Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
'İsrail ile ihracat ve ithalat tamamen durduruldu'
'İsrail ile ihracat ve ithalat tamamen durduruldu'
PFDK kararları açıklandı
PFDK kararları açıklandı
Tekin Yeni Müfredat taslağını değerlendirdi
Tekin Yeni Müfredat taslağını değerlendirdi
Atatürk Üniversiteli öğrencilerden Filistin’e destek
Atatürk Üniversiteli öğrencilerden Filistin’e destek
Gazze'de can kaybı 34 bin 596'ya yükseldi
Gazze'de can kaybı 34 bin 596'ya yükseldi
HABERLER>SPOR
23 Şubat 2011 Çarşamba - 08:29

Artık şampiyon yetiştirme zamanı

29 bin dolayında faal lisanslı sporcu sayısında sahip olan Erzurum’da halkın yüzde 25’in spor yapması için seferberlik ilan ettiklerini belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, kurumun bünyesindeki antrenörlerle zirve yaptı.

Artık şampiyon yetiştirme zamanı

29 bin dolayında faal lisanslı sporcu sayısında sahip olan Erzurum’da halkın yüzde 25’in spor yapması için seferberlik ilan ettiklerini belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, kurumun bünyesindeki antrenörlerle zirve yaptı.
HEDEF:BAŞARI
Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, kurumda görev yapan Antrenörlerle yaptığı zirvede kendilerini başarılı çalışmaları konusunda uyardı. Antrenörlerin daha çok başarılı olması ve bundan sonrada meslektaşlarının önünün açılmasını için var güçleri ile çalışmasını isteyen Çintimar, “Her çocuk bizim için bir sermaye onları sporun içine çekmenizi istiyoruz. Bu konuda başarı sizin elinizde, biz bu kurumda göreve gelirken, sadece iki tane BESYO mezunu arkadaşımız vardı. Bugün 50 dolayında antrenör sözleşmeli, kadrolu ya da fahri olarak kurumumuzda görev yapıyor ve sporcu yetiştiriyor. Gençlik ve Spor Genel Müdürümüz Yunus Akgül, spor dallarında başarı için her türlü desteği veriyor. Bizde fedakarlık yapıyoruz, antrenörlerimizde fedakarlık yaparak, gençlerimizi ve çocuklarımızı sporun içine çekecek, Yetenekli gördükleri spor branşında onları yetiştirecekler” dedi.
DESTEK BİZDEN ŞAMPİYON YETİŞTİRMEK SİZDEN
Çintimar, Erzurum’un artık bir olimpiyat şehri olduğunu ve bir gün olimpiyatlara ev sahipliği yapmak için yolculuğu bugünden başlattığının altını çizerek, “Eskiden tesis yoktu deniliyordu, bugün her türlü tesise ve spor salonuna sahibiz, dünyanın en iyi atlama kuleleri bizde, atletizm pistleri, kapalı spor salonları ve buz salonlarıyla Erzurumlu gençlerin hizmetindeyiz. Bundan sonra antrenörler olarak sizlere daha büyük sorumluluklar düşüyor. Şampiyon yetiştirmek sizden, destek vermek bizden. Yeter ki, siz şampiyon takımlar ve sporcular yetiştirin” dedi.
Sporda komplike bir hareket başlattıklarının altını çizen Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, spor branşı ayrımı yapmaksızın başarı istedi.
Çintımar, “İlla da şu branşta başarılı olacağız, şampiyon olacağız diye bir kavram düşünmüyoruz, biz tüm spor dallarında şampiyon sporcular yetiştirmenizi istiyoruz. Size destek olan kuruluşları ve işadamlarını da hep birlikte onurlandıracağız” diye konuştu.
HERKES SPOR YAPMALI
Obezite’nin kol gezdiği bir dünyada Erzurum halkının spor yapması için seferberlik ilan ettiklerini belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, “Bizim asli görevlerimiz arasında tabi ki küçük yaşta sporcu alarak, onları eğitmek ve yetiştirmek, ancak biz tüm Erzurum halkının yaşlısına, gencine bakmadan spor yapmasını istiyoruz. Bu şehrin yüzde 25’i spor yaparken gördüğümde en mutlu insan ben alacağım. Bunun için de her platformda çalışmalarımız sürecek” dedi.
Gençlik ve Spor Şube Müdürlerinden Bülent Tilkidöğen ile Proje Koordinatörü Ahmet Çelebi’nin de hazır bulunduğu zirvede Antrenörleri daha da özverili olmaları gerektiği konusunda uyaran Çintimar, “Ben eski Milli bir sporcuyum, yıllarca atlet olarak parkurlarda, pistlerde koştum, antrenörlük çok farklı bir durum ve çok ayrı bir meziyet isteyen bir kavram, sizler şu anda kurumuza ve Erzurum gençliğine hizmet eden antrenörlersiniz, her zaman ekmeğinize sahip çıkın, eğer çıkmazsanız, birileri bu ekmeği sizin önünüzden alır. Bundan sonra bu kurumda daha çok antrenörün ekmek yemesi için sizlere de büyük özveriler ve görevler düşüyor. Hep birlikte omuz omuza vererek, Erzurum’da sporun dünya çapında tavan yapmasını sağlamalısınız” diye konuştu.

 
Projenin notunu çiftçi verecek
 
Başarıya övgü
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Öztürk'e şampiyonluk sözü verdiler
Avrupa birincisi ve dünya ikincisi unvanlarına sahip Boks Milli Takımı ...
Şampiyonlara moral desteği
Türk Telekom Atlama Kuleleri Otel’de kamp yapan Bayan Milli Boks Takımı’nın ...
Büyükşehir üç puanla dönüyor
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 1. grupta mücadele eden Erzurum Büyükşehir Belediyespor ...
 
Kayağa damga vurdular
Özel Aziziye Eğitim Kurumları öğrencileri, 16 Şubat 2011 tarihinde Erzurum’da ...
Büyükşehir'e moral ziyareti
Erzurum Halk Otobüsleri Derneği, Bölgesel Amatör Lig 1. Grup’ta mücadele ...
Bulutlar başarıyı ödüllendirdi
Uluslararası 39.Yaşar Doğu Güreş Turnuvasın da büyük bir başarıya imza ...
 
Kickboks'a hakem eğitimi desteği
Türkiye Kick Boks Federasyonu faaliyet programında yer alan, Gençlik ve ...
Kayakta heyecan dorukta
Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ev ...
Kayakta Çek sınavı
Erzurumlu Kayakçılar, Çek Cumhuriyeti’nde yapılan Yıldızlar Olimpiyatlarında ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva