Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Akar’dan terörle mücadelede kararlılık vurgusu
Akar’dan terörle mücadelede kararlılık vurgusu
Yumaklı: 'Dünyanın 117 ülkesine tohum ihraç ediyoruz'
Yumaklı: 'Dünyanın 117 ülkesine tohum ihraç ediyoruz'
Yerlikaya: 'Türkiye'nin huzur için varız'
Yerlikaya: 'Türkiye'nin huzur için varız'
Kurtulmuş’tan şefkat ve merhamet vurgusu
Kurtulmuş’tan şefkat ve merhamet vurgusu
‘PKK'yı kıpırdayamaz, eylem yapamaz hâle getirdik'
‘PKK'yı kıpırdayamaz, eylem yapamaz hâle getirdik'
HABERLER>TÜRKÄ°YE
12 Şubat 2021 Cuma - 10:32

Aydemir’den ‘Gökdadaş’ ismi teklifi

Aydemir, Milli Uzay çalışmalarının milletçe büyük sevinç ve gururla karşılandığını belirterek, ‘Astronot, kozmonot kavramları bizi ifade etmiyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın yerli ve milli isim anlayışına, bir teklifle iştirak ediyor, astronot yerine ‘Gökdadaş’ ismini teklif ediyoruz' dedi.

Aydemir’den ‘Gökdadaş’ ismi teklifi

AK Parti Erzurum Milletvekili Aydemir, ‘‘AK Partiyi tarif eden yegane kavram eser siyasetidir, en bariz farkımız yerli ve milli anlayışı hayata geçiren bir siyasi yapı olmamızdır. AK Parti iktidar olduğu günden bugüne, davasını tüm ülke sathında yatırımlarla, reformlarla ifade etmiştir.’ dedi

AYDEMİR TESPİTLERİNİ PAYLAŞTI

Yasama çalışmaları kapsamında gündeme ilişkin tespit, öngörü ve vurgularını kamuoyuyla paylaşan AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında, AK Parti’nin yatırım ve reformlarla ifade bulan Eser Siyasetini anlattı, salgın sürecindeki sağlık hizmetlerine değinerek, Erzurum Şehir Hastanesini örnek olarak gösterdi. Yeni anayasa çalışmalarına da değinen Milletvekili Aydemir, bunun milli bir beklenti olduğuna vurgu yaptı.

DEĞİŞİM, DÖNÜŞÜM SÜRECİ

Türkiye’de Cumhuriyet tarihinde emsali görülmeyen bir değişim ve dönüşüm yaşandığı, bunun yeniden diriliş, Büyük ve Güçlü Türkiye hedefine yürüyüş seferi olduğunu bildiren Milletvekili Aydemir, küresel ölçekte ilgi, dikkat ve gıptayla izlenen sürecin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eseri olduğunu belirtti.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN MÜSTESNA UFKU

Basın toplantısında, CHP odağında, muhalefetin, AK Parti tarafından izlenen eser siyasetine yaklaşım ve değerlendirmelerini ‘sığ siyaset’ olarak niteleyen Milletvekili Aydemir, AK Partinin yerli ve milli anlayışı zirvelere taşıyan bir siyasi kadro olduğunu kaydetti. Milletvekili Aydemir, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde 2001'de yola çıkan ve 3 Kasım 2002 seçimlerinden bu yana iktidarını sürdüren AK Parti'nin, sayısız eser ortaya koyduğunu, milletin refah düzeyi ve yaşam kalitesini yükselttiğini söyledi.

SAĞLIK SEKTÖRÜ

Sağlık sektöründe alınan mesafeye dikkati çeken Aydemir, Türkiye'nin birçok yerinde şehir hastanesi açtıklarını hatırlatarak, "Toplumun tamamına yakını sağlık hizmetlerinden memnuniyet ifade ediyorsa bu yatırımlardan kaynaklanıyor. Bu yatırımlar Sayın Cumhurbaşkanımızın ufkuyla gerçekleşmiştir." dedi.

AYDEMİR ERZURUM ŞEHİR HASTANESİNİ ÖRNEK OLARAK GÖSTERDİ

Türkiye’de artık ilçelerin de özel nitelikli sağlık yatırımlarına kavuşturulduğunu anlatan Milletvekili Aydemir, AK Parti'den önce büyükşehirlerde bile tesis edilemeyecek hastanelerin artık ilçelerde de bulunduğunu ifade etti. Basın mensuplarına, Erzurum Şehir Hastanesinin fotoğrafını gösteren Aydemir, eskiden akla hayale gelmeyen bu eserin, AK Parti ile hayat bulduğunu belirtti.

Milletvekili Aydemir, Erzurum Şehir Hastanesi, diğerleri gibi, hem yatak kapasitesi, hem teknik imkanları ve hem de yüksek düzeyli hekim kadrosuyla çok üst düzey hizmet verilen bir sağlık abidesidir. ‘ dedi.

‘VARSA UFKUNUZ ONLARI SÖYLEYİN’

AK Partinin projelerini toplumun beklentileri doğrultusunda hazırladığına işaret eden Milletvekili Aydemir, Muhalif cenahın bu eserlere dikkat etmesini isteyerek, "Ceffelkalem eleştirmeyin, varsa ufkunuz, teklifiniz onları sunun. Siyah beyaza takılı biçimde tenkit getirirseniz o zaman karşılığı olmuyor. Noksanımız varsa onları söyleyin." diye konuştu.

MİLLİ UZAY PROGRAMI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Milli Uzay Programı'nı açıkladığını hatırlatan Aydemir, "Muhalefet buna bile tenkit getirdi. Kimi, tabii içeriğinde bir şey bulamadığı için 'Sunumu kötüydü.' dedi. Kimi 'Milli bir araç gönderemezler.' gibi bir yaklaşım sergiledi. Bakış açıları böyle. Oysa biz yerli ve milli anlayışı doruklara taşımış bir siyasi kadroyuz. Allah'ın izniyle bu doruk kavramını uzayda da göstereceğiz. Çünkü uzay dorukları ifade ediyor. AK Parti, Ak yaklaşım, milletimizi hep zirvelere taşıma hedefini koydu. Şimdi de Allah'ın izniyle bu hedefe doğru yürüyoruz." ifadelerini kullandı.

YENİ ANAYASA

Muhalefetin "sığ siyaset" yaptığını dile getiren Aydemir, "İhtilal ürünü bir anayasa, milletimizin hak ettiği anayasa değildir. Bunu öteden beri söylüyoruz. Muhalefet de bu neviden ara ara dillendirmeler yapıyor. Gündeme getirdiğimiz gün hemen arkalarını dönüyorlar, samimi değiller. Birikimleri yok. Keşke AK Parti'nin yürüdüğü yolun ne olduğuna bir baksalar. Oradan bir hisse alırlar ve kendi paylarına da doğru bir rota üzerinde yürürler. Böyle bir niyetleri yok. CHP'nin tarihine iz koymuş, milletin refahına, huzuruna katkı sunan bir yatırımı var mı? Bulamazsınız, yoktur. Atatürk'ü bu işin dışında koymak lazım. Bugünkü CHP, Atatürk'ü ifade etmekten çok uzak. Terörize yapılarla iş birliği halinde. Çok açık." dedi.

AYDEMİR’İN GÖKDADAŞ TEKLİFİ

Basın toplantısı sonrasında TRThaber’’de değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Aydemir, Milli Uzay çalışmalarının milletçe büyük sevinç ve gururla karşılandığını belirterek, ‘Astronot, kozmonot kavramları bizi ifade etmiyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın yerli ve milli isim anlayışına, bir teklifle iştirak ediyor, astronot yerine ‘Gökdadaş’ ismini teklif ediyoruz. ‘ dedi.

 
Erzurum yüzme milli takımlarının adresi oldu
 
Pekcan’dan esnafa müjde
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Aydemir: ‘AK Dava istişare kültürünü ifade eder’
AK Parti Erzurum Milletvekili, TBMM Grup Yönetim Kurulu Üyesi Aydemir ...
'Çığır açmış bir medeniyetin mirasçılarıyız'
Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İnşallah devlet, millet ele verecek göklere en ...
Cumhurbaşkanından Yeni Anayasa açıklaması
Erdoğan, “Cumhuriyetimizin 100. yılını darbe anayasasıyla değil, bu ülkeye ...
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan: ‘İftihar ediyoruz’
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Bayburt, Giresun, Niğde ve Zonguldak İl ...
‘Meselesi millet olan herkese kapımız açık’
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Uluslararası Demokratlar Birliği'nin bu günlere ...
Erdoğan: ‘Hedeflerimizi sürekli büyüttük’
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’yi dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri ...
 
‘Gençlerimize sahip çıkmak görevimiz’
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Adıyaman, Edirne, Erzurum, ...
Bakan Koca’dan kararlılık vurgusu
Koca, "Mevcut tedbirlerle birlikte kapalı ve kalabalık yerlerden özellikle ...
Erdoğan Yüksek Öğretim Vizyonunu paylaştı
Erdoğan, "Yükseköğretim alanında ülkemizin sınırlarını aşan bir kapasiteye ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva