Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Erzurumspor 6 puanlık maça çıkacak
Erzurumspor 6 puanlık maça çıkacak
Türkiye 3 aday gösterdi
Türkiye 3 aday gösterdi
Gazze'de can kaybı 33 bin 970'e yükseldi
Gazze'de can kaybı 33 bin 970'e yükseldi
Kadına yönelik şiddetle mücadelede yeni süreç
Kadına yönelik şiddetle mücadelede yeni süreç
Çelik: 'Cumhurbaşkanımızın desteği tamdır'
Çelik: 'Cumhurbaşkanımızın desteği tamdır'
HABERLER>SÄ°YASET
2 Nisan 2019 Salı - 17:11

Aydın, Yakutiye seçim sürecini değerlendirdi

Ak Parti Yakutiye İlçe Başkanı Aydın, "Uçar başkanımız ile Yakutiye ilçemizde yüzde 70 oranında oy aldık, 27 meclis üyesi çıkardık.’ dedi

Aydın, Yakutiye seçim sürecini değerlendirdi

Cumhur İttifakının Ak Parti Yakutiye Belediye Başkan adayı Dr. Mahmut Uçar ve Yakutiye İlçe Başkanı Recep Aydın, çalışma süreci ve sandıkta elde ettikleri başarılarıyla rekor kırdılar. 28 Ocak'ta başlayan seçim çalışmalarında Dr. Mahmut Uçar ile Yakutiye İlçe Başkanı Recep Aydın, her gün için 20-25 bin adım attılar, 18 bin işyerinin tamamını ziyaret ettiler, 60 bin konuttan 45-50 bin arasındaki haneye ulaşmayı başardılar.

31 Mart 2019 yerel seçimlerinin resmi olmayan sonuçlarına göre, Yakutiye Belediye Başkan Adayı Dr. Mahmut Uçar, oyların yüzde 70'ini alarak rekor kırdı. Yakutiye'yi oy oranları daha düşük olan Uzundere ve Pazaryolu ilçeleri geçerken, Erzurum merkezinde birincisi Yakutiye oldu. Türkiye'nin çeşitli operasyonlarla zor bir döneminde yapılan seçimlerde Yakutiye'de elde edilen sonuçlar önemli görülüyor.

Ortalama 25 bin adım

Erzurum'da Ak Parti Cumhur ittifakı olarak MHP ile birlikte seçimlere katıldı. MHP İspir ve Uzundere'de aday çıkarırken, Büyükşehir Belediyesi ve diğer ilçelerde Ak Parti aday çıkardı. Resmi olmayan seçim sonuçlarına göre Yakutiye adayı Dr. Mahmut Uçar aldığı oy ile merkezin rekorunu kırdı. Cumhur İttifakı adaylarının yarıştığı ilçelerde 70 rekorunu Uzundere ve Pazaryolu ilçeleriyle birlikte Yakutiye ilçesinde kırıldı.

Başarmak için çalıştılar

Ak Parti Yakutiye İlçe Başkanı Recep Aydın, 28 Ocak günü başlayan süreci, durmadan, dinlenmeden ve iyi bir stratejiyle çalışma olarak tanımladı. Ak Parti Yakutiye İlçe Başkanı Recep Aydın, "Dr. Mahmut Uçar başkanımız ile Yakutiye ilçemizde yüzde 70 oranında oy aldık, 27 meclis üyesi çıkardık. Mahmut bey, çalışma temposu, hızı ve azmiyle bu sonuçtaki büyük paya sahiptir. İlçe sınırlarımız içerisinde 18 bin işyeri bulunuyor. Gözden kaçan birkaç yer olmuş olabilir, ama biz 18 bin adet işyerine gittik, insanları dinledik, kendimizi anlattık. Gün oldu 550 işyerine uğradık. Bu rakamlar teşkilat mensuplarımızda kayıt altına alındığı için rakamları net biliyorum. Günde 20-25 bin adım attık. 36 köy mahallemizin hepsini ziyaret ettik, 150'nin üstünde kahve toplantısı yaptık. Bu toplantılar anlık oldu, planlı yapmadık. Kahveciden müsaade isteyip, kim varsa hali hazırda toplantı yaptık. Herkesin elini sıktık. Abartılı hareketler yapmadık. Ziyaretlerimizde kalabalık olmamaya dikkat ettik. İnsanlarımızı ürkütmeden, rahatsız etmeden çalıştık. Müzik yayını yapmadık, araç dolaştırmadık. Milletimiz Sayın Cumhurbaşkanımızı seviyor, Ak partiyi seviyordu, bize çalışmak düşüyordu. Bizde çalıştık. Çok koştuk çok koşturduk. Mahmut bey, herkesin elini sıktı, her dükkana girdi. Dağ mahallesinde en tepedeki dükkana gitmekten imtina etmedik. Genç kadınlarımız 60 bin hanenin yüzde 90'ıne bizim broşürümüzü götürdüler. Seçimin son bir haftası köyleri tamamlayınca üzerinde Dr. Mahmut Uçar ismi ve Ak Parti logolarıyla hanımların mutfakta kullanacakları önlük, alış veriş çantası ve çay hediye ettik. Başkanımız Mahmut Uçar, 45 binin üzerinde evi gezdi, bize olumsuz bakan evlerin kapısını özellikle başkanımız ile çaldık. 367 sandığın 367 tanesinde sandık görevlilerimizin eğitimlerini tamamlayarak görev yapmalarını sağladık. Sandıklara ve oylarımıza sahip çıktık. 61 vatandaşımızın oyunu aldık" dedi.

 
Uzundere’den Cumhur ittifakı rekoru
 
İpçioğlu, yılın sporcusu seçildi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Uzundere’den Cumhur ittifakı rekoru
Erzurum’un sakin kent unvanına sahip olan Uzundere ilçesinde 31 Mart Yerel ...
Erzurum’da Cumhur İttifakı sinerjisi
Erzurum’da yerel seçimlerin galibi Cumhur ittifakı oldu. 20 belediyeden ...
Hınıs ve Tekman’da Cumhur İttifakı coşkusu
AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Recep Akdağ, Tekman ve Hınıs’ta ...
 
Ülkücülerden Cumhur ittifakına destek
Erzurum Ülkü Ocakları’nda çeşitli kademelerde görev yapmış olan Yusuf ...
Genç: “Bu birliktelik milli birlikteliktir'
Ülkü Ocakları Erzurum İl Başkanı Haktan Genç, Cumhur İttifakı’nın iki ...
MHP’den Uzundere istişaresi
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Uzundere’de istişare toplantısı yaptı.
 
Taşkesenlioğlu, İspirlilerle bir araya geldi
AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, İspir'de esnafı gezdi. ...
AK Gençlikten vefa buluşması
AK Parti Erzurum Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından ‘Gençlik’te Ahde Vefa’ programı düzenlendi.
Aydemir, ‘Aziziye Ruhu her daim galip gelecektir’
Aydemir, ‘31 Martta aklı selim yine galip gelecek; huzur, güven ve istikrar kazanacaktır. 'dedi
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva