Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Cumhur İttifakı MHP İftarında buluştu
Cumhur İttifakı MHP İftarında buluştu
Erzurum’da 2 ayda 48 şirket kuruldu
Erzurum’da 2 ayda 48 şirket kuruldu
‘646 terörist etkisiz hâle getirildi’
‘646 terörist etkisiz hâle getirildi’
'Türkiye ekonomisi en çok büyüyen ekonomi'
'Türkiye ekonomisi en çok büyüyen ekonomi'
Erdoğan’dan birlik ve beraberlik mesajı
Erdoğan’dan birlik ve beraberlik mesajı
HABERLER>POLEMÄ°K
14 Şubat 2014 Cuma - 00:45

Bu da yerel meclis kavgası

AK Parti’nin İlçe Belediye Meclis Üyeleri partide ciddi rahatsızlıklara yol açmış gözüküyor.

Bu da yerel meclis kavgası

Şu an parti yönetiminde olanlardan bir kısmı başta olmak üzere, önceki dönemlerde görev almış AK Partililer isyan halindeler.

Belirlenen meclis üyelerinin büyük kısmının Erzurum’un sorunlarını bilmeyen ve çözüm öneremeyecek yapıda insanlardan oluştuğunu söyleyen partililer, “Seçilenlerin tek ölçüsü birilerinin yakını olmalarıdır. Araştırın bakın, Recep Akdağ, Muhyettin Aksak, Fazilet Çığlık ve Adnan Yılmaz’ın referans olduğu isimleri göreceksiniz. Yine araştırın görecekseniz ki, bunlardan bir kısmı daha önce AK Partiye oy vermemiş, hatta Genel Başkanımıza hakaret varan sözler etmiş isimler. En kötüsü de, belirlenen isimlerin neredeyse tamamına yakını için söylenebilecek şeylerden birisi de, “5 oy getirebilecek” çevresi olmayanlardır” değerlendirmesinde bulundular.

TANFER DE RAHATSIZ

Eski İl Başkanı Hüseyin Tanfer’in de, belirlenen adaylar için ciddi eleştiriler getirdiği ve bu konuda bir gazeteciye,  “bu liste başkanları çalıştırmaz” diyerek tepkisini dile getirdiği söyleniyor. Kendisine yakın isimlerden hiçbirinin listeye konmamasını da eleştiren Tanfer, Bülent Taşkesenlioğlu, Cemil Uygur, Cavit Subaşıgil, Nimet Aydemir, Bünyamin Arslan ve daha bir çok partiye emeği geçen, faydalı isimlerin olmamasını, 'eksiklik' olarak değerlendiriyor. Öte yandan Hüseyin Tanfer, listelerde Recep Akdağ ile, Adnan Yılmaz’ın tesirli olduğunun altını çizerek, “Muhyettin Aksak’ın hiçbir müdahalesi yok” diyor.

BASIN’DA DİLE GETİRİLEN TEPKİLER

Yerel Basın’da da belirlenen isimler noktasında ciddi rahatsızlıkların olduğu gözlenirken, konuya ilişkin internet medyasında ayrıntılı bir yazı kaleme alındı. Erzurumgundem.com haber sitesinde yer alan “DERİN LOBİ” isimli köşe konuyu ayrıntısıyla ele alarak, hem milletvekilerine hem de İl Başkanı Kılıç’a ağır eleştiriler de bulunuyor.

“Başta göreve defalarca talip olduğunu söyleyen ama Genel Merkez'in  uygun görmemesi neticesinde Büyükşehir Belediye Başkanı olamayan  İl Başkanı Murat Kılıç'ın  Ankara'dan dönüp  ayağının tozuyla yaptığı basın toplantısında ''Erzurum'un on yıl kaybettiğini '' ifade etmesi hem Genel Başkanın tercihine hem de milletin iradesine yaptığı saygısızlık kayıtlara geçmişti.

İl yönetimi ve kendisini destekleyen  milletvekileri talihsiz açıklamayı soğutmuş ,bu başarısızlık  zorda olsa kabullenilmiş ve sineye çekilmişti.” Değerlendirmesiyle, yapılan listelerde İl Başkanının müdahalesine örtülü bir eleştiri getiriliyor.

Yazının tamamını http://www.erzurumgundem.com/ayhan-ustem-derin-lobi-/YazarDetay/392 linkten okuyabilirsiniz.

 
Yılma Durak Sert Çıktı!
 
Bakan oğlu Barış’ın ‘üç-beş kuruş’ dediği 1.2 milyon dolar çıktı!
YORUMLAR
Toplam 10 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ahmet 15 Şubat 2014 Cumartesi 08:04

duydunuzmu akp meclis üyeleri açıklanmış en gülüncü bayram Bektaş listede yokmuş ve kendince osman çakır bitti diyerek içini ferahlatıyor sana sormazlarmı bayram bey 10 yıldır nerdeydin attığın imzaların hesabını vermeyi düşünmüyormusun inşallah kim kimler tek kuruş halkın yetimin hakkını çarçur etmişse önce ALLAH (CC) sorsun burunlarından fitil fitil gelsin sandıkdada bunların kötü yönetimine red demesse diyecek hiçbirşeyimiz yok bizler ak partiye oy vermiyoruz osman çakırın çarkının dönmesine oyumuzu vereceğiz o halde ak partiye verilen her oy osman çakırın şirketine kazanç olarak geri dönecektir bizler yerel yönetimlere siyasi bakmıyoruz aramızda binlerce akp li MHP li saadetli, bbp li var bizler oylarımızı osman çakıra dur demek için oylarımızı av Mehmet altana hizmet için vereceğiz artık ispir belediyesi hiçbir şirketin geçim kaynağı olmayacaktır ispirde artık demokrasi kazanacak kardeşlik kazanacak hiç bir belediye başkanı bundan böyle ispir halkını küçük göremeyecektir baskı imparatorluğu kuramayacaktır iktidarı bahane edip dış güçler diyip paralel diyip ispir halkını kandırmaya gelmesinler bizler artık osman çakırı o koltukda görmek istemiyoruz çünkü o koltuğu yıllarca şirket koltuğu gibi kullandı herkes bunun farkında osman çakırın akp adaylık sürecci herkesin malumudur o halde ispir belediyesi ispirlilerin eline geçme zamanıdır bütün oy kullanan kardeşlerimize vereceği oyu önce düşünsünler 10 yılın hesabını yapsınlar tefekkür etsinler sandığa gitsinler bakacaksınızki sandıklardan kardeşlik çıkmış ,hoşgörü çıkmış adalet çıkmış şimdiden hayırlı olsunseçim bitti hepimiz bir aileyiz ötekileştirme yok hizmet herkese av. memet altan yolun açık olsun üç hilalin altına mührümüzü vuruyoruz saltanata son diyoruz

Yorumu oyla      1      0  
Partili 14 Şubat 2014 Cuma 09:40

anketci bey Ak Partide senin gibi düşünenlere yer yok zaten sen git Hocanın elini eteğini öp, Ak partiden sizler tek tek ayıklanacaksınız yola devam edeceğiz inşallah, Türkiyenin önünü kesenlerden Sivil darbecilerden Halk sandıkta hesap sorar

Yorumu oyla      5      0  
Doğrucu Dadaş 14 Şubat 2014 Cuma 07:57

Muhyettin Aklı sıra cemaatçilikten kurtulmaya çalıştı ama Pensilvanyaya İl Başkanı ve Aziziye belediye başkanıyla yaptığı ziyaretler herkesin bildiği şeyler. Onun için Tayyip Erdoğan artık Onlara güvenmez. Recep Akdağ'da menzilci olduğundan onada güvenmez. Bir kalıyor Adnan Yılmaz Kırkıncı cemaatinden olduğu için Başbakan ona sonuna kadar güvenir. Bu arada Fazilet Hanımında Fetullahçı olduğu söyleniyordu ne oldu hiç ses yok.

Yorumu oyla      7      2  
Üstün Bahriyeli 14 Şubat 2014 Cuma 07:52

Tanferin adamları dedikleriniz geçen seçimde vallahda billahda AK Partiye oy vermediler MHP'ye çalıştılar. Şimdi onlar yok diye oyum AK Partinin. Haa tanfer oyunu kime verdi o seçimde ve buseçimde kime verir. MHP'yeeeeeeeeeeeeee

Yorumu oyla      8      0  
anketçi 14 Şubat 2014 Cuma 07:48

Daha önce AK Partiye oy vermiş birisi olarak bu seçimde fethullah hocaya yapılanlardan dolayı oy vermiyeceğim. kimi meclis üyesi yaparsa yapsınlar umurumda değil.

Yorumu oyla      3      7  
Muhsin Kaya 14 Şubat 2014 Cuma 07:45

Yav bırakın meclisi bir defa kartalda başkanlık yapmış bir adam onlara papuç bırakır mı? Figüran olacak hepsi ve oturup gün dolduracaklar.

Yorumu oyla      9      0  
AK Dadaş 14 Şubat 2014 Cuma 07:44

Bu listeleri yapanların Erzurum diye bir hesapları yokki, haberde söylenenler çok doğru. Ne olacak Fethullah Hoca Cemaati gidiyor menzilciler duruyor. Onlarda yarın öbürgün Başbakana ihanet edeceklerdir. Zaten ediyorlar. Bunların öbür dünyada yeri yok.

Yorumu oyla      9      0  
AK Dadaş 14 Şubat 2014 Cuma 07:40

Bu listeleri yapanların Erzurum diye bir hesapları yokki, haberde söylenenler çok doğru. Ne olacak Fethullah Hoca Cemaati gidiyor menzilciler duruyor. Onlarda yarın öbürgün Başbakana ihanet edeceklerdir. Zaten ediyorlar. Bunların öbür dünyada yeri yok.

Yorumu oyla      9      0  
Ayten Akboğacılar 14 Şubat 2014 Cuma 07:38

Nimet Aydemir'in konulmamasına çok sevindim. Çünkü onun derdi parti değil. Anladınız mı?

Yorumu oyla      8      0  
Tosun PAŞA 14 Şubat 2014 Cuma 07:37

Yav bir defa bu tanferin söz söylemeye ne hakkı var. İsimleri sayılanların çoğu zaten AK Partiye oy vermiyorlar. Şimdikilerin kim olduğunu bilmem de, geçmiştekilerin bir işe yaramadığı ortada.

Yorumu oyla      9      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Akit'e Hakan tepkisi
Yeni Akit, Van'da ölen 1,5 yaşındaki Muharrem'in cesedinin çuvalla taşınması ...
Ala'ya ağabey önerisi
Milli Türk Talebe Birliği Derneği Başkanı ve Eski Demokrat Parti Erzurum ...
Bu yüzden mi silindiler!
Takvim Gazetesi Cemaate yakın 400 ismin silindiğini açıklayınca Dadaş ...
 
Kavgaya AK Pencereden farklı bakış!
Cemaat’in desteğiyle oluşturulan TUSKON’a bağlı DASİDEF’in eski başkanı ...
Ülkücü Yazar MHP'yi bombardımana tutta
Ülkücü yazar Sebahattin Önkibar Aydınlık Gazetesindeki köşesinden MHP ...
AK Parti’de ne baş belli ne son!
Öteden beri var olan ve İl Başkanı Murat Kılıç’ın Büyükşehir Belediye ...
 
AK Parti'de İlginç beklenti
Pensilvanya’da ikamet eden Fethullah Gülen Hocaefendi’yi ziyaret eden ...
Pensilvanya Erzurum Hattı mercek altında
AK Parti ile Fethullah Gülen Cemaati arasındaki kavganın boyutları her ...
Çok daha kötüye gidiyor!
Beyler uyanın lütfen ülkemiz çok kötü bir noktaya gidiyor. Kimse bu işi ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva