Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
AK Parti’de kamp takvimi açıklandı
AK Parti’de kamp takvimi açıklandı
Erdoğan ekonomiyi değerlendirdi
Erdoğan ekonomiyi değerlendirdi
Erdoğan, Balkanlarda en çok beğenilen lider oldu
Erdoğan, Balkanlarda en çok beğenilen lider oldu
Gazze'de can kaybı 35 bin 223'e yükseldi
Gazze'de can kaybı 35 bin 223'e yükseldi
Işıkhan: 'Temmuz’u bekleyelim'
Işıkhan: 'Temmuz’u bekleyelim'
HABERLER>SÄ°YASET
1 Mart 2011 Salı - 08:34

AK Parti seçime odaklandı

Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, mahalle toplantılarını sürdürüyor. Kuşçu, Beypınarı ve Düztoprak mahallelerinde düzenlenen istişare toplantılarına AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. İbrahim Kavaz, AK Parti Aziziye ilçe Başkanı Ahmet Gül ve ilçe yönetimi, Başkan Yardımcıları Uğur Oral ve Hadi Zaimoğlu ile Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Yaşar Mert ve Cihat Aktaş katıldı.

AK Parti seçime odaklandı

Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, mahalle toplantılarını sürdürüyor. Kuşçu, Beypınarı ve Düztoprak mahallelerinde düzenlenen istişare toplantılarına AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. İbrahim Kavaz, AK Parti Aziziye ilçe Başkanı Ahmet Gül ve ilçe yönetimi, Başkan Yardımcıları Uğur Oral ve Hadi Zaimoğlu ile Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Yaşar Mert ve Cihat Aktaş katıldı. İstişare toplantıları belediyenin iki yıllık faaliyetlerinin yer aldığı sunumla başladı. Daha sonra konuşan AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. İbrahim Kavaz, “AK Parti, sekiz yıllık iktidarı döneminde, israf edilen, hortumlanan kaynakları kesti ve milletin hizmetin sundu.” dedi.
AK PARTİ İCRAATLARI
AK Parti’nin iktidarı döneminde yaptıklarının 70 yılda yapılanın iki buçuk katı olduğunu ifade eden Kavaz, “Gökten inmedi bu kaynaklar. Milletin parası yine millete hizmet olarak geri döndü.” şeklinde konuştu.
AK Parti iktidarında, Türkiye’nin hukukta, adalette, sağlıkta, eğitimde ve her alanda ciddi mesafeler aldığını ifade eden Kavaz, şunları söyledi: “Türkiye’de her 10 yılda bir ihtar, her 20 yılda bir ihtilal adeta yapıla geldi. Bu millete oy için gelen insanlar, bu milletin manevi değerlerine sahip çıkmayı kendilerine görev kabul ederek milletle bütünleştiler, fakat Ankara’ya gidip bunun icraatini yapamadılar. Karşılarına, laik, demokrat, sosyal hukuk düzenini kendilerine göre uyduranlar çıktı ve bir icraat ortaya koydu. Bakın biz Türkiye’de ne yapmayı hedefliyoruz. Demokrasiyi tam demokrasi, insan haklarını tam insan hakları, özgürlükleri tam özgürlük haline getirecek, hukuki, siyasi ve sosyal düzenlemeleri yapmak için siyaset yapıyoruz. Artık bundan sonra bu ülkede yeni ihtilal provaları yapılmasın, artık bu ülkede birileri kalkıp, güç benim elimde, silah benim elimde demesin. Bize, ‘iktidar olurlar, ama muktedir olamazlar’ dediler. Çünkü geçmişte, bunu yaptılar. Üst perdeden iktidarların, muktedir olmasını engellediler. Ama AK Parti 2002 yılında kuruldu ve iktidar oldu. AK Parti adım adım şunun siyasetini yaptı. Biz bu milleti birlik ve beraberlik içinde toplayacağız. Tek millet, tek devlet, tek bayrak ve tek ülke diyeceğiz. Birliğimize göz diken, birliğimizi bozmak için bizi birbirimize düşüren her türlü faaliyet karşısında da dimdik ayakta duracağız. Ama birileri sadece özeti 5 bin sayfa olan bir ‘balyoz’ planı içerisine girdiler. AK Parti hemen bir adım attı, protesto etti ve manifesto ortaya koydular. AK Parti dedi ki, bu millet benim arkamda olduktan sonra, ben bu milletin hukukunu korurum. Senin ihtilalın karşısında demokrasinin gereğini yerine getiririm. 2007 yılında yapılan tüm provakasyonlara rağmen AK Parti direndi ve güç gösterdi. Dikelmedi, dik durdu. Asla eğilmedi. Birilerine milletin hakkını hukukunu yedirmedi. Bu milletin hukukunu korumak için biz buradayız. Bunun bedeli her türlü işkence de, baskı da, eziyette olsa dönmeyeceğiz. İşte gelinen noktada bu irade, bu güç, halktan alınan emaneti koruma bilinci, yani bu milletin desteğine layık olma kararlılığıyla, ne pahasına olursa olsun dik duracağız diyen bir genel başkan, bir başbakan ve bir kadro gelinen noktada hak sahibidir.”
Aziziye Belediyesi’nin iki yıllık icraatlarını da gururla izlediğini ifade eden Kavaz, Başkan Cengiz’i başarısından dolayı kutladı.
 
AZİZİYE BELEDİYESİ’NİN İKİ YILLIK HİZMET VİZYONU
Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz ise, belediyenin iki yılda ciddi hizmetler yaptığını söyledi. Yapılan çalışmaların temelinde samimiyetin olduğunun altını çizen Başkan Cengiz, “Halkımızın duası ve desteğiyle, bereketli bir dönem geçiriyoruz. Kronik sorunları çözüme kavuşturuyoruz. İlçemizin her köşesine ihtiyaca göre hizmet gidiyor. Kurumda mali disiplini sağlayarak kaynakları artırıp, ilçemizin hizmet ufkunu genişletiyoruz. Yaptığımız çalışmalar da her türlü detayı önemsiyor, halkımızın ihtiyaçlarına göre hizmet üretiyoruz. Ilıca ve Dadaşkent’te olduğu gibi, 20 mahalle statüsünde köyümüzün hepsine mutlaka hizmet aracımız girmiştir. Biz samimiyetimize inanıyoruz ve halkımıza güveniyoruz. El birliği içerisinde yaşanabilir ilçe hedefine yürüyoruz.” ifadelerini kullandı.
MUHTARLAR HİZMETLERİ EDĞERLENDİRDİ
Kuşçu Mahallesi Muhtarı Musa Küçük, Beypınarı Mahallesi Muhtarı Esnan Akagündüz ve Düztoprak Mahallesi Muhtarı Yusuf Sünnetçi de Başkan Cengiz’e çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler. Akagündüz, belediyeden hiçbir zaman eli boş dönmediklerini ifade ederek, tüm taleplerinin karşılandığını vurguladı. Mahallesi’nin son iki yılda hizmetle tanıştığını kaydeden Yusuf Sünnetçi de, “Mahallemizin yolları bahar mevsiminde karlar eridiğinde açılırdı. Adeta mahrumiyet bölgesiydik. İki yıldır hizmet adına ne varsa gördük. Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

 
Öztürk, İranlıları ağırladı
 
Sanatta GSF Markası
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yıldırım halkın nabzını tuttu
Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Genel Başkan Yardımcısı Recai Yıldırım ...
Erbakan yüksek değerlerin temsilcisiydi
Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Necmettin Erbakan'ın Türkiye'ye hizmet etmiş ...
Doğu Erbakan'a ağlıyor
SP Lideri, 54’üncü hükümetin Başbakanı Necmettin Erbakan’ın vefatı tüm ...
 
Kılıç'ın gündeminde MHP vardı
AK Parti Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç, partisinin İl Danışma Meclis ...
MHP'den yeni yaklaşım
Milliyetçi Hareket Partisi 2011 seçim Beyannamesi hakkında Erzurum'daki ...
AK Parti seçime yoğunlaştı
AK Parti İl Başkanlığı Danışma Kurulu; milletvekilleri, belediye başkanları ...
 
'Eserleriyle Yaşayacak'
TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Necmettin ...
Saadet, yerini yasa terketti
Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Necmettin Erbakan'ın ölüm haberi, Saadet Partilileri yasa boğdu.
Erbakan'a HAS Yas..
Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Necmettin Erbakan'ın ölüm haberi uzun ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva