Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Erzurumspor 6 puanlık maça çıkacak
Erzurumspor 6 puanlık maça çıkacak
Türkiye 3 aday gösterdi
Türkiye 3 aday gösterdi
Gazze'de can kaybı 33 bin 970'e yükseldi
Gazze'de can kaybı 33 bin 970'e yükseldi
Kadına yönelik şiddetle mücadelede yeni süreç
Kadına yönelik şiddetle mücadelede yeni süreç
Çelik: 'Cumhurbaşkanımızın desteği tamdır'
Çelik: 'Cumhurbaşkanımızın desteği tamdır'
HABERLER>SÄ°YASET
9 Kasım 2015 Pazartesi - 15:58

Aydemir’den Dadaş asaleti vurgusu

Aydemir,’Halkın irfanından tedris etmiş, feraset, basiret ve izanına teslim olmuş ve hakka tevekkülde buluşmuşlar olarak siyasette Dadaş asalet ve duruşunu temsil etmeyi sürdüreceğiz.’ dedi.

Aydemir’den Dadaş asaleti vurgusu

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir,’Halkın irfanından tedris etmiş, feraset, basiret ve izanına teslim olmuş ve hakka tevekkülde buluşmuşlar olarak siyasette Dadaş asalet ve duruşunu temsil etmeyi sürdüreceğiz. Abdurrahman Gazilerin, Alvarlı Efelerin muazzez ervahı kılavuzumuz olacaktır’ dedi.

ELHAMDÜLLİLAH

26’ıncı dönem milletvekilliği mazbata töreni sonrasında bir açıklama yapan AK Parti Erzurum Milletvekili Aydemir, ‘Haydi bismillah’ diyerek çıktık yola. ‘Mevla görelim neyler, neylerse güzel eyler’ imanıyla..Ve Hak şerleri hayreyledi. AK imanlılar tevekkülle seyreyledi. Mevla güzel eyledi.. Haydi Bismillah demiştik.. Şimdi elhamdüllilah diyoruz. Binlerce kez: Elhamdüllilah.” dedi.

HİZMET VE VİZYON SİYASETİ VURGUSU

Milletvekili Aydemir,‘AK Davanın, yüreğini mübarek bir sefere yüreğini adamış mensupları olarak 3 Kasım 2002’de başlayan kutlu seferimiz, 1 kasım 2015 zafer durağına ulaştı.. Bu yaradılanı yaradandan ötürü sevenlerin, Hınıs’ın, Uzundere’nin, Aşkale’nin Tekman’ın, Horasan’ın Şenkaya’nın, ilçe ilçe, mahalle mahalle dadaşların eseridir. Herkes, herkesim milli iradenin verdiği mesajı iyi okumalı, idrak etmeli ve teslim olmalıdır. Bu mesaj, Hak rızası için halka hizmet verenler, halkın feraset ve basiretine güvenenler, Halk vicdan ve irfanına yüreğini adayanların her daim başarılı olacağı, yüzünün ak kalacağıdır. Hak rızası için halka hizmette nefsinden geçenler önünde hiçbir settin kalamayacağıdır. Kurucu liderimizin işaret ettiği üzere:‘Hizmet ve Vizyon siyaseti bir kez daha kazanmıştır.” diye konuştu.

DURMAK YOK, YOLA DEVAM

1 Kasım 2015’te, milli iradenin, en önemli mesajının AK Hizmet davası mensuplarına ‘Durmak Yok, Yola Devam’ olduğunu ifade eden Milletvekili Aydemir, ‘ Verilen mesaj, bu davanın ifade ettiği, sevgi, saygı ve muhabbet yaklaşımının artarak, zerrelerine varıncaya kadar bu aziz coğrafyanın her yerine ulaşmasıdır. Ülkenin, bölgenin ve bu ilin her köşesine AK sinerjinin ulaşmasıdır. Halkın irfanından tedris etmişler, irfan ve izanına teslim olmuşlar ve hakka tevekkülde buluşmuşlar olarak, halkın yüreğinde kalmaktır. “ ifadelerini kullandı.

HER DAİM GALİP OLAN HAKTIR

Değerlendirmesinde partililerine teşekkür eden Milletvekili Aydemir, ‘Her nefsin ölümü tadacağına, dünya hayatının geçiciliği, baki olanın hak olduğuna iman etmişler olarak, hak divanında hesap vereceğimiz gerçeğini unutmayarak, 1 Kasım’da Milli iradenin tuttuğu ışıkta yüreğimizi yeniden aydınlatmalı, hesap günü gelmeden kendimizi sigaya çekerek AK Dava çizgisine daha layık olmaya çalışmalıyız. Zira bu davanın kaynağı haktır.. Bu mukaddes hareketin menzili Haktır.. Bu kutsal yaklaşımın mizanı haktır.. Bugün bu manada galip olan nefsimiz değil, bugün muzaffer olan yine Haktır.. Bizim zafer anlayışımız, Hakkın rızasını kazanmak noktasındadır.. Zira her daim galip olan Haktır..” diye konuştu.

SELAMLAMA

Milletvekili Aydemir, ‘Karaçoban’dan Olur’a, Şenkaya’dan Tortum’a, Çat’tan Horasan’a kadar, nefsini davasına adayan parti teşkilatlarımıza, üyelerimize ve bizden AK Desteklerini esirgemeyen dadaşlara saygı ve selamlarımı sunuyorum. Onların duaları hizmet ufkumuza bereket taşıyacaktır.’ dedi.

 
Dadaşlar Tek Ses: ‘Allahü Ekber’
 
ENER: ‘Her şey geleceğe yürüyen Erzurum için’
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Milletvekili İbrahim Aydemir: ‘AK Hareket, Milli basirettir...’
İbrahim Aydemir, TBMM 25. Dönem 2. Yasama Yılı Açılış töreninde Cumhurbaşkanımız ...
Zehra Taşkesenlioğlu Ziyaretli’nin konuğuydu
AK Parti Erzurum Milletvekili Adayı Zehra Taşkesenlioğlu, Tortum ilçesine ...
Deligöz Narmanlılarla istişare etti
AK Parti Erzurum Milletvekili Adayı Orhan Deligöz 1 Kasım Seçim çalışmalarını ...
 
AK adaylar muhtarlarla buluştu
Bulutlar ile birlikte AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, ...
İhsan Özkes'e Bakanlık yolu gözüktü
Davutoğlu'nun, CHP ve MHP ile yaptığı koalisyon görüşmelerinin olumsuz ...
Aydemir'den önemli açıklamalar!
Danışma kurulu Toplantısında AK Davayı anlatan Milletvekili Aydemir, ‘Bu ...
 
Paralel yeni hinlikler peşinde
Paralel Yapı’nın erken seçim olması durumunda, CHP ile HDP’nin öncülüğünde ...
Bahçeli, tavrını o ankete göre belirlemiş
TBMM Başkanlığı seçiminde ve koalisyon konusunda tüm partilerle uzlaşmaktan ...
MHP lilerde Endişe zirve yaptı
MHP tabanında “iktidara ortak olma” talebi yükselirken, MHP Lideri Bahçeli ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva