Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Cumhur İttifakı MHP İftarında buluştu
Cumhur İttifakı MHP İftarında buluştu
Erzurum’da 2 ayda 48 şirket kuruldu
Erzurum’da 2 ayda 48 şirket kuruldu
‘646 terörist etkisiz hâle getirildi’
‘646 terörist etkisiz hâle getirildi’
'Türkiye ekonomisi en çok büyüyen ekonomi'
'Türkiye ekonomisi en çok büyüyen ekonomi'
Erdoğan’dan birlik ve beraberlik mesajı
Erdoğan’dan birlik ve beraberlik mesajı
HABERLER>SPOR
23 Ocak 2020 Perşembe - 00:04

Avcı bu kez mazeret bulamadı !

İlk maçtaki yenilgide soğuk mazeretine sığınan Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, 2’inci yenilgiden sonra yaptığı açıklamada Erzurumspor yerine konuk takım ifadesini kullandı.

Avcı bu kez mazeret bulamadı !

İlk maçtaki yenilgide soğuk mazeretine sığınan Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, 2’inci yenilgiden sonra yaptığı açıklamada Erzurumspor yerine konuk takım ifadesini kullandı.

Ziraat Türkiye Kupası’nda TFF 1. Lig ekibi BB Erzurumspor karşısında sahasında 3-2 mağlup olarak kupadan elenen Beşiktaş’ta Teknik Direktör Abdullah Avcı, Beşiktaş’ın sahasında hiçbir rakibe karşı 4 dakikada 2 gol yememesi gerektiğini söyleyerek eldeki kadronun da gelecek adına yetersiz olduğunu ifade etti.

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu’nda 3-2 kaybettiği ilk maçın rövanşında konuk ettiği BB Erzurumspor karşısında yine aynı skorla 3-2 mağlup olarak elenen Beşiktaş’ta Teknik Direktör Abdullah Avcı maçın ardından açıklamalarda bulundu. Ayaklarına top değmeden gol yediklerini ifade ederek sözlerine başlayan Avcı, “Maçın çok değerlendirmesi var mı bilmiyorum. Bizim ayağımıza top değmeden gol yemek, sonra 60 dakika uğraşıp öne geçmek ve ardından 4 dakikada bir alt lig takımından 2 gol yemek üzüntü verici. Hedeflerden birisi bu kupaydı. Beşiktaş bu kupayı en çok kazanan takımlardan birisi. İkinci yarı başladığından itibaren hem skorlar hem oyun sıkıntılı gidiyor. Takım adına da, oyuncu grubu da biz de bunun değerlendirmesini yapıyoruz. Taraftar protestosunda haklı. Buraya gelince iyi şeyler görmek ister, sahanın içinde aksiyon ister. Bunun değerlendirmesini herkes, şapkasını önüne koyup yapmalı. Bizim için üzüntü verici bir akşam. Rakibi de tebrik ediyoruz” ifadelerini kullandı.

“ATİBA’YI ÇAĞIRANA KADAR GOLÜ YEDİK”

Bir alt lig takımı karşısında 4 dakikada 2 gol yediklerine dikkat çeken Avcı, “Küçümseme anlamında söylemiyorum, bir alt lig takımı karşısında iç sahada gol yiyorsun ve sonra öne geçiyorsun. Ancak 4 dakikada geriye düşüyorsun. Öne geçince Atiba’yı oyuna alıp güvenlik önlemi alacağımı mı düşüneceğim? Zaten oyuncuyu çağırana kadar golü yedik. Bugün maç bitti ama henüz durum sıcak. Belki yönetim belki biz toplantı yapmak isteyeceğiz. Buradan tesislere gideceğim. Duruma bakacağız. Beşiktaş geçen sene cezadan dolayı Türkiye Kupası’nda yoktu. Ligin son 6 haftasında da 11 puan zirvenin gerisindeydi. Tabii ki karşılaştırmak doğru değil. 18 müsabaka sonunda 10 puan fark var. Şu anda ne söylesem geçerliliği olmayacak. İyi gitmeyen bir durum var” açıklamasını yaptı.

“PEK BİR ŞEY OLACAĞINI DÜŞÜNMÜYORUM”

Basın toplantısında kendisine yöneltilen, “Transfer olmaması durumunda bu kadrodan bir şey çıkar mı?” sorusunu yanıtlayan Abdullah Avcı, “İlk yarı itibariyle aynı duyguları yaşadık. Başlangıçların kötü, sonrasının ivme kazandığı bir dönemdi. Ama kazanırken de ben tatmin olmadığımı söylemiştim. 6 maç kazandığımızda ligin ikincisi olmuştuk. Ama uzun vadede, önümüzdeki senelerle ilgili süreklilikte bir şey olur mu dersek, pek olacağını düşünmüyorum. Bu sene ile ilgili konuşursak, yakın tarih bunu daha net gösterecektir” diyerek kadrodaki yetersizliğe dikkat çekti.

“OĞUZHAN’IN PERFORMANSINDAN MEMNUN DEĞİLİM VE BU SÜREÇ BÖYLE GİDİYOR”

Orta sahada maça Oğuzhan’la başlamasıyla ilgili de konuşan Avcı, “Atiba 3 gün önce maça çıktı ve dinlenmesi gerekiyordu, bu nedenle Oğuzhan oynadı. Oğuzhan kazanmak istediğimiz bir oyuncu ancak memnun değilim performansından. Bu süreç de böyle devam ediyor” dedi. BB Erzurumspor’un attığı 3. golün ardından Caner ile Elneny arasında yaşanan gerginlikle ilgili konuşan Abdullah Avcı, “Elneny ne yaşadı bilmiyorum. Bir futbol takımında teknik taktik tabii ki önemlidir fakat bunları daha iyi hale getiren grup enerjisidir. Herkes birbirini elinden tutup sahayı veya hayatı paylaşırsa yukarı doğru çıkarsın. Bizim de dikkatimizi çeken şeyler var” diyerek sözlerine devam etti. Takımın performansını yukarıya çekmek için her şeyi yaptıklarını da söyleyen Avcı, “Yaşıyorsun, görüyorsun, paylaşıyorsun, performansı yukarıya çekmeye çalışıyorsun. Bununla ilgili bir takım çalışma metotları vardır. Antrenmanlardaki verilere bakarsın. Ne kadar yetenekli olursan ol, oyun aklın ve fizik kaliten yeterli değilse rakibe karşı fark oluşturamıyorsun. Bunun karşılığını alamıyorsan zihinsel yorgunluk vardır ve bunun da genel değerlendirmesi yapılacaktır” diyerek sözlerini tamamladı. Vodafone Park’tan ayrılan Abdullah Avcı, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’ne gitti.

 
Sözeri: 'Erzurum’u güzel temsil ettik'
 
YSK başkanını seçecek
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Sözeri: 'Erzurum’u güzel temsil ettik'
Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu’nda Beşiktaş’ı her 2 maçta da 3-2 mağlup ...
Beşiktaş sustu, Erzurumspor konuştu
Erzurumspor TZK son 16 turunda , 3-2 kazandığı ilk maçın rövanşında Beşiktaş’ı ...
Erzurumspor – Balıkesir maçını Keleş yönetecek
Erzurumspor’un Pazar günü evinde oynayacağı Balıkesirspor karşılaşmasını Ramazan Keleş yönetecek.
 
Ağrı boks camiasında Erzurum gündem oluşturdu
Ağrı Valiliği Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde çalışmalarını sürdüren ...
PFDK'dan Erzurumspor ve Beşiktaş'a para cezası
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu kararları açıklandı. Erzurumspor – ...
Koç sporda Pasinler’in gururu oldu
Pasinler ilçesinden Türkiye Açık Kick Boks Şampiyonasına katılan Hakan ...
 
Her biri madalya avcısı
Türk kayak tarihinin en köklü kuruluşlarından Erzurum Kayak Kulübü (EKK) ...
BJK’de Erzurumspor mesaisi
Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu rövanş maçında BB Erzurumspor’u konuk ...
Erzurumspor için zorlu hafta
ÖZEL- Erzurumspor Çarşamba günü İstanbul’da Beşiktaş ile kupa maçına çıktıktan ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva