Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Erzurumspor 6 puanlık maça çıkacak
Erzurumspor 6 puanlık maça çıkacak
Türkiye 3 aday gösterdi
Türkiye 3 aday gösterdi
Gazze'de can kaybı 33 bin 970'e yükseldi
Gazze'de can kaybı 33 bin 970'e yükseldi
Kadına yönelik şiddetle mücadelede yeni süreç
Kadına yönelik şiddetle mücadelede yeni süreç
Çelik: 'Cumhurbaşkanımızın desteği tamdır'
Çelik: 'Cumhurbaşkanımızın desteği tamdır'
HABERLER>SÄ°YASET
26 Şubat 2018 Pazartesi - 12:49

AK Gençlik kongreye hazırlanıyor

AK Parti Erzurum Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen ilçe gençlik kongreleri tamamlandı. 20 ilçede tamamlanan kongrelerin ardından, AK Gençlik 31 Mart’ta gerçekleştirecekleri İl Başkanlığı kongresi için hazırlıklara başladı

AK Gençlik kongreye hazırlanıyor

AK Parti Erzurum Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen ilçe gençlik kongreleri tamamlandı. 20 ilçede tamamlanan kongrelerin ardından, AK Gençlik 31 Mart’ta gerçekleştirecekleri İl Başkanlığı kongresi için hazırlıklara başladı. Mevcut Başkan Ömer Faruk Yarba’nın aday olmayacağı İl Gençlik Kollarından yapılan açıklamayla duyuruldu. Başkanlık için başvuruların ise en geç 2 Mart’a kadar kongre.akgenclik.org.tr/erzurum.html sitesinden yapılacağı belirtildi.

İLÇE GENÇLİK KONGRELERİ TAMAMLANDI

AK Parti Erzurum Gençlik Kolları Başkanlığı, 20 ilçede gençlik kolları başkanlığının kongrelerini tamamladı. Yaklaşık 3 ay boyunca devam eden ilçe kongreleri sürecinde 10 ilçe başkanı görevini yenilere devrederken, 10 ilçe gençlik kolları başkanıyla göreve devam kararı alındı. Son olarak hafta sonu merkez ilçeler Palandöken ve Yakutiye ilçelerinin de kongreleri, Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ’ın katılımıyla tamamlandı. Tamamlanan hazırlıklar sonrası İl Gençlik Kolları Başkanlığından da bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada İl Gençlik Kolları’nın 31 Mart’ta yapılacak olan kongresine mevcut başkan Ömer Faruk Yarba’nın aday olmayacağı ve adaylık müracaat yolları belirtildi.

Yapılan açıklama ise şöyle; “Erzurum İl Gençlik Kolları Başkanlığı olarak 20 ilçemizde kongrelerimizi tamamladık. Gerçekleştirdiğimiz mülakat ve değerlendirmeler sonucu partimizin en iyi şekilde gençlerimize hizmet edebilmesi ve gençleri temiz siyasette hareket etmesi amacıyla, başkanlarımız kriterler esas alınarak seçilmiştir. Delegeler tarafından yapılan seçimler sonucu görevlerine başlayan ilçe başkanlarımızın, asil ve yedek yönetim kurulu listeleri de ibraz edilmiştir. Yaklaşık 3 ay boyunca süren kongrelerimizin tamamı bulundukları ilçelerde birer düğün havasında kutlanmış, teşkilat ahlakı anlayışı ile sorunsuz tamamlanmıştır. Gençlik Kolları olarak alnımızın akıyla kongre sürecimizi tamamlayarak İl Kongresine hazırlıklarımız başlamıştır. Gençlik Kolları Genel Merkezimizin inisiyatifleri ve direktifleri doğrultusunda 5.Olağan Erzurum İl Gençlik Kolları Kongresi, 31 Mart 2018 tarihinde yapılacağını açıklıyoruz. Gerçekleşecek olan kongrede mevcut İl Gençlik Kolları Başkanımız Ömer Faruk Yarba, parti tüzüğündeki yaş sınırlaması nedeniyle yeniden aday olmayacaktır. İl Başkanlığı için aday olmayı düşünen dava arkadaşlarımızın en geç 2 Mart 2018 tarihine kadar kongre.akgenclik.org.tr/erzurum.html sitesine giriş yaparak online başvuru yapmaları gerekmektedir. İl Başkanımız Ömer Faruk Yarba, riyasetinde tamamlanan kongrelerde, yeni seçilmiş ve yeniden güven tazelemiş olan tüm İlçe Gençlik Kolları Başkanlarımıza hayırlı görevler diliyor, teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyoruz.”

İl Başkanlığı kongre sürecini değerlendiren İl Gençlik Kolları Başkanı Ömer Faruk Yarba; “Yaklaşık 1 buçuk yıldır sürdürdüğüm il başkanlığı görevimi Mart ayının sonunda gerçekleştireceğimiz kongre ile yeni bir arkadaşımıza devredeceğiz. Görev sürem boyunca birçok sosyal ve siyasi faaliyetlerde bulunduk. 16 Nisan Halk Oylaması sürecinde şehrimizde bulunan yaklaşık 5 bin aktif gençlik kolları üyemiz, kapı kapı dolaşarak referandumun milletimize katkılarını anlatmıştır. Siyasetin her zaman arkasında ki güç olan gençler fedakarlıklarıyla gece gündüz partimize ve davamıza hizmet etmekten bir an geri adım atmamıştır. Ekibimizin verdiği hizmetlerden ötürü şükranlarımı sunuyorum. İnşallah yeni dönem için gençliğe hizmetler edecek olan genç kardeşlerimizin adaylık başvuruları da açılmıştır. Genel Merkezimizin değerlendirmeleriyle hakkaniyet ve liyakat ölçülerinde en iyi adayın belirleneceğinden şüphemiz yoktur” dedi.

 
Palandöken’de kar kalınlığı 1 metreye yaklaştı
 
Milletvekili Aydemir: “Hocalı yürek yaramız”
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Aziziye'de Demokrasi Mücadelesi gündemi
Aziziye Belediye’nin ev sahipliği yaptığı programda 28 Şubat’tan 15 Temmuz’a ...
Aydemir: ‘AK belediyecilik, AK önderin tarihi eseridir’
Aydemir, ‘AK davanın yerel yönetim dokusu, halkın talep, beklenti ve tespitleriyle ...
Milletvekili Aydemir 28 şubat zihniyetini telin etti
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Milletin feraset ve basiretine ...
 
Sekmen: ‘Gençlik Türkiye’nin öznesidir’
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum Kent Konseyi ...
Sekmen Çatlılara seslendi
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen beraberindekilerle Çat ilçesine çıkarma yaptı
MHP’den Fatiha Buluşması
Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl Başkanlığı Afrin ve tüm vatan şehitleri ...
 
Akdağ gündemi değerlendirdi
Akdağ çocuk istismarı konusunda ki cezalarda ağırlaştırma yapılacağını söyledi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İl başkanlarına seslendi
Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ...
‘Cumhurbaşkanımıza minnettarız’
"Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu Çalıştayı"na katılan Milletvekili Aydemir, ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva