Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
'İsrail ile ihracat ve ithalat tamamen durduruldu'
'İsrail ile ihracat ve ithalat tamamen durduruldu'
PFDK kararları açıklandı
PFDK kararları açıklandı
Tekin Yeni Müfredat taslağını değerlendirdi
Tekin Yeni Müfredat taslağını değerlendirdi
Atatürk Üniversiteli öğrencilerden Filistin’e destek
Atatürk Üniversiteli öğrencilerden Filistin’e destek
Gazze'de can kaybı 34 bin 596'ya yükseldi
Gazze'de can kaybı 34 bin 596'ya yükseldi
HABERLER>GÜNDEM
19 Mayıs 2021 Çarşamba - 14:58

Doğu Anadolu’da milli coşku yaşandı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Doğu Anadolu Bölgesi illerinde de milli coşku ve gururla kutlandı. Erzurum’da Dadaşlar, Elazığ’da Gakkoşlar milli coşkuda buluştu.

Doğu Anadolu’da milli coşku yaşandı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Doğu Anadolu Bölgesi illerinde de milli coşku ve gururla kutlandı. Erzurum’da Dadaşlar, Elazığ’da Gakkoşlar milli coşkuda buluştu.

AĞRI’DA 19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLANDI
Ağrı’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle etkinlik düzenlendi.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı töreni, Abide Meydanı'ndaki Atatürk anıtına çelenk konulması ile başladı. Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Çalgan, gençlerle beraber Atatürk anıtına çelenk sundu. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan İl Müdürü Çalgan şu ifadelere yer verdi:
“Milletimizin onur ve asaletiyle tarih sahnesinde bir defa daha şaha kalkışının başlangıcıdır 19 Mayıs. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkışı millet olarak varlığımızı güçlendiren, umutlarımızı canlandıran, yolumuzu aydınlatan cumhuriyet tarihimiz adına bir milattır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk; ülkenin içinde bulunduğu şartlar karşısında İstiklal mücadelesini başlatmak ve yeni bir devletin kuruluşu yolunda ilk adımı atmak amacıyla yola çıkarken, milletin bağımsızlık inancından ve vatan sevgisinden ilham almıştır. Düşman işgali tarafından kuşatılmış bir milletin bağımsızlık ve özgürlük ateşini yaktığı 19 Mayıs 1919, aynı zamanda tüm dünyaya haykırılan bir varoluş narasıdır.”
Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Çalgan’ın konuşmasının ardından gençler ve çocuklar çeşitli branşlarda gösteri sergilediler. Gerçekleşen törene, Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Çalgan, kurum ve kuruluş müdürleri, şube müdürleri, antrenörler, sporcular ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

BİTLİS’TE 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI

Bitlis’in Hizan ilçesinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı törenle kutlandı.

Korona virüs tedbirleri kapsamında Hizan Hükümet Konağı bahçesinde düzenlenen tören, Hizan Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Kutbettin Yakışır’ın Atatürk Anıtı'na çelenk sunmasıyla başladı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından tören sona erdi.

19 MAYIS ÇELENK SUNMA TÖRENİYLE KUTLANDI

Erzincan’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Atatürk anıtına çelenk sunuldu.

Korona virüs salgını nedeniyle kutlama programına az sayıda katılım oldu. Tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından, Gençlik Spor İl Müdürü Volkan Burak Mumcu'nun anıta çelenk sunumu ile sona erdi.

Düzenlenen anma programına Gençlik Spor İl Müdürü Volkan Burak Mumcu ve milli sporcular katıldı.

GAKKOŞLAR MİLLİ COŞKUDA BULUŞTU

Elazığ’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, pandemi nedeniyle sosyal mesafeye dikkat edilerek sade bir törenle kutlandı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıkışının 102. yıl dönümü, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Elazığ'da Covid-19 nedeniyle sade bir törenle kutlandı. Valilik önünde düzenlenen tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Sınırlı sayıda kurum temsilcisi, sporcu ve gönüllünün katıldığı törende Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren tarafından Atatürk anıtına çelenk bırakıldı.

İl Müdürü Abdulsamet Eren yaptığı açıklamada, “ 102 yıl önce ülkemizin çok da karanlık bir dönemi vardı. O dönemde Gazi Mustafa Kemal ve arkadaşları azim ve kararlılıkla 19 Mayıs 1919 tarihinde Samsun’da başlatmış oldukları meşale bugün 19 Mayıs 2021 tarihinde hala devam ediyor. Çok zor şartlarda kazanılmış bir savaşın arkasından ülkeyi teslim ettiği, gençlere armağan ettiği 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı, Atatürk’ü Anma ve Spor Bayramı hepimize kutlu olsun"dedi.

Kurum olarak çocuklar ve gençlerin geleceği için hem sosyolojik hem fizyolojik hem de psikolojik gelişimlerine katkı sunmak için birçok spor tesisi yaptıklarını yapmaya da devam ettiklerini aktaran Eren, Bu seneki programın Covid-19 pandemisi nedeniyle sosyal mesafe kuralına uyarak gerçekleştirdiklerini de aktardı.

HAKKARİ’DE 19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI

Hakkari'de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı törenle kutlandı.

Hakkari Valiliği önünde saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende, Gençlik ve Spor İl Müdürü Emin Yıldırım, Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. Yıldırım'ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından şiirler okundu, jimnastik gösterisi yapıldı. Reng-i Hakkari Sanat Topluluğunca gösteri sunulmasının ardından değişik dallarda dereceye giren sporculara ödüllerin verilmesinin ardından tören sona erdi.

Törene Vali ve Belediye Başkan Vekili İdiris Akbıyık, eşi Sevim Akbıyık, Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Tevfik Kumbasar, Cumhuriyet Başsavcısı İsmet Çınar, Adalet Komisyonu Başkanı Tuğrul Durmaz, İl Emniyet Müdürü Salavat Mete Pınar, Durankaya Belde Belediye Başkanı İsmail Demirci, Dağ ve Komando Tugay Komutan Vekili Albay Kemal Kahraman, kurum amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.

KARS’TA 19 MAYIS ETKİNLİĞİ

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla tören düzenlendi.

Hükümet Konağı önünde düzenlenen tören, Atatürk Anıtına Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün çelenginin konulmasıyla başladı.

Tören daha sonra Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla son buldu.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Koreografi düzen istiklal Marşı okunacak, Çevrimiçi gençlik söyleyişi yapılacak, etkinlikler online satranç turnuvasıyla son bulacak.

ARDAHAN'DA 19 MAYIS KUTLAMASI

Ardahan'da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı düzenlenen törenle kutlandı.

Ardahan'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla valilik bahçesindeki Atatürk anıtında çelenk sunma töreni düzenlendi.

Ardahan Gençlik ve Spor İl Müdürü Bilent Akar tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu ile başlayan program, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla sona erdi.

Törene, Ardahan Valisi Hüseyin Öner, Belediye Başkanı Faruk Demir, 25. Hudut Tugay Komutanı Tuğgeneral Berat Acar, Cumhuriyet Başsavcısı Uygur Kaan Arısoy ve öğrenciler katıldı.

IĞDIR’DA 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLANDI

Iğdır’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Atatürk anıtına çelenk sunuldu.

Iğdır’da düzenlenen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’na Iğdır Gençlik ve Spor İl Müdürü Gökhan Yavaşer ile çok sayıda kurum çalışanı katılım sağladı. Programda Atatürk anıtına çelenk sunumu ise Gençlik ve Spor İl Müdürü Gökhan Yavaşer tarafından yapıldı. Program saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla sona erdi.

YEŞİLYURT'TA 19 MAYIS ÖZEL BİR PROGRAMLA KUTLADI

Malatya’nın Yeşilyurt Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının 102’nci yılı dolayısıyla ‘Spor Etkinlikleri ve Şiir Dinletisi’ programı düzenledi. Yeşilyurt Belediyespor Kulübü sporcularının gösterileri ayakta alkışlandı.

Türk Bayraklarıyla süslenen Yeşilyurt Belediyesi Yakınca Yaşam ve Spor Merkezi önünde düzenlenen programa, Yeşilyurt Belediye Başkan Vekili İsmail Caner Kaymaz, Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Nogay ve Mehmet Cüreoğlu, Yakınca Mahalle Muhtarı Mevlüt Tunç, Yeşilyurt Belediyespor Kulübü sporcuları ve aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra programın açılış konuşmasını yapan Yeşilyurt Belediye Başkan Vekili İsmail Caner Kaymaz, “19 Mayıs 1919, Anadolu’da yeni Türk Devleti’nin fiilen temellerinin atıldığı gündür ve Türkiye Cumhuriyeti tarihimizin başlangıcıdır. 19 Mayıs, sadece Türk millî kurtuluş hareketinin başlangıcı olmakla kalmamış, yeni Türk devletinin milletler ailesi içerisindeki yerini almasını da sağlamıştır. Tüm bu sebeplerden dolayı 19 Mayıs, milletimiz için son derece önemli bir anlama sahiptir. Gençlerimiz, kendilerine armağan edilen bu günün ruhunu gerektiği gibi taşıyabilirse, Kurtuluş Savaşı’nda atılan adımlar boşa gitmemiş olacak ve güzel vatanımız daha da ileri seviyelere gidecektir. Ecdadımızın alın teri ve dökülen kanları hepimize rehber olmalıdır. Bugün sahip olduğumuz Cumhuriyetimiz, bağımsızlığımız ve demokrasimiz 19 Mayıs’ta başlatılan mücadelenin eseridir. 19 Mayıs 1919, milletimizin tarih sayfası önünde yeniden şaha kalkışının başlangıcıdır. Bu tarih tüm dünya milletlerine şunu bir kez daha göstermiştir ki; Türk Milleti bağımlı yaşamaktansa ölmeyi tercih etmektedir. Bugünkü mevcudiyetimizi ve bağımsızlığımızı şüphesiz ki o günlere borçluyuz. Tarihimizde ki dönüm noktalarından olan bu anlamlı günü Türk gençliğine armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk, gençliğe verdiği değeri ve güveni ortaya koyarak Türkiye Cumhuriyeti’nin onların omuzlarında yükseleceğini ifade etmiştir. Gençlerimizin dün olduğu gibi bugün de kendilerine tevdi edilen bu ulvi görevi yerine getireceklerine, özgürlük ve bağımsızlığımıza kast edenlere karşı her türlü imkan ve şartta ülkemizi koruyacaklarına olan güvenimiz ve inancımız tamdır. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımızı kutluyor, ülkemiz ve milletimiz için aydınlık dolu yarınlar ve daha nice yıllar temenni ediyorum. Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve aziz şehitlerimizi bir kez daha saygı, şükran, rahmet ve minnetle anıyorum” diye konuştu.

Selin Nisa Nur isimli öğrencinin okuduğu ‘19 Mayıs’ şiirinden sonra kurulan özel platformda gösterilerini sahneleyen Yeşilyurt Belediyespor Kulübü Taek-wondo, Basketbol, Kick-Boks, Masa Tenisi, Futbol ve Görme Engelliler Satranç takımı sporcuları, izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.

Ellerindeki Şanlı Türk Bayraklarıyla güzel ve duygusal anların ortaya çıkmasını sağlayan Yeşilyurt Belediyespor Kulübü sporcularına, günün anısı olarak satranç takımı ve çeşitli hediyeler takdim edildi.

Program, hatıra fotoğraf çekimiyle sona erdi.

ARGUVAN’DA 19 MAYIS KUTLAMALARI

Malatya’nın Arguvan İlçesi’nde de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlandı.

Nazım Hikmet Meydanında yapılan kutlamalar İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Yay tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunumu gerçekleştirildi. Daha sonra İstiklal Marşı okuldu ve saygı duruşunda bulunuldu.

Maske takarak ve sosyal mesafe kurallarına uyularak gerçekleşen anıt önündeki törene, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Yay, İlçe Belediye Başkanı Vekili Aktan Güler, İlçe Emniyet Amiri Mehmet Yıldırım, İlçe Jandarma Komutanı Ali Ayva, öğretmenler, vatandaşlar ve siyasi parti temsilcileri katıldı

Arguvan Şehit Tuncay Göksu Çok Programlı Anadolu Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Ünal Yaşar, günün anlam ve önemini belirten konuşmasında, “Büyük Önder Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkarak başlattığı milli mücadele Türk tarihinde önemli dönüm noktalarından biridir. Tarihi boyunca bağımsız yaşamış olan Türk Milleti’nin hür, bir şekilde yaşaması için mücadele etmesi gerektiğini bilen Büyük Önder yediden yetmişe, Anadolu insanını arkasına alarak milli mücadeleyi başlatmış ve tüm imkansızlıklara, rağmen bu mücadelede Türk Milleti başarı elde etmiştir.

Bağımsızlığımızın nasıl elde edildiğini, hangi zorluklarla kazanıldığını herkesin bilmesi gerekir. Bu açıdan Türk Milleti milli mücadele sonrası ilan edilen Cumhuriyet’imizle dünya milletleri arasındaki şerefli yerini almıştır.

Atatürk, en büyük eserim dediği Türkiye Cumhuriyeti’ni Türk gençliğine emanet etmiştir. Türk gençliği bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bu emanete sahip çıkacaktır.

Milli mücadeledeki inanç, birlik, beraberliğin her zaman örnek alınarak, aynı kararlılıkla sürdürülmesi ülkemizin başarıya ulaşmasında en büyük etken olacaktır. Bunun bozulmasına da başta Türk Gençliği olmak üzere Türk Milleti fırsat vermeyecektir.

Bayrağımız hür olarak vatan toprakları üzerinde dalgalanıyorsa, bunu borçlu olduğumuz büyük önder Atatürk başta olmak üzere bütün şehitlerimize borçluyuz. Onları rahmet ve minnetle anıyor, hayatta olan gazilerimize sağlık diliyor, tüm gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı sevgi, saygıyla kutluyorum” ifadelerini kullandı.

MALATYA’DA MİLLİ COŞKU

Türkiye genelinde olduğu gibi Malatya’da da, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ve Milli Mücadelenin 102’nci yıl dönümü dolayısıyla sosyal mesafeye uyulup, maske takılarak anıta çelenk sunuldu.

Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 102’nci yıl dönümü ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı düzenlenen törenle kutlandı. Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan tarafında kanal boyunda buluna Atatürk anıtına çelenk bırakıldı. Çelenk sunumunun ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı'nın okundu Daha sonra Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan bir konuşma yaptı. Kayhan, "Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919'da Samsun'da kurtuluş Savaşı’nı başlatmasının 102’nci yıldönümünde sizlerle toplanmış bulunmaktayız. 19 Mayıs Bundan tam 102 yıl önce, milletimizin Ya İstiklâl Ya Ölüm parolası ile çıktığı ve sonunu zaferle taçlandırdığı yolculuğun ilk adımıdır. 19 Mayıs; Tarih sahnesinde Milletimizin bir defa daha şaha kalkmasıdır. 19 Mayıs Türk Milletinin azminin ve manevi gücünün ispatıdır, Milli Egemenlik ve Milli İradenin hakimiyet günüdür, Geleceğimizin teminatı olan gençliğimize güvenin sembolüdür. 19 Mayıs ruhu Türkiye Cumhuriyeti'nin bağımsızlığını temsil ettiği gibi, bu ülkenin evlatlarının da el ele verdiği zaman her meselenin üstesinden geleceğini anlatmaktadır” dedi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs 1919'da Samsun'da tutuşturduğu kurtuluş meşalesinin, Anadolu'da elden ele dolaşmasını ve mücadelemizin 102’nci yıl dönümünü, o günkü heyecan ve coşkuyla yaşandığını ifade eden Kayhan, "Birlik ve beraberlik içinde olmanın önemini içinde bulunduğumuz şu zor günlerde daha iyi anlıyoruz. Bu yıl kutlu mücadelemizin 102’nci yılında ülkemizin yaşadığı Covid-19 sürecini de göz önünde bulundurarak sosyal mesafe kurallarına uygun kutlamalar hazırladık. Hafta içi yaptığımız birçok etkinlikle halkımıza 19 Mayıs coşkusunu yaşatmaya çalıştık” diye konuştu.

MUŞ’TA 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI

Muş’un Malazgirt ilçesinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle tören düzenlendi.

Korona virüs tedbirleri kapsamında düzenlenen törene Malazgirt Gençlik ve Spor Müdürü Tekin Karataş, kurum amirleri ve siyasi parti temsilcileri katıldı. Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından tören sona erdi.

VAN’DA 102. YIL COŞKUSU

Van'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı düzenlenen törenle kutlandı.

Van Valiliği tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle tören düzenlendi. Valilik binası önünde düzenlenen törende Gençlik ve Spor Müdürlüğü çelenginin Atatürk Anıtı'na sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından, günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı. Tören, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mesajının okunmasıyla son buldu.

Törene Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yüksel Yiğit, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, Cumhuriyet Başsavcısı Vekili Lütfi Boyalı, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri ile sporcu öğrenciler katıldı.

 
Tarihi mekanlarda 19 Mayıs sinerjisi
 
‘Kardeşim dahi olsa cezasını versinler’
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Oltu’da 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı töreni
Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Erzurum’un Oltu İlçesi’nde çelenk sunumu ile kutlandı.
Pasinler'de 19 Mayıs kutlaması
Pasinler ilçesinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı'nın ...
Erzurum'da 19 Mayıs coşkusu
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ve Gençlik Haftası Erzurum’da ...
 
Yaşar’dan 19 Mayıs mesajı
Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor ...
Erzurum vaka sayısında Türkiye’de ilk sırada !!!
Erzurum’da her 100 bin kişide haftalık vaka sayısı 192,28 oldu. Erzurum ...
Erzurum genç nüfusta 11’inci sırada
DOSİAD - 2020 yılı ADNKS sonuçlarına göre nüfusu 758 bin 279 olan Erzurum’da ...
 
Vali Memiş’ten 19 Mayıs kutlama mesajı
Erzurum Valisi Okay Memiş, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ...
Erzurum’da ‘Bir Diriliş Destanı eTwinning projesi
Palandöken Yıldızkent Nafizbey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Muhasebe ...
Esendere Sınır Kapısı açıldı
Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde 14 aydır kapalı olan Esendere Sınır Kapısı yeniden açıldı.
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva