Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Cumhur İttifakı MHP İftarında buluştu
Cumhur İttifakı MHP İftarında buluştu
Erzurum’da 2 ayda 48 şirket kuruldu
Erzurum’da 2 ayda 48 şirket kuruldu
‘646 terörist etkisiz hâle getirildi’
‘646 terörist etkisiz hâle getirildi’
'Türkiye ekonomisi en çok büyüyen ekonomi'
'Türkiye ekonomisi en çok büyüyen ekonomi'
Erdoğan’dan birlik ve beraberlik mesajı
Erdoğan’dan birlik ve beraberlik mesajı
HABERLER>SÄ°YASET
2 Temmuz 2019 Salı - 13:38

Aydemir’den basın buluşması

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Erzurum milli irfan ve vicdan adresidir. Basın camiası bu yüksek asaleti dadaşça bir titizlik ve hassasiyetle ifade eder. Camiamızın dikkatleri siyasetin olduğu gibi Erzurum sosyal ve ekonomik olgularının da şekillendiricisidir. ‘ dedi.

Aydemir’den basın buluşması

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Erzurum milli irfan ve vicdan adresidir. Basın camiası bu yüksek asaleti dadaşça bir titizlik ve hassasiyetle ifade eder. Camiamızın dikkatleri siyasetin olduğu gibi Erzurum sosyal ve ekonomik olgularının da şekillendiricisidir. ‘ dedi. 

AYDEMİR BASINLA İSTİŞARE ETTİ

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, yasama çalışmalarının Erzurum etabında istişare ziyaretlerinde bulundu. İhlas Haber Ajansı Bölge Müdürü Ayhan Türkez’i ziyaret eden Milletvekili Aydemir, gazeteci Onur Sağsöz’ün de bulunduğu görüşmede, Erzurum, bölge ve ülke gündemini değerlendirdi, güncele dair tespitlerini aktardı.

BASIN CAMİASI VE DADAŞLIK TÖRE VE TERBİYESİ

Bilgi çağında, şehirlerin sosyal ve ekonomik performansının yükselmesi için tanıtımın mutlak şart olduğuna işaret eden Milletvekili Aydemir, tanıtım üslup ve içeriğinin pozitif çıkarımları içermesi gerektiğini belirterek, ‘Mensubu bulunmaktan onur duyduğum basın camiası, olumlu yaklaşım ve destekleriyle, Erzurum’daki her yatırım ve hizmette mutlak pay sahibidir. Erzurum basını bu başarıyı,  dadaşlık töre ve terbiyesinden taviz vermemekle sağlamıştır. ‘ dedi.

15 TEMMUZ HATIRLATMASI

İhlas Haber Ajansının, 15 Temmuz’da milli irade duruş ve metanetini an be an yansıtarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde FETÖ iblislerine karşı kaydedilen tarihi diriliş ve destanın kaydedilmesinde büyük emeği bulunduğunu kaydeden Milletvekili Aydemir, ‘İHA Bölge müdürümüz Sayın Türkez’in şahsında İHA camiasına minnettarlığımızı kaydetmek isteriz.’ ifadesini kullandı.

AYDEMİR’İN PAYLAŞIMI

Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Toplumun vicdanını seslendiren, aksettirdiği haber, yorum ya da yazıları cemiyete karşı muhabbetle besleyen adrestir İhlas Haber Ajansı. Bölge Müdürümüz Sayın Türkez’i bu duygularla ziyaret ettik. Başarıları ve hizmet azimleri daim olsun inşaallah. ‘ paylaşımında bulundu.

CUMHURBAŞKANLIĞI HÜKÜMET SİSTEMİ

24 Haziran 2018’de gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine geçiş sürecini ele alan Milletvekili Aydemir, milli iradenin bir yıl önce tarihi bir karar vererek, Türkiye’nin dünya lideri ülkeler arasına girmesi adına küresel gündeme damga vuran bir duruş sergilediğini vurgulayarak, ‘Yüce Milletimiz, ülkemizin aydınlık geleceği adına 2023’lerden 2071’lere uzanan milli yol haritamızı kaydetmiştir. Nitekim bu tercihle Türkiye, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde büyük Türkiye hedefine emin adımlarla ilerlemektedir.  En son yaşadığımız G20 zirvesinde ülkemize gösterilen yüksek itibar, Türkiye’nin yalnız kendi için değil aynı zamanda Dünya’nın kaderini belirleyen hususlarda da söz sahibi olduğunu ortaya koymuştur. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle Türkiye, ezberleri bozmayı sürdürecek, yeryüzündeki mağdur ve mazlumların da hamisi olma konumunu daha da güçlendirecektir. ‘ dedi.

YÖNETİMDE İSTİKRAR

Türkiye’de Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemiyle birlikte yönetimde istikrar ortamının oluştuğuna işaret eden Milletvekili Aydemir, bu durumun ekonomiye de yansımaya başladığını ifade ederek, ‘Şeamet tellallarına inat: Haziran ayında Tüketici Güven Endeksinde yükselişe yol açan en önemli faktörler, finansal piyasalardaki olumlu hava, döviz kurlarında gerileme, faizlerde düşüş, hisse senedi piyasasında yükseliş ve tüm bunları yansıtan CDS primlerindeki gerileme. Ülkemiz, milli iradenin teveccüh ve desteği, yüce milletimizin dualarıyla ekonomik manipülasyonları da aşacak, Millete sevdalı AK hareket, siyasette dirayet, ekonomide bereket kararlılığını devam ettirecektir. ‘ yorumunu yaptı.

 
Sıcaktan bunalan çocuklar süs havuzuna akın etti
 
Karaca, MFB Konseyi’ne seslendi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Orhan: “Gönüller inşa ediyoruz”
Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, ev ziyaretlerine devam ediyor.
Sekmen: 'Önceliğimiz milli iradedir'
Muhtarlarla yaptığı istişare toplantısında yerel yönetim sisteminin öneminden ...
Altınok muhtarlarla bir araya geldi
AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok muhtarlarla bir araya geldi.
 
Bakan Selçuk Doğu turunda
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Erzincan Valiliği'ni ziyaret etti. Bakan ...
Çelik siyasi gündemi değerlendirdi
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “İstanbul ...
'Parmak sallayanların parmağını keser atarız'
Bahçeli, ‘Önümüzü kesenin ömrüne kast ederiz. Parmak sallayanların parmağını ...
 
Karataş, Cumhur ittifakına destek istedi
MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş Gaziosmanpaşa’da hemşerileriyle buluştu.
'Fetih ruhu, fetih namusu kazanacaktır'
Bahçeli, “ 23 Haziran yalan kaybedecek, doğruluk kazanacaktır. 23 Haziran’da ...
Aydemir, Beykoz’da Dadaşlara seslendi
İstanbul’da 23 Haziran Büyükşehir Belediye Başkanlığı Seçimi Hemşeri Buluşmaları ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva