Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
1. Ligde Erzurumspor özel sinerji oluşturdu
1. Ligde Erzurumspor özel sinerji oluşturdu
Hakem Akademisinden, 81 İlde Eğitim uygulaması
Hakem Akademisinden, 81 İlde Eğitim uygulaması
TCMB yılsonu TÜFE beklentilerini paylaştı
TCMB yılsonu TÜFE beklentilerini paylaştı
Bolat: 'Dış ticaret açığı geriledi'
Bolat: 'Dış ticaret açığı geriledi'
Gazze’de can kaybı 34 bin 535’e yükseldi
Gazze’de can kaybı 34 bin 535’e yükseldi
HABERLER>GÜNDEM
26 Ekim 2009 Pazartesi - 11:27

Borsa'dan Tarım Zirvesi

Erzurum’un üst düzeydeki yönetim kadrosu, Ticaret Borsası tarafından organize edilen kahvaltılı bir toplantıda bir araya geldi. ETB Başkanı Hınıslıoğlu, şehrin tarım ve hayvancılık potansiyellerinden bahsederek, “Ekonomik manadaki kurtuluşumuzu, tarım ve hayvancılık ve bu sektörlere dayalı sanayiyle gerçekleştirebiliriz.” dedi.

Borsa dan Tarım Zirvesi

 

Erzurum’un üst düzeydeki yönetim kadrosu, Ticaret Borsası tarafından organize edilen kahvaltılı bir toplantıda bir araya geldi. AK Parti Erzurum Milletvekili Muzaffer Gülyurt, Vali Sebahattin Öztürk, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak’ın hazır bulunduğu kahvaltılı toplantıya, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Selami Altınok, Tarım İl Müdürü Bektaş Erdoğan, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Rasim Fırat, daire müdürleri ve STK temsilcileri katıldı.
//HINISLIOĞLU SUNUM YAPTI
Kahvaltılı sohbet toplantısının açılış konuşmasını yapan Erzurum Ticaret Borsası Başkanı Hakkı Hınıslıoğlu, şehrin tarım ve hayvancılık potansiyellerinden bahsederek, “Ekonomik manadaki kurtuluşumuzu, tarım ve hayvancılık ve bu sektörlere dayalı sanayiyle gerçekleştirebiliriz.” dedi. Kentin yönetimini üstlenmiş olan kurmay kadroların, bulunan her fırsatta bir araya gelmeleri, kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle sık sık istişare etmeleri gerektiğini vurgulayan Hınıslıoğlu, her türlü engelin, ancak güç ve el birliğiyle aşılabileceğini dile getirdi.
//HÜKÜMETİN YAKLAŞIMI
Sohbet toplantısında, Milletvekili Gülyurt tarafından, hükümetin tarım ve hayvancılığa yönelik olarak uyguladığı politikalar dile getirilirken, Erzurum Valiliği görevine henüz başlayan Sebahattin Öztürk ise, sorunların çözümüne ilişkin bir yol haritası çıkarılması bakımından sık sık bir araya gelmenin faydalı olacağı görüşünü savundu. Daha sonra konuşan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler ise, ETB Başkanı Hınıslıoğlu’nun dile getirdiği tarım ve hayvancılık potansiyelinin değerlendirilmesi gerektiğini kaydederek, “Erzurum, tarım ve hayvancılık şehri, fakat buna mukabil Türkiye genelinde bir-iki örnek dışında markalaşmış ürünümüz bulunmuyor. Bu üzücü bir durumdur.” dedi.
//BÜYÜKŞEHİR’İN TARIMA KATKISI

Erzurum’a yeni bir hayvan pazarı ve beraberinde et entegre tesisleri kazandırılması için Büyükşehir Belediyesi olarak bir takım çalışmalarının bulunduğunu vurgulayan Başkan Küçükler, “Amacımız, Erzurum’a ait marka ürünleri çoğaltmaktır. Bugün hayvancılık bölgesi olan ilimizin neden bir sucuk, pastırma, ya da salam markası bulunmasın ki! Bu olmayacak bir şey değil. Biz, tüm enerjimizi bu yönde yoğunlaştırarak, Erzurum’a marka tarım ve hayvancılık ürünleri kazandırmaya çalışacağız.” diye konuştu.

 
Çat'ta Şehitlere dua, teröre lanet yağdı
 
Dış Politika Paneli
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
CEM ATMACA 29 Ekim 2009 Perşembe 11:23

Borsa başkanı belkide ben doğmadan önce borsa başkanlığına başlamış bir isim.Bunca yıldır hayvancılık için ne yapmış ya da ne yapabilmişki bu gün çıkıp kurtuluş reçeleri açıklıyor.Allah aşkına yaaa utanmak nasıl bir şey.Dadaştv nin üstlendiği misyona hiç uygun düşmeyen bir haber. Bu haberin hemen buradan kaldırılmasını talep ediyorum.Kendisini kurtarma mücadelesi içerisinde olanlar milleti kurtaramaz.Kendisini kurtarma mücadelesi içerisinde olanlar topluma öncü olamaz.

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Çat'ta Şehitlere dua, teröre lanet yağdı
Erzurum’un Çat ilçesine bağlı Yavi Beldesi’nde PKK’ya lanet yağdırıldı. ...
ERZURUM'A ZIRNIK YARARI OLMADI!
Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü bir Erzurumlu. Yaklaşık 6 yıldır ...
BU MU İNSANLIK!
Erzurum'un Palandöken ilçesinde yaşayan Arslanoğlu ailesinin 4 ferdi, ...
 
UZUNDERE'DE GARİP ŞEYLER OLUYOR!
Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ'ın Erzurum Uzundere ziyaretinde Belediye ...
Uzundere Festival'de Marka ilçe
“Uzundere Bal-Ceviz Festivali ve Aşık Mahiri’yi Anma Şenlikleri”, Uzundere ...
Tefeci operasyonunda 4 tutuklama
Erzurum'un Hınıs ilçesinde liderliğini İl Genel Meclis Üyesi S.Y'nin yaptığı ...
 
Yeniden taş yapılı evler
Yakutiye İlçe Belediyesi tarihi dokunun yoğun olduğu bölgeler ile eski ...
CHP'Lİ MİLLETVEKİLİNİN BİLDİĞİ ŞEY NE?
CHP Ardahan Milletvekilinin "Vali'ye Komplo yapıldı" iddiasının altında ne var?
ERZURUM POLİSİNDEN BÜYÜK BAŞARI... EL-KAİDE'YE DARBE...
Erzurum Polisinden El Kaide terör örgütüne yönelik başarılı operasyon.
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva