Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Akar’dan terörle mücadelede kararlılık vurgusu
Akar’dan terörle mücadelede kararlılık vurgusu
Yumaklı: 'Dünyanın 117 ülkesine tohum ihraç ediyoruz'
Yumaklı: 'Dünyanın 117 ülkesine tohum ihraç ediyoruz'
Yerlikaya: 'Türkiye'nin huzur için varız'
Yerlikaya: 'Türkiye'nin huzur için varız'
Kurtulmuş’tan şefkat ve merhamet vurgusu
Kurtulmuş’tan şefkat ve merhamet vurgusu
‘PKK'yı kıpırdayamaz, eylem yapamaz hâle getirdik'
‘PKK'yı kıpırdayamaz, eylem yapamaz hâle getirdik'
HABERLER>HAYATıN İÇÄ°NDEN
16 Eylül 2019 Pazartesi - 13:37

AÇSH’de ‘Eğitim’ gündemi

Aile Çalışma Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Atatürk Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğünde, yeni eğitim öğretim yılının açılışına ilişkin istişare toplantısı düzenlendi.

AÇSH’de ‘Eğitim’ gündemi

Aile Çalışma Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Atatürk Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğünde, yeni eğitim öğretim yılının açılışına ilişkin istişare toplantısı düzenlendi.

Atatürk Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğünde düzenlenen toplantıya Aziziye İlçe Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Töremen, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Cemil İlbaş, AÇSH İl Müdür Yardımcıları Tamer Ekinci, İsmet Erdal, Şube Müdürleri Cevat Çimen, Bekir Gezer, Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Derya Öcal, Aziziye İlçe Müftüsü Ebubekir Bayrak, Vehbi Efendi Camii İmam Hatibi Ömer Daşdan, Yurt Ay Der Başkanı Yunus Uzun, Sağlık İş Sendikası Başkanı Cihat Çoruh, Eğitim Yöneticileri Derneği İl Başkanı Çetin Şengül, Olimpik Hazırlık Merkezi İl Koordinatörü Murat Tanas, İlçe Halk Eğitim Müdürü Harun Ilıcalı, Yakutiye Gençlik Merkezi Müdürü Züküf Yılmaz ve Okul Müdürleri Adnan Selvitopu, Eren Kutlu Yılmaz, Mustafa Albayrak, Ayhan Yanık, Hüseyin Aydın, Nesimi Güngör, Zafer Kofoğlu, Öztürk Bastem, Yasemin Calp, ÇEKOM Müdür Yardımcıları Tayfun Şengül ve Aziziye SHM Müdürü Muhsin Aslan ve çocuklar katıldı.

Toplantı Vehdi Efendi Cami İmamı Ömer Daşdan’ın Kuranı Kerim tilavetiyle başladı.

Daha sonra söz alan AÇSH İl Müdürü Cemil İlbaş, toplantıda yaptığı konuşmada, yeni eğitim öğretim döneminde kurumlar arası koordinasyonun önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, koruma ve bakım altındaki çocukların yetenekleri alanında yönlendirilmesi açısından eğitim kurumlarına önemli görevler düştüğünü ifade etti.

Toplantıya katılan kurum yöneticilerine teşekkür eden İlbaş, “Yarınlarımızın teminatı sevgili yavrularımız değerli öğretmenlerimizin ellerinde şekillenecek ve bilgi çağına damgasını vuracak bu beyinlere öğretmenlerimiz yön verecektir. Bu açıdan çocuklarımızın eğitimlerini çok önemsiyoruz, okul başarılarının yanında müftülüklerimizden dini eğitim almalarıda bizler için çok önemli, bu açıdan böylesine önemli bir toplantıyı düzenledik. Çocuklarımıza önemli imkanlar sağlıyoruz, sosyal sportif ve kültürel alanda gelişmelerini sağlamak için yoğun gayret içerisindeyiz. Toplantımıza iştirak eden ve kurum çalışmalarımıza destek veren tüm yöneticilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra söz alan Atatürk Çocuk Evleri Sitesi Müdür Yardımcısı Süleyman Tanas ise ilçedeki okullarla iş birliği içerisinde olduklarını belirterek, şunları söyledi:

“Çocuklarımız okula başlamadan önce okullara ziyaretlerimiz gerçekleştirdik, eğitim öğretim hizmetleri sürerken okullarımıza ziyaretlerimiz devam edecektir. Okul ve Kurum İlişkilerimiz kurum yönetiminin seçkin kadrosuyla kurum öğretmelerimiz etkin zaman planlaması ile çocuklarımızın okula olumlu öğrenme tutumları ile güdülenmiş şekilde gitmelerini de sağlayacaktır. Yıllar önce yetiştirme yurdunda çalışmaya başladım, o zamanla bugünkü imkanlar arasında büyük farklar var, O yıllar iş adamlarından yardım toplayarak çocuklarımızın bakımını sağlıyorduk ancak son yıllarda çocuklarımıza büyük imkanlar sağlandı. Toplantımıza katılan tüm yöneticilerimize teşekkür ederim.”

Toplantı okul müdürlerinin görüş ve önerileri ile devam etti. Toplantı sonunda Aziziye İlçe Müftüsü Ebubekir Bayrak, yeni eğitim öğretim döneminin başarılı geçmesi için dua etti.

Daha sonra Atatürk Çocuk Evlerini ziyaret eden okul müdürleri, yapılan hizmetlerin takdire şayan olduğunu belirterek, çocuk evlerinin imkanlarının her geçen gün gelişmesinin sosyal hizmet alanındaki başarıdan kaynaklandığını ifade ettiler.

 
Saraçoğlu: “Yerel tohumlarımız bizim milli kaynaklarımız”
 
5 ilde uyuşturucu operasyonu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurum’da binlerce kişiye aşure dağıtıldı
Erzurum’da Muharrem Ayı münasebetiyle Cumhurbaşkanlığı himayesinde cuma ...
Ormanlar için sanatlı hassasiyet
Kavukçu, orman yangınları üzerinde bilinç oluşturmak ve bu konuda farkındalık ...
Spor Sokağı Projesi ilgi buldu
Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün organize ettiği Spor Sokağı projesi ...
 
Jandarma Trafik ekiplerinden okul servislerine denetim
Horasan ilçesinde 2019-2020 eğitim öğretim yılının başlangıcıyla birlikte ...
Aşkale Belediyesi’nden aşure ikramı
Aşkale Belediyesi, Muharrem Ayı vesilesi ile Merkez Camiinde ikindi namazı ...
Mülteci çocuklara ‘Sıfır Atık Projesi’ semineri
Sıfır Atık Projesi” kapsamında Çocuk Hakları Erzurum İl Temsilciliği tarafından ...
 
‘Vatan secde edilen yerdir’
Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, babası 59. ...
Türkiye’de ilk sırada
Türkiye'nin 11. sakin şehri olarak bilinen Uzundere’deki Tortum Gölü üzerine ...
Çifte sıcakta "Ekmek" mesaisi
Doğu Anadolu’da, kışın bozulan yollar kara yolları ve İl Özel İdaresi ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva