Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Akar’dan terörle mücadelede kararlılık vurgusu
Akar’dan terörle mücadelede kararlılık vurgusu
Yumaklı: 'Dünyanın 117 ülkesine tohum ihraç ediyoruz'
Yumaklı: 'Dünyanın 117 ülkesine tohum ihraç ediyoruz'
Yerlikaya: 'Türkiye'nin huzur için varız'
Yerlikaya: 'Türkiye'nin huzur için varız'
Kurtulmuş’tan şefkat ve merhamet vurgusu
Kurtulmuş’tan şefkat ve merhamet vurgusu
‘PKK'yı kıpırdayamaz, eylem yapamaz hâle getirdik'
‘PKK'yı kıpırdayamaz, eylem yapamaz hâle getirdik'
HABERLER>SÄ°YASET
15 Haziran 2022 Çarşamba - 15:42

Aydemir: ‘Milletimize vefamız eser siyasetimizdir’

AK Parti Milletvekili İbrahim Aydemir TBMM’de gerçekleştirdiği basın toplantısında gündeme düşen siyasi ve ekonomik gelişmeleri ele aldı.

Aydemir: ‘Milletimize vefamız eser siyasetimizdir’

AK Parti Milletvekili İbrahim Aydemir TBMM’de gerçekleştirdiği basın toplantısında gündeme düşen siyasi ve ekonomik gelişmeleri ele aldı. DBP Diyarbakır Milletvekili Salihe Aydeniz'inTürk Polisine karşı sergilediği çirkin tavrı telin eden Milletvekili Aydemir, polise yumruklu saldırıda bulunan Aydeniz'in dokunulmazlığının kaldırılması gerektiğini söyledi.

‘DOKUNULMAZLIĞI KALDIRILMALIDIR’

Milletvekili Aydemir, TBMM'de, devletin polisine yumruk, tokat, tekme atan, edepsizliğin zirvesine varan isimlerin bulunduğunu ifade ederek, DBP'li Aydeniz'in, milletin güvenliğini, asayişini temin eden polise yumruk attığını, CHP ve İYİ Partinin bu edepsizliğe sesiz kaldığını kaydetti.

CUMHUR İTTİFAKI  VE ESER SİYASETİ

Basın toplantısında AK Parti ve Cumhur ittifakının eser siyasetinden asla taviz vermediğini, millete ve milletin değerlerine vefa ve sadakati eser ve hizmetlerle ifade ettiğini vurgulayan Milletvekili Aydemir, ‘Biz rakamlar koyuyoruz ortaya, somut somut belgeleriyle. Muhalefet ise nal topluyor. ‘ diye konuştu.

‘GEREĞİ YAPILMALIDIR’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Van programını hatırlatan Milletvekili Aydemir, "Bir tarafta Kürt kardeşlerimizin Van'da, Sayın Cumhurbaşkanı'mızı sarıp sarmalayan, kucaklayan halini diğer tarafta sözüm ona Kürtler adına siyaset yaptığını söyleyen bir edepsizin tavrını gördünüz. Milletvekilliği dokunulmazlığının arkasına sığınarak polisimize edepsizce saldırıda bulundu. Yazıklar olsun. Kim ki ona o cesareti veriyorsa, Allah belasını versin diyorum. Yazıklar olsun diyorum Bu edepsizliğin karşılığı mutlaka verilmeli." diye konuştu.

‘NİÇİN SESSİZ KALIYORLAR?’

Milletvekili Aydemir, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, konuya sessiz kaldığını belirterek, "Onların 3 tane oyunu kotarabilmek için sükut ediyorlar. Oysa bunlar resmen vatana, millete karşı duruş sergiliyorlar. 'Milletvekili dokunulmazlığım var' diye bu milleti temsil eden polise nasıl yumruk atarsın? Sen kimsin? Bu ne hadsizlik? Dokunulmazlığı behemehal kaldırılmalı, bu da buna yeltenmeyi aklından geçirenlere bir ders olmalı. Bunun yaptığı edepsizlik, terbiyesizlik ancak bir başka edepsizlik de buna sessiz kalmak. CHP, İYİ Parti ve bunların ortaklarına sesleniyorum; tepkinizi gösterin. Türk polisine bu şekilde davranan bir pisliğe tavrınız nedir? Açık söylüyorum, o kavramı da bilerek kullandım." dedi.

ABDÜLHAMİT HAN TÜRK TARİHİNİN BAYRAK İSİMLERİNDEN

Basın toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete sokulduğu açıklanan 4’üncü sondaj gemisiyle ilgili değerlendirme yapan Milletvekili Aydemir, ‘Bir defa ismi çok şahika. ‘Abdulhamit Han sondaj gemisi’. Bundan dolayı sayın Cumhurbaşkanımıza minnettarız, teşekkür ediyoruz. Abdülhamit Han Türk tarihinin bayrak isimlerinden. Ona bühtanda bulunanlar elbette ki onun karşılığını milletten demokrasi tokatı olarak alacaklardır. Ama biz onun adını en yükseklerde tutacağız. ‘ dedi.

AYDEMİR’DEN EREZ’E TEPKİ

Basın toplantısında adaların Yunanistan'a ait olduğunu öne süren CHP'li emekli büyükelçi Yalım Eralp'e tepki gösteren Milletvekili Aydemir, ‘Oralar Yunanlıların diyor, şunların haline bakar mısınız ya? Türkiye'de ülkemizde yunancı kesiliyorlar. Azerbaycan'la Karabağ meselesinde Ermenici kesiliyorlar. Suriye'de milyonlarca insan sıkıntı yaşarken Esed’in yanında yer alıyorlar. Bir defa ama bir defa milli duruşları olmadı.’ kaydını düştü.

‘ANKARA BB SELİN ALTINDA KALDI’

Ankara’da baş gösteren sel ve su taşkınları karşısında Büyükşehir Belediyesinin sınıfta kaldığını, halkı mağdur ettiğini savunan Milletvekili Aydemir, ‘ Hizmet noktasında bunların mahareti olmadığını hep söyledik, CHP çatısı altına girdiğinizde hizmetsizlik çıkıyor ortaya. En son ne oldu? Ankara da yaşadık. Belediye selin altında kaldı, insanlarımız öldü. Bunu bir AK Partili belediyenin vasatında yaşasaydık dünyayı ayağa kaldırırlardı.  Bakın,Belediye Başkanı berhava, orta yerde yok. Tıpkı İstanbul'da yaşananlar gibi. Yani hizmet etme noktasında, millet zora girdiğinde milletin yanında yer alma noktasında yoklar. Sadece lakırdı, sadece bol ganime laf. Başka hiçbir şey değil. Icraatlerini asla göremezsiniz. Milletimize bizim buradan özellikle uyarımız şudur. Eğer bunlar Belediyelerdeki yaklaşımlarını bütün Türkiye Şamil kısalar ülkemiz ne hale gelir? Allah aşkına bir bakın bakın. ‘ dedi.

DÜNDAR TAŞER VE CEMİL MERİÇ’E VEFA

Milletvekili Aydemir, ‘“Yığın düşünmez, maruz kalır” diyen fikir deryası Cemil Meriç’i ve “Biz çadırımızı sırtlanların yolu üzerine kurmuşuz” diyen milli mefkure meftunu Dündar Taşer’i irtihal yıl dönümlerinde rahmetle yad ediyoruz. ‘ dedi.

13 Haziran 1972 yılında hakka vuslata eren Mütefekkir Dündar Taşer ve 13 Haziran 1987’de darı bekaya göç eden Mütefekkir Cemil Meriç’in eserleri, yaşam üslupları, dikkat ve hassasiyetleriyle Türk Gençliğine ufuk kazandırdıkları ve halen yolunu aydınlattığını belirten Milletvekili Aydemir, ‘Dündar Taşer Büyük Türkiye idealinin fikir mimarlarındandır. Onu hiçbir zaman unutmayacağız. Gençliğimizde çocukluğumuzda onu okuduk, halen okuyoruz, dimağımızı onlarla besliyoruz. Cemil Meriç bir fikir dehası. Onları rahmet ve minnetle yad ediyoruz.’ niyazını paylaştı.

‘JANDARMA TEŞKİLATIMIZA MİNNETTARIZ’

Jandarma Teşkilatının 183’üncü gurur yılını kutlayan Milletvekili Aydemir, ‘Terörle mücadelede, asayişi teminde destanlar yazan Jandarma Teşkilatımızın coşkusunu paylaşıyor, şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Onlara yüreğimizi açtığımızı, minnettarlığımızı ifade ediyoruz. Jandarma Genel Komutanımız Sayın Arif Çetin Paşa şahsında vazife yapan bütün jandarma personeline de saygı ve minnettarlığımızı sunuyoruz. ‘ dedi.

DADAŞ ÖZARSLAN’I RAHMETLE ANIYORUZ

Eyüp Erzurumlular Derneği Başkanı Cahit Özaslan’ı kaybetmenin acısını basın toplantısında paylaşan Milletvekili Aydemir, ‘Dadaşlık duruşunu, Erzurumluluk ruhunu zirvede temsil eden bir değerimizdi Özarslan. Rahmetle anıyor, Ailesine ve İstanbul’daki Erzurumlu kardeşlerimize başsağlığı ve sabır diliyoruz. ‘ dedi.

 
Kadına yönelik şiddetle etkin mücadele
 
Edebiyatta Erzurum’u gururlandırdılar
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
‘Hisarları yıkılamayacak irade kalesiyiz’
Cumhur İttifakı'nın süper güç Türkiye'nin mimarı, dünyaya Türkçe bakışın ...
‘Dadaşlar Cumhurbaşkanımıza güvende tek yürek’
Aydemir, ‘Dadaşlar Sayın Cumhurbaşkanımıza, Cumhur İttifakı’na ve AK Parti’ye ...
MHP’den Narman buluşması
Narman ilçesinde MHP rüzgarları esti. MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum ...
 
Kurtulmuş, 'Türkiye asla izin vermeyecek'
Kurtulmuş, "Türkiye, terör örgütlerin bölge halklarına zarar vermesine ...
Aydemir’in yasa teklifi Plan ve Bütçe Komisyonda
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Plan ve Bütçe Komisyonu toplandı.
Aydemir: ‘AK Dava eser ve değerler davasıdır’
Milletvekili Aydemir, ‘AK Dava milletin müştereği, AK Parti ve Cumhur ...
 
Bahçeli: 'Gün doğmuş, gün batmış, ebed bizimdir'
Bahçeli, "2023 yılında müstesna bir demokrasi şöleni, muhteşem bir cumhur ...
Seçimler zamanında yapılacak
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 30. İstişare ...
Aydemir: ‘Sonuçlar Kazakistanımıza hayırlı olsun’
TÜRKPA Heyeti üyesi Milletvekili Aydemir, TURKPA heyeti olarak oy sayımına ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva