Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Akar’dan terörle mücadelede kararlılık vurgusu
Akar’dan terörle mücadelede kararlılık vurgusu
Yumaklı: 'Dünyanın 117 ülkesine tohum ihraç ediyoruz'
Yumaklı: 'Dünyanın 117 ülkesine tohum ihraç ediyoruz'
Yerlikaya: 'Türkiye'nin huzur için varız'
Yerlikaya: 'Türkiye'nin huzur için varız'
Kurtulmuş’tan şefkat ve merhamet vurgusu
Kurtulmuş’tan şefkat ve merhamet vurgusu
‘PKK'yı kıpırdayamaz, eylem yapamaz hâle getirdik'
‘PKK'yı kıpırdayamaz, eylem yapamaz hâle getirdik'
HABERLER>GÜNDEM
23 Ekim 2017 Pazartesi - 10:14

Bozdağ'dan Ovit vurgusu

Bozdağ, "Bizden önce hükümet bir tünel yapmayı beceremedi. Şimdi ne tüneller yapılıyor. Siz biliyorsunuz Bolu tünelini biz yaptık, Ovit, Marmaray, Avrasya’yı biz yaptık. Dağların altından denizin dibindeki karayı bulup onun altından tüneller geçirdik de bu millete bu devlete ihanet mi ettik?” dedi.

Bozdağ dan Ovit vurgusu

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, "Bizden önce hükümet bir tünel yapmayı beceremedi. Şimdi ne tüneller yapılıyor. Siz biliyorsunuz Bolu tünelini biz yaptık, Ovit, Marmaray, Avrasya’yı biz yaptık. Dağların altından denizin dibindeki karayı bulup onun altından tüneller geçirdik de bu millete bu devlete ihanet mi ettik?” dedi.
Ağrı Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen Ağrı 6. Olağan Merkez İlçe Kongresi'ne Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, AK Parti Ağrı Milletvekili Cesim Gökçe, AK Parti İl Başkanı Abbas Aydın, AK Parti Ağrı 24. Dönem Milletvekili Ekrem Çelebi, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, AK Partili üyeler ve vatandaşlar katıldı.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan programda Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yayınladığı videolu mesaj izlendi.
Programda konuşan Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, AK Parti kongrelerinin diğer parti kongreleri gibi kavgalı ve gürültülü bir şekilde olmadığını söyledi. Bozdağ, AK Parti kongrelerini demokratik bir şekilde bayram havasında yapıldığını kaydetti. 2019 seçimlerine giderken AK Parti Ağrı teşkilatının işlerinin hiç de kolay olmadığını vurgulayan Bozdağ, "Sadece bir ilin bir ilçenin veya bir bölgenin veya birkaç bölgenin değil, Türkiye’nin tamamının partisidir, AK Parti. Baktığınız zaman partilere CHP’ye bakın bazı kıyı şeridi illerimizde ve bazı içerideki illerimizde var. MHP’ye bakın nokta nokta bazı yerlerde var. HDP’ye bakın bazı illerde ve birkaç bölgede var. Ama Türkiye’nin her yerinde var olan bir parti AK Parti dışında maalesef yok. Her yerde teşkilatlı olan her yerde halkın seçtiği temsilcileri olan 81 ilin neredeyse tamamında milletvekili olan tek parti AK Parti’dir. Bu şunu ifade ediyor. Biz milletin ortak dilini yakalamışız. Milletin ortak hissiyatını, duygusunu yakalamış bir partiyiz" şeklinde konuştu.

"AK Parti bugün Türkiye’nin birliğinin dirliğinin çimentosudur"
AK Parti’nin Türkiye’nin çimentosu olduğunu dile getiren Bozdağ, "AK Parti bugün Türkiye’nin birliğinin dirliğinin tamda çimentosudur. Çok net söylüyorum. AK Parti’yi Türkiye’nin siyasi hayatından şöyle bir çekin siyasal olarak paramparça olmuş bir Türkiye haritası göreceksiniz. Hani seçim sonuçları açıklandığında akşamları haritalar renklere boyanır ya, kim nerede neyi aldı, siz o renklerin içerisinden milletimizin AK Parti’ye verdiği rengi çekip aldığınız zaman Türkiye’nin siyasi tablosu maalesef Türkiye açısından bir felaket tablosudur. İşte bu milleti birleştiren bu siyasal hareket bu salonda olan ve bu salonda olanların siyasal anlayışını temsil edenlerin hareketidir. Allah hepinizden razı olsun ki Türkiye’mizin birliğinin dirliğinin sigortası olan bir hareketin mensubu ve böylesi bir harekette vazife almakta tereddüt göstermemeniz" şeklinde konuştu.
Türkiye’nin her iline üniversite yaptıklarını anlatan Bozdağ, hızlı trenlerle Türkiye’nin illerini birbirlerine bağladıklarını belirtti. Bozdağ, "Hani CHP’liler diyor ya ’10 yılda demir ağlarla ördük Türkiye’yi’ bir bak bakalım şu 16 yılda demir ağlarla nasıl örüldü Türkiye, birbirine bağlandı ve muhteşem bir, noktaya doğru gidiyor. 26 havaalanını 54’e çıkardık. Zenginlerin bindiği hem de her zenginin binemediği havayolu şimdi, gariban Ağrılının binebildiği bir hava yoluna halkın yoluna Recep Tayyip Erdoğan ve arkadaşları dönüştürdü de bu millet bu devlete ihanet mi etti? Bolu tüneli vardı patates mi koyalım yada başka bir depo mu yapalım diye konuşuyorlardı. Bizden önce hükümet vardı ya bir tünel yapmayı beceremediler. Şimdi ne tüneller yapılıyor. Siz biliyorsunuz bolu tünelini biz yaptık, Ovit, Marmaray ve Avrasya tünellerini biz yaptık. Dağların altından denizin dibinde ki karayı bulup onun altından tüneller geçirdikte bu millete bu devlete ihanet mi ettik?" dedi.

 
Aktay: “Türkiye’ye çok yoğun bir yatırım ilgisi var”
 
Son bir hafta içinde 64 terörist etkisiz hale getirildi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Azizoğlu Şehit Ailesinin acısını paylaştı
Azizoğlu, Hakkâri İli Çukurca İlçesinin Irak sınırına yakın Zer Tepe bölgesinde ...
Büyükşehir'de Muhtarlar Zirvesi
Erzurum Muhtarlar Dernek Başkanı Cemal Korkmaz ve kentte görev yapan mahalle ...
Muhtarlar günü Erzurum’da kutlandı
Türkiye’de ilk defa bu yıl kutlanmaya başlanan Muhtarlar günü kapsamında ...
 
Oltu’da Muhtarlar Günü kutlandı
Bu yıl ikinci kez kutlanan 19 Ekim Muhtarlar Günü, Atatürk Anıtı önündeki ...
ATAVET 1. Uluslararası Katılımlı Öğrenci Kongresi Atatürk Üniversitesinde Gerçekleştirildi
Kongreye, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, Girit Üniversitesi ...
Şehidi on binler uğurladı
Erzurumlu Şehit Piyade Uzman Çavuş Adem Gezer on binlerin katıldığı törende, ...
 
'İlk resmi tren 30 Ekim’de gelecek'
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Bakü-Tiflis-Kars ...
Erzurum şehidini karşıladı
Hakkari’deki hain tuzakta şehit düşen Uzman Çavuş Adem Gezer’in cenazesi ...
Eğilmez: 'Peşmergeler cepheyi bırakıp kaçtı'
Eğilmez, Türkmenlerin, Arapların ve Kürtlerin birlikte yaşadığı kenti ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva