Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Erzurumspor 6 puanlık maça çıkacak
Erzurumspor 6 puanlık maça çıkacak
Türkiye 3 aday gösterdi
Türkiye 3 aday gösterdi
Gazze'de can kaybı 33 bin 970'e yükseldi
Gazze'de can kaybı 33 bin 970'e yükseldi
Kadına yönelik şiddetle mücadelede yeni süreç
Kadına yönelik şiddetle mücadelede yeni süreç
Çelik: 'Cumhurbaşkanımızın desteği tamdır'
Çelik: 'Cumhurbaşkanımızın desteği tamdır'
HABERLER>KÜLTÜR-SANAT
2 Şubat 2016 Salı - 11:02

EMİTT 2016’da Ilıca Gündemi

İstanbul’da bu yıl 20.si düzenlenen EMITT 2016 fuarında Erzurum’un yöresel ve kültürel değerleri ile Aziziye Belediyesi bünyesindeki Ilıca Termal Tesisleri tanıtıldı

EMİTT 2016’da Ilıca Gündemi

İstanbul’da bu yıl 20.si düzenlenen EMITT 2016 fuarında Erzurum’un yöresel ve kültürel değerleri ile Aziziye Belediyesi bünyesindeki Ilıca Termal Tesisleri tanıtıldı. Başkan Muhammed Cevdet Orhan, Erzurum’un turizm potansiyeli ve Ilıca Termal Tesisleri hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

Aziziye Belediyesi Ilıca Termal Tesisleri, EMITT 2016 - Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda tanıtıldı. İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen fuarda Erzurum tanıtım alanında yer alan Ilıca Termal Tesisleri standı katılımcıların ilgi odağı oldu. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkıları ile düzenlenen ve dünyanın beşinci büyük turizm fuarı olarak gösterilen EMITT 2016 fuarına 70’e yakın ülke katılarak, tanıtım yaptı. Bu yıl 70 bin metrekarelik 11 salonda, 4 bin 500 firmanın yer aldığı fuara 100 bine yakın ziyaretçi katıldı.

ERZURUM’UN GÖZBEBEĞİ

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Erzurum’un incisi ve gözbebeği konumunda olan bir tesise sahip olduklarını ifade ederek, “İlçemizin tanıtımı, termal tesislerimizin ulusal ve uluslararası platformlarda yer alması, ilçemiz açısından olduğu gibi şehrimiz açısından da oldukça önemli. Elimizdeki bir cevher olan Ilıca Termal Tesisleri’ni en iyi şekilde tanıtarak, ilçemiz ve şehrimiz için katma değer üretir hale getirmek ve yeni yatırımcıları ilçemize davet etmek için tanıtım çalışmalarımıza ağırlık veriyoruz.” dedi.

İLÇEMİZİN TURİZM VİZYONUNU GENİŞLETMEK İSTİYORUZ

Erzurum’un tabii ve doğal güzellikleri, tarihi ve turistik değerleri, turizm potansiyelleri ile nitelikli bir il olduğunun altını çizen Başkan Orhan, “Şehrimizin turizm değerlerini, potansiyellerini, tabii ve doğal güzelliklerini uluslararası fuarlarda tanıtarak, ilimizi ve ilçemizi cazibe merkezi haline getirmenin gayretindeyiz. Ilıca’mızda modern bir tesisimiz var ve hizmet kalitesi bakımından da standardını her geçen gün yükseltiyoruz. İlçemiz için bir cevher, bir umut ışığı ve kalkınma potansiyeli barındıran bu değerimizi en iyi şekilde tanıtmak zorundayız. Yatırımcıları ilçemize çekerek, istihdam kapılarını açmak ve ilçemizin turizm vizyonunu daha da genişletmek istiyoruz. Yaptığımız atılımlar, güzel ilçemizin kalkınma yolunda hedefine ulaşması içindir. Bu noktada Türkiye’nin bir çok ilinin yanısıra onlarca ülkenin katıldığı fuarda tanıtımın yapılması, Ilıca Termal Tesisleri’nin de bu fuarda boy göstermesini çok önemli bir adım olarak değerlendiriyoruz.” ifadelerini kullandı.

TURİZM YATIRIMCILARINA DAVET

Ilıca’nın yatırımcılar için turizm teşvik belgesi bulunan bir bölge olduğunu da hatırlatan Başkan Orhan, “Yatırım yapacaklar turizm teşvikiyle ilgili her türlü imkanlardan yararlanacakları gibi, biz de Aziziye Belediyesi olarak ilçemize yatırım yapacak her müteşebbise destek olmaya, kapılarımızı ardına kadar açmaya hazırız.“ ifadeleriyle yatırımcıları Aziziye’ye davet etti.

Öte yandan geçtiğimiz yıl da aynı fuarda boy gösteren Ilıca Termal Tesisleri’nin güzel dönüşler aldığını hatırlatan Başkan Orhan, bu yıl da yeni turizm seyahat acentalarıyla sözleşmeler imzaladıklarını sözlerine ekledi.

Fuarda Ilıca Termal Tesisleri standını ziyaret eden katılımcılara, tanıtım materyali, afiş, broşür ve kataloglar dağıtıldı.

 

 
Termalspor’dan yeni seri
 
AK Parti’den Türkmenlere yardım
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurum tarihine rölöve yaklaşımı
Erzurum Rölöve ve Anıtlar Birliği Müdürü Suat Bakır, “Rölöve ve Anıtlar ...
Sekmen’den ‘Çılgın Proje’
Sekmen, “Üniversitemizle beraber ortak yaptığımız, ‘Çılgın Proje’ diye ...
Büyükşehir, Türkiye birincisi
Büyükşehir Belediyesi Folklor Araştırma Spor Kulübü, Türkiye Halk Oyunları ...
 
Her stant ayrı umut
Ankara’daki yabancı misyon temsilcileri, DMEDD’nin geleneksel hale getirdiği ...
Kanuni Sultan Süleyman’ın Türbesi bulundu
Türk işbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı’nın (TİKA) katkılarıyla ...
ASİMDER’den ‘1915’ filmine tepki
Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneğini (ASİMDER) ...
 
Atatürk Üniversitesi’nde Sanat Evi kuruldu
Atatürk Üniversitesi kampüsü içerisinde kültür ve sanat alanında yeni ...
Dadaş Ressamın eserleri TBMM’de sergilendi
Engelliler Haftası’nda “Engel Tanımayan Fırçalar”, 12-17 Mayıs tarihleri ...
Davutoğlu: Türbelere girişte ücret alınmayacak
Başbakan Ahmet Davutoğlu, türbelere girişte para alınması olayına el attı: Artık para alınmayacak.
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva