Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Erzurumspor yine PFDK’lık oldu
Erzurumspor yine PFDK’lık oldu
Gazze'de can kaybı 33 bin 899'a yükseldi
Gazze'de can kaybı 33 bin 899'a yükseldi
Tekin’den atama açıklaması
Tekin’den atama açıklaması
Koca randevu sisteminde yeni tedbirleri açıkladı
Koca randevu sisteminde yeni tedbirleri açıkladı
Gazze’de can kaybı 33 bin 797’ye yükseldi
Gazze’de can kaybı 33 bin 797’ye yükseldi
HABERLER>SÄ°YASET
3 Ocak 2023 Salı - 07:51

Aydemir: ‘Biz siyaseti milletimizle beraber yapıyoruz’

Milletvekili Aydemir TBMM’de gerçekleştirdiği 2023’ün ilk basın toplantısında siyaset ve ekonomi gündemini yorumladı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Erzurum ziyaretini gündeme getirerek, ‘Erzurum’da da yüce milletimize müjdeler veren Sayın Cumhurbaşkanımıza minnettarız’ dedi.

Aydemir: ‘Biz siyaseti milletimizle beraber yapıyoruz’

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir TBMM’de gerçekleştirdiği 2023’ün ilk basın toplantısında siyaset ve ekonomi gündemini yorumladı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Erzurum ziyaretini gündeme getirerek, ‘Erzurum’da da yüce milletimize müjdeler veren Sayın Cumhurbaşkanımıza minnettarız’ dedi.

‘ENFLASYON BAŞ AŞAĞI İNECEK’

Asgari ücreti artırdıklarını, EYT ile ilgili çalışmaları ortaya koyduklarını anımsatan Aydemir, ekonomik olarak atılması gereken adımları atmaya devam ettiklerini dile getirdi. Amaçlarının enflasyonu alaşağı edebilmek olduğunu belirten Milletvekili Aydemir, "2023 ile beraber çok daha özel bir zemin açılacak ve enflasyon baş aşağı inecek." dedi.

YENİ YILA DA SAHADA GİRDİK

2023 Yılının Türkiye Yüzyılına girişi temsil ettiğini belirterek, hayırlı ve uğurlu olması niyazında bulunan Milletvekili Aydemir, Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde yeni yıla da sahada milletle yan yana girdiklerini vurgulayarak, ‘Biz siyaseti milletimizle beraber yapıyoruz. ‘ diye konuştu.

‘MİLLETİMİZLE BİRLİKTEYİZ’

Milletvekili Aydemir, ‘Biz her vesile ve fırsatta sahadayız. Sayın Cumhurbaşkanımız da öyle, Cumhur İttifakı'nın diğer ortağı Sayın Devlet Bahçeli de öyle. Toplantılar yapıyoruz. Sürekli milletle beraberiz, insanlarımızın problemlerini çöze çöze yürüyoruz. Ne sıkıntılı hâli var onları izole ediyoruz. Ne beklenti varsa, onları karşılıyoruz. Yaptığımız iş budur. ‘ dedi

‘UFKUMUZU MİLLİ İRADE ÇİZİYOR’

Saha çalışmaları ve vatandaş memnuniyeti kaydında açıklamalarda bulunan Milletvekili Aydemir, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Erzurum’da ulusa seslenişine yüz bini aşkın dadaşın katıldığını vurguladı. Milletvekili Aydemir, ‘Şehir buluşmaları yapıyoruz. İl il geziyoruz, illerdeki köylere varıncaya kadar mezralara varıncaya kadar ziyaretler yapıyoruz. Milletle hemhal oluyoruz. Biz siyaseti milletle beraber yapıyoruz, halkımızın içinde yapıyoruz. Öyle masa başında oturup 5, 6 tane genel başkanı bir araya gelip topluma şekil verme gibi bir yaklaşım içerisinde değiliz, olmadık, olmayız. ‘ dedi.

AYDEMİR’DEN ALTILI MASAYA TEPKİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yıllara sari sorunların çözüldüğü, beklentilerin karşılandığını hatırlatan Milletvekili Aydemir, ‘Biz bunları yaparken altını masa ne yapıyor? Altılı masa bir aday bile çıkaramıyor bakın. Çok zelil bir durumda, çok düşük bir durumda. ‘ diye konuştu.

AYDEMİR EKONOMİYİ DEĞERLENDİRDİ

Son dönemde gerçekleştirilen 3600 ek gösterge, EYT’lilerin sorunlarının çözümü, asgari ücretteki rekor artış, asgari ücretin vergi dışı bırakılması, sözleşmelilerin kadro sorununa yönelik çözüm yaklaşımı öncelikli olarak toplumsal sorun ve yıllara sari beklentilere cevap verildiğini açıklayan Milletvekili Aydemir, ihracattaki rekor artışa da dikkat çekti.

MUHALEFET İKTİDARIN İCRAATLERİNİ ÇALMA PEŞİNDE

Muhalefetin proje üretemediği, AK Parti ve Cumhur ittifakı tarafından kaydedilen eser ve hizmetleri sahiplenmeye çalıştığını belirten Milletvekili Aydemir, ‘Muhalefet iktidarın icraatlerini çalmanın peşinde hareket ediyor. Yani utanmasalar Ayasofya'yı biz açtık diyecekler. Başörtüsüne özgürlüğü biz getirdik diyecekler. Duble yolları, barajları, tünelleri, köprüleri, hepsini biz yaptık diyecekler. Kısmen de bunu söylüyorlar. Zaten istanbul Belediyesi bakın ulaştırma bakanlığımızın yatırımlarını sahipleniyor, öyle değil mi  niye? Siyaset üretemiyorlar, dar bir alana girmişler çıkamıyorlar. ‘ dedi

ENFLASYONLA MÜCADELE

Milletvekili Aydemir, ‘Biz ekonomik olarak atılması gereken adımları atıyoruz. Doğalgazda indirim yapıyoruz. Elektrikte özellikle sanayicilere dönük indirimlerimiz var. Faizleri düşürdük, yatırımları artırdık, istihdamı artırdık, ihracatı artırdık. Buna mümasil. Büyüme oranlarımız arttı ve böyle olunca da o bilinen eski alışılmış enflasyonu baskı altına alma yöntemi yerine bu yöntemle çok daha özel bir mesafe aldık. Yakın zamanda inşallah 2023 ile beraber çok daha özel bir zemin açılacak ve enflasyon baş aşağı inecek inşallah. ‘ dedi

‘UTANMASALAR AYASOFYA’YI BİZ AÇTIK DİYECEKLER’

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, 2023 yılında enflasyonun, yapılan çalışmalarla "baş aşağı" ineceğini söyledi. Aydemir, emeklilikte yaşa takılanların (EYT) sorunlarının çözüldüğünü belirtti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın direktifiyle EYT'lilerin beklentisinin üzerinde bir çözümün ortaya konulduğunu vurgulayan Aydemir, muhalefetin ise iktidarın icraatlarını çalma peşinde olduğunu öne sürdü. Aydemir, "Muhalefet, 'EYT'yi biz çıkardık' diyecek kadar düşük bir yaklaşım sergiliyor. Utanmasalar 'Ayasofya'yı biz açtık', 'Başörtüsüne özgürlüğü biz getirdik' diyecekler." diye konuştu.

ALTILI MASANIN HALİ

Milletvekili Aydemir, PKK terör örgütü elebaşlarından Duran Kalkan'ın muhalefete ittifak çağrısında bulunduğunu aktardı. Aydemir, "Bölücü başı Duran Kalkan resmen bunlara teknik direktörlük yapıyor. 'Kavgayı bırakın ittifakı genişletin. Eğer böyle giderseniz Erdoğan yeniden kazanır' diyor. Şu teknik direktörün söylediklerine bakıp da Atatürkçüyüm diyenlerin, o altılı masa etrafında pozisyon almaları zelil bir hal." ifadesini kullandı.

 
Spor Toto 1. Lig 20-21. hafta programı açıklandı
 
Araziye gizlenmiş 25 kilo eroin ele geçirildi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Allah’ın izni ile Cumhur İttifakı yine kazanacak'
Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici yeni yıl mesajında, ...
‘2023’ün kazananı Türkiye ve Türk milleti olacak’
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Demokrasi ...
‘Arvasi öğreti ve eserleriyle yüreğimizde yaşıyor’
Milletvekili Aydemir, "Türk Düşünce Tarihinin mümtaz siması, Türk – İslam ...
 
MHP İl başkanlığında yeni yönetim belirlendi
Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığına atanan Adem Yurdagül, Erzurum’u ...
Aydemir: ‘İstiklal Marşımız ebedi yol haritamız’
Aydemir, ‘Türk Milletini, ‘Hakkıdır, Hakk’a tapan milletimin istiklâl’ ...
Bölge Milletvekilleri Bingöl’de buluştu
Bingöl’deki şehir buluşmasına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı İleri, ...
 
Bahçeli’den Lider Ülke Türkiye vurgusu
Bahçeli, “Bu yeni yüzyıl, Türkiye sevdalılarının, milletini canından aziz ...
MHP’de Yurdagül dönemi
MHP Erzurum İl Başkanlığı görevinden istifa eden Naim Karataş’dan boşalan ...
Milletvekili Aydemir’den Dünya Liderine vefa vurgusu
Milletvekili Aydemir, ‘Halkın yüreğinde irfan, iman ve vakar abidesi; ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva