YAVUZ 4 Kasım 2009 Çarşamba 13:51

Cemal Polat, Menaf Karagöz, Tevfik Özel, Nizam Budak, Bekir Ilıcalı, .... Keser, Cevdet Tamgaç ve Coşkun Aslan... Bunların hepsi yargılanmalı. Hesaplar didik didik edilmeli. Kim ne yemiş kim hakkıyla başkanlık yapmış açığa çıksın da kimse artık zan altında kalmasın. O zaman Erzurumspor da adam olur ve hatta yeniden birinci lige çıkar.

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
ERZURUMSPOR’UN ACINACAK HALİ
Erzurumspor hiç bir dönem olmadığı kadar kötü günler yaşıyor! Grubun averaj ...
ERZURUMSPOR TEL TEL DÖKÜLÜYOR!
Herkes seyirci. Erzurumsporun sırtından adam olanların sesi soluğu çıkmıyor! ...
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva