Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
AK Parti’de kamp takvimi açıklandı
AK Parti’de kamp takvimi açıklandı
Erdoğan ekonomiyi değerlendirdi
Erdoğan ekonomiyi değerlendirdi
Erdoğan, Balkanlarda en çok beğenilen lider oldu
Erdoğan, Balkanlarda en çok beğenilen lider oldu
Gazze'de can kaybı 35 bin 223'e yükseldi
Gazze'de can kaybı 35 bin 223'e yükseldi
Işıkhan: 'Temmuz’u bekleyelim'
Işıkhan: 'Temmuz’u bekleyelim'
HABERLER>SPOR
9 Aralık 2010 Perşembe - 05:20

Allah utandırmasın..

27 Ocak-6 Şubat 2011 tarihleri arasında düzenlenecek 25. Dünya Üniversiteler Kış Oyunları'nın meşalesi İstanbul'da yakılarak, düzenlenen törenin ardından Erzurum'a ulaştırılmak üzere Bursa’ya uğurlandı.

Allah utandırmasın..

 27 Ocak-6 Şubat 2011 tarihleri arasında düzenlenecek 25. Dünya Üniversiteler Kış Oyunları'nın meşalesi İstanbul'da yakılarak, düzenlenen törenin ardından Erzurum'a ulaştırılmak üzere Bursa’ya uğurlandı.
Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde üniversiteli sporcuların ellerinde taşınan meşalenin Türkiye turu Taksim Meydanı'nda, Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak'ın da katıldığı törenin ardından başladı. Meşale için düzenlenen törene, Marmara, İstanbul, ve Yeditepe Üniversitesi, Türk Telekom Anadolu Lisesi, Sultanbeyli Meslek Lisesi, İstanbul Gençlik Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Spor Okulları ile Nilüfer Hatun İlköğretim Okulu’ndan yüzlerce genç katıldı. Meşale Koşusu’nun başlayacağı alanda toplanan gençlere 2011 Genel Koordinatörlüğü tarafından üzerinde kış oyunları logosunun bulunduğu tişörtler dağıtıldı.
Tünel'den başlayan koşuyla, 2011 Kış Oyunları’nın meşalesini yakacak ‘Universiade Ateşi’  İstiklal Caddesi boyunca üniversiteli sporcuların ellerinde Taksim Meydanı'na getirildi. Sporcuların meydana yaklaşmasıyla Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, 2011 Kış Oyunları Genel Koordinatörü Bekir Korkmaz, Avea CEO’su Erkan Akdemir ve  İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürü Tamer Taşpınar’da sporcuların arasına dahil olarak koşuya iştirak etti.Protokolde bulunanların meydanda konuşlandırılan Universiade Etkinlik TIR'ında hazırlanan platforma çıkışının ardından sporcuların getirdiği meşale hazırlanan yere konuldu.
Meşalenin etkinlik tırındaki özel platforma yerleştirilmesinin ardından bir konuşma yapan Meşale Koşusu’nun ana destekçisi Avea CEO’su Erkan Akdemir, kış oyunları yapmanın heyecanını yaşayan Türkiye’nin daha büyük sportif etkinlikler düzenleyecek güçte olduğunu söyledi. Akdemir, ‘’Spora destek vermek Avea’nın vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Türkiye’de ilk kez yapılan üniversite kış oyunlarının Erzurum’da düzenlenmesi bu başarı hikayesinin hep hatırlanacak bir unsuru olacak. Yani bu ülkenin sporcuları başarılar yaşatırken aynı zamanda bu ülkede düzenlenecek büyük sportif organizasyonların kapısını da açacak’’ dedi.
BÜYÜK TÜRKİYE RÜYASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ
2011Genel Koordinatörü Bekir Korkmaz ise yaptığı konuşmada, organizasyonun başarılı geçmesi için herkesin var gücüyle çalıştığını söyledi. Korkmaz, ‘’Büyük Türkiye rüyası için var gücümüzle çalışıyoruz. Oyunların gerçekleştirileceği Erzurum’da şu an hummalı bir çalışma var. İnşaa edilen tesislerimiz ve yetişmiş insan gücümüzle kış olimpiyatlarını düzenleyecek kapasitedeyiz. Organizasyonun başarısı için, bizlere destek veren herkese teşekkür ediyorum’’ dedi.
İNŞALLAH BU MEŞALE KIŞ OLİMPİYATLARI MEŞALESİ OLUR 
Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak ise törende yaptığı konuşmada, Türkiye adına çok anlamlı ve gurur verici bir gün yaşadıklarını ifade etti. Sporun gelişmişliğin bir göstergesi olduğunu kaydeden Özak, “Türkiye son yıllarda büyük organizasyonlar yaptı. Bu sizlerin eseri, sizlerin paralarıyla bunu yaptık. Türk milletine minnettarız. İnşallah 50 günden az zaman kaldı. Erzurum'da kış oyunlarını yapacağız. İnşallah bu meşale kış olimpiyatları meşalesi olur, inşallah yaz ve kış olimpiyatlarını hep beraber yaparız. Bu yine sizlerin desteğiyle olacak. Başarılı bir organizasyon diliyorum” şeklinde konuştu.
İstanbul'da yakılan ateşin ardından uğurlanan meşale, Türkiye'nin 7 bölgesini gezerek Erzurum'a ulaşacak. İstanbul Marmara Üniversitesi’nde düzenlenecek Gripin konserinin ardından yola çıkacak olan Universiade Etkinlik TIR’ı, İstanbul’un ardından  Bursa’ya gidecek. Meşalenin taşınması için özel bir platform oluşturulan etkinlik tırı, 19 ili ziyaret ettikten sonra Erzurum’a varacak.  Etkinlik tırının ulaştığı illerdeki üniversitelerde çeşitli şölenler düzenlenecek

 
Bu işin sonunda rezil olmak da var..
 
Hava temiz diye üzülenler var..!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bu işin sonunda rezil olmak da var..
Erzurum'da düzenlenecek Üniversitelerarası Kış Oyunları için hazırlıklar ...
Yine 12'den vurdular...
Erzurum Gençlikspor Kulübü Okçuluk takımı Denizli büyük bir başarıya imza ...
Taşıma kar ile olimpiyat olur mu?
Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, 25'inci Dünya Üniversitelerarası ...
 
Playof ümidi kalmadı..
Kulüplerarası 1. Lig Serbest Güreş Müsabakaları Erzurum’da yapıldı. Ankara ...
Erzurum güreşe doydu
Türkiye Büyük Erkekler Serbest Güreş Birinci Ligi'nde 2010–2011 sezonu ...
Cemal Gürsel'e 2011 rotuşu
2011 Dünya Üniversiteler Kış Oyunları'nın açılış ve kapanış törenlerinin ...
 
Palandöken'de gölet skandalı..
2011 Dünya Üniversiteler Kış Oyunlarının gerçekleştirileceği Palandöken ...
Büyükşehir'e maaşallah..
BAP Ligi birinci gurupta mücadele eden Büyükşehir Belediyespor, Ardahanspor ...
İzmir, 2011'e sahip çıktı
İzmir Balkan Ülkeleri Arası Ticari ve Kültürel Organizasyonlar Geliştirme ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva